Inspiraatio Tuotetieto Vinkki

Color Maskien monipuolisuus: väriä, korjausta ja hienosäätöä

Four Reasons

Onko sinulla koskaan ollut haasteita hiusten värjäyksen kanssa? Oletko huomannut, että väri ei toistu oikein tai huomaatko pesupaikalla haluavasi tehdä pientä hienosäätöä väriin? Kokeile Four Reasons Color Maskeja; ne tarjoavat monipuolisen valikoiman mahdollisuuksia hiusten värjäykseen, korjaukseen ja sävytykseen.

Color Maskeja käytetään usein jo olemassa olevan värin ylläpitämiseen, ja niitä kannattaakin suositella asiakkaalle värin ylläpitämiseen kotona kampaamokäyntien välillä. Kokeile Color Maskeja rohkeasti sävytykseen ja värien hienosäätöön jo ennenkö lähetät asiakkaan kotiin, jotta saat taitettua sävyjä haluamaasi suuntaan.

Värin jälkipigmentointi

Joskus hiusten värjäyksen jälkeen voi huomata, että lopputulos ei ole toivottu. Tämä voi johtua puutteellisesta sävystä pohjassa. Four Reasons Color Maskit korvaavat perinteisen esipigmentoinnin, mahdollistaen tarkemman sävyn kohdistamisen ja oikean sävyn valinnan. Voit myös yhdistellä eri värejä saadaksesi juuri haluamasi sävyn. Esimerkiksi Toning Treatment Champagne ja Toning Treatment Pearl yhdistettynä tekevät aivan uuden, kauniin murretun värin.

Värin hienosäätö ja korjaus

Vaalennetun hiuksen sävyttäminen voi olla haastavaa, sillä pikkutarkat sävyt ovat vaikeita arvioida värisekoituksissa. Onneksi suoravärillä, kuten Four Reasons Color Maskilla, voit hienosäätää halutun värisävyn kohdalleen. Jos huomaat, että hiuksen oma pohja ja valittu sävy eivät tuottaneet toivottua lopputulosta, Color Maskilla on helppo lisätä puuttuva sävy, kunhan tummuusaste on oikea!

Double Toning ja kirkkaat lopputulokset

Double toning on menetelmä, jossa hiukseen viedään väripigmentti kahteen kertaan. Tämä auttaa väriä pysymään hiuksessa pidempään ja antaa intensiivisemmän lopputuloksen. Käytä Color Maskeja myös hiusten sävytykseen: voit myös saavuttaa kirkkaammat ja intensiivisemmät lopputulokset kuin perinteisillä hapeteväreillä. Pigmenttirikkaat Four Reasons Color Mask Intense Toning Treatment suoravärit on kehitetty erityisesti näyttäviin, radikaaleihin muutoksiin, kun haluat jotain enemmän. Suoravärejä voidaan käyttää niin hiusten sävyttämiseen kuin myös värin ylläpitoon muiden Four Reasons Color Mask -tuotteiden tapaan

Vinkki vitonen: Sekoita Color Mask Intense -sävyä muihin Color Maskeihin, tai laveeraa pieni määrä tuotetta hoitoaineeseen saavuttaaksesi vaaleamman, pastellimaisemman sävyn

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin