Tuotetieto Uutiset

Color Mask -sarja täydentyy värikkäillä Intense-sävyillä

Jonna


Color Mask Intense -tuotteita voi käyttää hiusten sävyttämiseen ja värin ylläpitoon siinä missä alkuperäisiäkin Color Maskeja. Intense-tuotteet on kuitenkin kehitetty erityisesti radikaaleihin muutoksiin, kun asiakas haluaa jotain enemmän. Koska Intense Toning Treatmentissa on enemmän pigmenttiä, myös tulokset ovat muita Four Reasons Color Maskeja voimakkaampia ja intensiivisempiä. Tuotteet on kehitetty niin, että värejä voi sekoittaa muihin Color Maskeihin, tai laveerata hoitoaineeseen vaaleamman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tuotteiden suorituskyky sai kiitosta kampaajilta: ”Kesto aivan loistava. Kiilto kesti hyvin!”

Four Reasons Color Mask Intense -sarjan tuotteet saivat kampaajien testissä kiitollista palautetta erityisesti värin kiillosta sekä helposti työstettävästä koostumuksesta. Koostumusta voisi kuvailla geelin ja voiteen välimuodoksi, mikä takaa myös tuotteen riittoisuuden, ja levittäminen hiuksiin on helppoa. Tuote on hoitava ja erittäin pigmenttirikas, ja nämä kaksi ominaisuutta saavat aikaan aivan mahtavan kiillon hiuksiin. Myös värien kesto on ollut kampaajien mielestä loistava. Blue-sävy on saanut kampaajilta hehkutusta: ”Sininen on ihan uskomattoman hyvän sininen.”

Four Reasons Color Mask Intense hyödyntää Color Maskin tehokkaasti hoitavaa pohjaa, mutta on samalla suorituskyvyltään kuin tehokas suoraväri! Voit käyttää tuotetta kuten olet tottunut käyttämään suoravärejä – Saat vaan samalla hoitotehon mukana.

Valikoimaan kuuluu neljä hoitavaa suoravärisävyä: Blue, Fuchsia, Violet ja Pink. Jokainen tuote on 100 % vegaaninen, ammoniakiton ja pakattu kierrätettävään muoviin.

Intense-sarjan tuotteita kannattaa suositella asiakkaalle, jolle suoravärit ovat tuttuja, ja voimakas lopputulos on toivottu. Nämä tuotteet ovat rohkeimmille DIY-artisteille tai niille, joille hiusten väri on oma brändi.

INSPIROIDU INTENSE-SÄVYISTÄ!

Four Reasons Educational Content Specialist Linda Lehdon tekniikkainspiraatiota Intense-sävyjen käyttöön!

BLOKKIVÄRJÄYS
Värjää hiuksista vain tietty alue, esimerkiksi alaosa tai etuosa. Saat superhienon kontrastin pohjasävyn kanssa.

SPLIT DYE
Jaa hiukset kahteen osaan ja värjää osiot eri sävyillä. Omat lempparini ovat Pink ja Violet – toimii kombona loistavasti!

DIP DYE / REVERSE OMBRÉ
Liu’uta väri ainoastaan latvoihin. Ole tarkkana, jotta saat värin varmasti levittymään pehmeästi, ilman selkeitä rajoja.

RAINBOW HAIR
Käytä luovuutta ja luo kokonaisuus vaikka kaikilla Intenseväreillä! Jaottele osiot halutun lopputuloksen mukaan. Myös levitettävässä osiossa kannattaa käyttää luovuutta. Liu’uta useampaa sävyä työstettävässä kohdassa ja saat kivaa liikkuvuutta väriin. Tässä tekniikassa vain mielikuvitus on rajana!

 

Tahdotko voimakkaan sävyn, joka kestää melkein liian pitkään ja antaa upean kiillon? Ota Intense.

Klikkaa tukkukauppaan tästä >>

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin