Collab-hero Collab-hero

COLLAB vol.2

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE

Suuri kiitos kaikille, jotka osallistuitte ammattilaiset yhteen kokoavaan koulutustapahtumaan joko paikan päällä tai streamin välityksellä: loppuunmyyty COLLAB vol. 2 oli upea menestys. Kurkkaa tunnelmia tapahtumasta!

KOULUTUSMODUULIT & KOULUTTAJAT

COLLAB vol. 2 -tapahtuma on rakennettu neljästä eri koulutusmoduulista:

ART OF COLOR – LUOVA HIUSTENVÄRJÄYS

Art of Color -moduulissa tulet inspiroitumaan syksyn makeimmista värjäystrendeistä, saat parhaimmat värireseptivinkit sekä opit toteuttamaan värjäyksiä uusilla tekniikoilla, jotka voit ottaa käyttöön jo vaikka heti omassa työssäsi. Ovatko suoravärit jääneet kaapin perälle pölyttymään? Takaamme, että sinun tekee mieli kaivaa ne esiin heti tämän jälkeen.

Julia

Julia Lind | @cruellahair

Hiusalalla monet tunnistavat Julian jo kaukaa hänen omista, upeista hiuksistaan. Julia on muun muassa suorävärjäysten ja hiustatuointien supertaituri. Juliaa toivottiin jo viime vuonna COLLAB-lavalle ja tänä vuonna saamme vihdoin nauttia hänen opeistaan hiusvärien maailmassa. Nuoresta iästään huolimatta, pitkään yrittäjänä työskennellyt Julia on jo ennättänyt tekemään paljon urallaan, emmekä malta odottaa, mitä kaikkea opimmekaan häneltä COLLAB-tapahtumassa!

Suomalainen Slavic Hairbox tukee COLLAB-koulutustapahtumaa tarjoamalla upeat hiustenpidennykset, joiden käyttöä pääset ihastelemaan COLLAB-lavalla! Julia hyödyntää hiustenpidennyksiä luodessaan taiteellisia ja näyttäviä väriluomuksiaan.

Krista Korjus | @krista_rock_hair

Krista on superluova ja taiteellinen. Kristan erikoisalaa onkin etenkin luova värjääminen. Värjäyksien lisäksi Krista maalaa, ja hänen töitään on ollut näyttelyissä ympäri maailmaa. Kristalla on pitkä ura kouluttajana ja kokemusta näytöslavoilta löytyy rutkasti! Krista on aina iloinen ja ihanan tsemppaava – sellainen hyvää energiaa ympärilleen levittävä persoona. Tule katsomaan, mitä Krista keksii COLLAB-lavalle!

Krista
Piatu

Piatu Puhakka | @piatupop

Piatun nimi on varmasti kaikille tuttu! Tämä oman tiensä kulkija on luonut Suomen kampaamokentälle kokonaan uuden koulutusgenren: sopivuusajattelun. Piatun erikoisosaamista on kampaamotöiden lisäksi muodonmuutokset ja asiakkaan näkeminen kokonaisuudessaan. Piatu onkin luonut koulutusuransa nimenomaan muodonmuutosten ja sopivuusajattelun ympärille. Tule katsomaan, mitä tämä monitaituri luo COLLAB-lavalla!

BLONDING – ERIKOISTUMINEN RATKAISEE

Blonding-moduuli keskittyy tämän hetken kuumimpaan erikoisosaamiseen: vaalennustekniikoihin ja niiden parissa erikoistumiseen. Oletko löytänyt ydinosaamisalueesi ja haluat nostaa sillä bisneksesi uudelle tasolle? Nämä kouluttajat tietävät, mitä tekevät, ja parhaimmat jutut ovat niitä, jotka voidaan jakaa. Opi vaalennustekniikoiden kikat ja selvitä, miten kehität ympärillesi supervaalentajan henkilöbrändin, joka iskee kohderyhmääsi!

Linda

Linda Lehto | @bylindalehto

Vaalentamisen ja raidoitustekniikoiden The Big Boss! Tiesitkö, että Lindan intohimo vaalentamiseen lähti siitä, ettei hän saanut haluamaansa lopputulosta omiin hiuksiinsa ja päättäväisesti ryhtyi itse opiskelemaan aihetta tiiviisti, jotta onnistuisi toteuttamaan asiakkaillensa juuri sen täydellisen ja himoittavan lopputuloksen? Lindan Instagram-tili puhuu puolestaan – upeita lopputuloksia ja taitavaa henkilöbrändäystä. Tule katsomaan, mitä Lindalla on hihassaan tänä vuonna!

Elisa Cavén | @hairbyelisa

Elisa on kampaamoalan uranuurtaja ja todellinen tehopakkaus. Hän on elävä esimerkki siitä, miten oman henkilöbrändin avulla täytetään isoja saleja. Wow! Tämä nainen on parhaimmillaan vaalennuksissa ja aina aallon harjalla uusimmissa trendeissä. Haluatko kuulla Elisan niksit tämän taikatempun toteuttamiseen?

Elisa
Sara

Sara Hämäläinen | @versiosarajuulia

Sara on luonut upean uuden mahdollisuuden Suomen kampaajille: erikoistumiskoulutuksen verkkokurssina. BLONDE PRO -verkkokurssillaan Sara neuvoo erikoistumisen maailmassa ja miten liiketoiminnan saa kukoistamaan. Sen lisäksi, että Sara on hyvä numeroissa ja markkinoinnissa, hän on erityisen hyvä värisudin kanssa – tämä taitava vaalentaja onkin täydellinen lisä vaalennusmoduuliimme. Sara avaa vaalennusten maailman verhoa COLLAB-lavalla, tule kuulemaan ja kirjaamaan ylös uusimmat opit!

HAIR CUTTING & BARBERS – LEIKKAUSTEKNIIKAT

Tiedätkö sen tunteen, kun tarkkaa leikkaustyötä tekevän kouluttajan työskentelyn seuraaminen rauhoittaa omaa pulssia ja saa ajattelun selkeytymään? Hair Cutting & Barbers -moduuli pureutuu hiustenleikkaamiseen ja parturoinnin olennaiseen: loogisella ajattelulla ja tekniikalla luot hiuksiin mallin, joka toimii. Olemme saaneet kasaan parturitöiden ja leikkaamisen rautaisen kolmikon!

Iisakki

Iisakki Nummi | @iisakkinummi

Tämä parturiskenen superstara on upea ja erittäin toivottu lisä COLLAB-lavalle! Iisakki on voittanut useita hiusalan palkintoja ja hän kertookin, että itsensä kehittäminen on hänelle tärkeää ja hän ottaa sen huomioon jokapäiväisessä työssään. Kouluttajana Iisakin tärkein tavoite on auttaa muita löytämään oman tyylinsä ja parantaa jokaisen työn tulosta erilaisilla tekniikoilla. Tule katsomaan, mitä Iisakki kouluttaa just sulle COLLAB-lavalla!

Antero Lahtinen | @anterolahtinen

Jos et ole joskus kuullut Anteron maagisista leikkaustaidoista, oletko edes pyörinyt oikeassa porukassa? Tämä Suomen elävä legenda on leikkausmestari vailla vertaansa. Haluatko hypnotisoitua katsellessasi hiusten leikkausta? Tule seuraamaan Anteron työskentelyä ja oppimaan samalla parhaat vinkit muodikkaisiin hiusleikkauksiin.

Antero
Saimi

Saimi Rautavaara | @saimizu

Saimi on toiminut hiusalan kouluttajana vuodesta 2003. Saimi on kuin kotonaan toteuttaessaan väri- ja leikkauskokonaisuuksia sekä kouluttaessaan sopivuusajattelua. Saimi on myös Afroakatemian kouluttaja. Saimin erikoisalaa ovat leikkaukset, pitkien hiusten leikkaukset sekä kiharat hiukset. Teknisesti superlahjakas leikkaaja ja aivan upea persoona Saimi nähdään nyt myös COLLAB-lavalla – tule oppimaan uutta tältä moniosaajalta!

HAIRDOS & UPSTYLING – KAUNEIMMAT KAMPAUKSET

Kampausten taikaa! Ota lasi kuplivaa ja mukava asento. Kampausgurut näyttävät lavalla oman osaamisensa kauden sykähdyttävän kauniissa kampauksissa. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla kampausnero oppiaksesi näiden ihanien kouluttajien tekemiä kampauksia. Vinkit huolettoman upeisiin lopputuloksiin saat seuraavalta kolmikolta!

Tino

Tino Soininen | @tinoshair_tino

Tämä raumalainen superstara on varmasti seuratuin suomalainen kampaaja. Lähes 350K someseuraajaa seuraa päivittäin Tinon upeita luomuksia ja Tino käykin kouluttamassa kampaajia ympäri maailman! Nyt on todellinen tilaisuus nähdä maailmanluokan esiintyjä COLLABissa kouluttamassa. Vuosien aikana Tino on myös perustanut monia kampaamoja ja voittanut alan kilpailuissa merkittävän määrän palkintoja, ja samalla rohkaissut ja ohjannut toisia kampaajia kilpailuihin. Tino katsoo jatkuvasti tulevaisuuteen luoden uusia kampaustyylejä ja -tekniikoita. Tino kertoo kasvaneensa kouluttajaksi vuosien varrella – hän haluaa auttaa muita pääsemään alalla eteenpäin, samalla opettaen heille uutta ja kasvattaen heidän ammattitaitoaan.

Laura Aaltonen | @bylauracarita

Tämä kilpailuissakin menestynyt ja kansainvälisesti huomiota herättänyt kampausstara on todellakin joku, jota kannattaa seurata! Lauran koulutuksissa käyneet kehuvat hänen rentoa otettaan kouluttamiseen ja sitä, kuinka helpoksi Laura tekee haastavammatkin kampaustyöt. Lauran some on täynnä toinen toistaan upeampia luomuksia. Laura sai ylistävää palautetta vuoden 2022 COLLAB-esiintymisestään, joten ei ollut epäilystäkään, etteikö häntä olisi kutsuttu lavalle myös tänä vuonna. Tule tutustumaan tähän timanttiin, jos et ole sitä vielä tehnyt!

Laura
Tanja

Tanja Dufva | @tanjadufva

Tanjan intohimona ovat näyttävät ja haastavat kampaukset – ja sen kyllä huomaa! Tanja tekee toinen toistaan upeampia luomuksia, joita voimme seurata kisakuvista, -lavoilta ja somesta. Tänä vuonna COLLAB-lavalla näemmekin Tanjan upeita tekniikoita ja saamme poimittua varmat vinkit myös omaan kampauskärryymme hyödynnettäväksi! Tule katsomaan, mitä upeaa Tanja meille luo.

Suomalainen Slavic Hairbox tukee COLLAB-koulutustapahtumaa tarjoamalla hiustenpidennykset kouluttajan käyttöön lavalla. Tanja hyödyntää hiustenpidennyksiä luodessaan vaikuttavia sekä näyttäviä kampauksia, jotka ovat samalla käytännöllisiä ja liiketyöhön toimivia tekniikoita.

Lue lisää COLLABista

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin