Tuotetieto Uutiset

Four Reasons Color Mask -sarja täydentyy herkullisilla trendisävyillä

Mira

Me kaikki tiedämme, että Color Mask -tuotteet toimivat parhaiten tiimissä pigmenttirikas shampoo sävyttää tehokkaasti ja puhdistaa hellävaraisesti, kun taas tehohoito säilyttää värjättyjen hiusten hehkun ja terveen kiillon samalla kevyesti sävyttäen. Siksi Apricot Treatment saa nyt parikseen shampoon ja suosittu Rose Shampoo rinnalleen tehohoidon. Lisäksi sarjaan saapuu täysin uusi, lämmin vaalea sävy Champagne. Katso ennen ja jälkeen -kuvapari kaikista uusista tuotteista!

Four Reasons Toning Shampoo Apricot

Hedelmäinen, vaalean kultakuparinen Apricot Treatment saa nyt rinnalleen myös saman sävyisen shampoon. Sävyttävä shampoo on tarkoitettu vaalean kuparisiksi tai vaaleiksi värjätyille hiuksille. Väripigmentit antavat hiuksille kevyen kultakuparin vivahteen ja ylläpitävät hiusväriä. Shampoo puhdistaa värjätyt hiukset hellävaraisesti poistaen samalla tehokkaasti sähköisyyttä ja antaen kiiltoa. Valmistettu ilman sulfaatteja.

Kuvat: @hairbyminttu (Minttu Merikukka)

Four Reasons Toning Treatment Rose

Tämä uutuus on sävyttävä tehohoito vaaleiksi tai voimakkaan pinkeiksi värjätyille hiuksille. Väripigmentit antavat voimakkaan pinkin sävyn ja ylläpitävät hiusväriä. Kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon. Toning Treatment ja Shampoo sävyssä Rose täydentävät nyt toisiaan: shampoolla syvä pinkki sävy, tehohoidolla hehku ja kiilto.

Kuvat: @koldjenna (Jenna Leppäniemi)

Toning Treatment Champagne

Aivan uusi, tänä syksynä erityisen trendikäs sävy vaaleiksi värjätyille hiuksille! Väripigmentit antavat lämpimän, vaalean beigen vivahteen ja ylläpitävät hiusväriä. Hiusväri pysyy hehkuvan eloisana, hiukset terveinä ja hyvinvoivina.

Kuvat: @fourreasons

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin