Four Reasons COLLAB Four Reasons COLLAB 2022

Kampaaja, joko ostit lippusi?

Four Reasons COLLAB -koulutustapahtumassa saat alan parhaiden kouluttajien ja hiusalan vaikuttajien osaamisen yhdessä päivässä. Tätä ei ole Suomessa aikaisemmin nähty.

Koe liiketyötekniikat tekovaiheesta upeisiin lopputuloksiin. Uppoudu Four Reasons -maailmaan ja anna kouluttajien johdattaa sinut luovan värjäyksen, kampausten, erikoisvaalennusten ja hiusten leikkaamisen ytimeen!

Koulutuksen uusi aikakausi alkaa 15. lokakuuta 2022.

Tapahtumaan on paikkoja rajoitetusti, joten toimi NYT!

 

OSTA LIPUT

 

COLLAB-ohjelma:

11.30 Ovet aukeavat
12.30 COLLAB-koulutusohjelma alkaa
16.00 Early Dinner with Four Reasons
17.30 Illan viimeinen koulutus
18.30–21.00 Ready, set, mingle!

 

Pssst! Etkö pääse paikalle, mutta haluat nähdä, oppia ja kokea päivän koulutusannin? Nappaa silloin paikka e-koulutuksesta. Striimaamme koko tapahtuman myös kotisohville! Katso livenä tai myöhemmin tallenteena. Selaa alas ja lue lisää.

Tapahtumassa alan huiput

Art of Color – Luova hiustenvärjäys

Art of Color -moduulissa tulet inspiroitumaan syksyn makeimmista värjäystrendeistä, saat parhaimmat värireseptivinkit sekä opit toteuttamaan värjäyksiä uusilla tekniikoilla, jotka voit ottaa käyttöön jo vaikka heti omassa työssäsi. Ovatko suoravärit jääneet kaapin perälle pölyttymään? Takaamme, että sinun tekee mieli kaivaa ne esiin heti tämän jälkeen. 🔥

Kouluttajina:

Laura Malmberg
@hairartistlaraboo

Janina Willgren
@janinawillgren

Harri Paananen
@harri.paananen

”As stylists, we’re groundshakers and daymakers. Setting trends, while fostering that special connection between a person’s inner and outer self.”

Blonding, Branding & Social Media – Erikoistuminen ratkaisee

Blonding, Branding & Social Media -moduuli keskittyy tämän hetken kuumimpaan erikoisosaamiseen: kampaajan henkilöbrändiin ja vaalennustekniikoihin, sekä niillä erottautumiseen. Oletko löytänyt ydinosaamisalueesi ja haluat nostaa sillä bisneksesi uudelle tasolle? Nämä kouluttajat tietävät, mitä tekevät, ja parhaimmat jutut ovat niitä, jotka voidaan jakaa. Opi vaalennustekniikoiden kikat ja selvitä, miten kehität ympärillesi henkilöbrändin, joka iskee kohderyhmääsi!

Kouluttajina:

Linda Lehto
@hairbylindal

Ulla-Riitta Koskinen
@umppu

Elisa Cavén
@hairbyelisa

”Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.”

Hair Cutting & Barbers – Tekninen leikkaaminen puhtaalla logiikalla

Tiedätkö sen tunteen, kun tarkkaa leikkaustyötä tekevän kouluttajan työskentelyn seuraaminen rauhoittaa omaa pulssia ja saa ajattelun selkeytymään? Hair Cutting & Barbers -moduuli pureutuu hiustenleikkaamiseen ja parturoinnin olennaiseen: loogisella ajattelulla ja tekniikalla luot hiuksiin mallin, joka toimii. Olemme saaneet kasaan parturitöiden ja leikkaamisen rautaisen nelikon!

Kouluttajina:

Nikolaos Giakoumis
@barber_nikos

Antero Lahtinen
@anterolahtinen

Olli-Pekka Pietilä
@oppietila

Iman Khalaf
@iman_khalaf

”To sculpt a head of hair with scissors is an art form. It’s in pursuit of art.”

Hairdo's  & Upstyling – Kauneimmat kampaukset

Kampausten taikaa! Ota lasi kuplivaa ja mukava asento. Kampauskuningattaret näyttävät lavalla oman osaamisensa kauden sykähdyttävän kauniissa kampauksissa! Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla kampausnero oppiaksesi näiden ihanien naisten tekemiä kampauksia!

Kouluttajina:

Laura Aaltonen
@bylauracarita

Julia Delli
@_juliadelli

Sonja Määttänen
@hairbysonja.m

”Creativity is intelligence having fun.”

 

OSTA LIPUT

 

Liput:

OSTA LIPUT

COLLAB-tapahtumalippu 259 € + alv. 24 %
Lippuhinta sisältää koko päivän koulutustarjonnan, lounaan sekä 2 kpl drinkkilippuja.

SOLD OUT! COLLAB FRONT ROW -tapahtumalippu 289 € + alv. 24 %
Lippuhinta sisältää paikan katsomon kahdesta ensimmäisestä rivistä, koko päivän koulutustarjonnan, lounaan sekä 2 kpl drinkkilippuja.

Hotellia vailla?
Kaikki Four Reasons COLLAB -asiakkaat saavat alennuksen hotellihuoneesta Scandic Parkissa esittämällä oston yhteydessä koodin. Saat alennuskoodin hotellin varaukseen Four Reasons COLLAB -lippuoston yhteydessä.

Pukukoodi: We Love The Real You
Anna persoonasi näkyä, me rakastamme sitä!

 

Voi ei, eikö nähdä paikan päällä? Ei hätää – pääset mukaan myös diginä. 
 

Four Reasons COLLAB -tapahtuma diginä 

COLLAB-digitapahtumalippu 49 € + alv. 24 %
Lippuhinta sisältää koko päivän koulutustarjonnan, tallenteen koulutuksesta sekä mahdollisuuden osallistua liveshoppailuun tapahtuman aikana. 

OSTA WEBINAARILIPPU

Tutustu Four Reasons COLLAB -tapahtuman kouluttajiin!

Laura Malmberg

@hairartistlaraboo

Laura on profiloitunut erityisesti värjäämiseen sekä erikoistöihin. Luovuudessa tämä nainen on ykkönen yhdistellessään erilaisia väriyhdistelmiä tehden kokonaisuuksista upeita ja aina asiakkaille sopivia.

Janina Willgren

@janinawillgren

Color corrections, vibrants, dimensional end results – tätä kaikkea on Janina! Janinan työt sykähdyttävät somessa ja hänellä on uniikki ote toteuttaa asiakastöitään. Anna Janinalle 7 erilaista suoraväriä, hän taikoo näistä upean ja asiakkaan persoonaa pukevan hiustyylin.

Harri Paananen

@harri.paananen

Four Reasons -tuotteiden takana toimivan monitaituri Harrin sydän sykkii erityisesti värjäämiselle ja sen syvemmän ymmärtämiselle. Oletko nähnyt Harrin tekemiä vivahteikkaita värjäystöitä? Harri kertoo mielellään, kuinka väri toteutetaan, mutta myös miksi ja millä värillä. ”Koulutus ratkaisee”, kuten Harrin mantra kulkee.

Linda Lehto

@hairbylindal

Vaalentamisen ja raidoitustekniikoiden The Big Boss! Tiesitkö, että Lindan intohimo vaalentamiseen lähti siitä, että hän ei saanut haluamaansa lopputulosta omiin hiuksiinsa ja päättäväisesti ryhtyi itse opiskelemaan aihetta tiiviisti, jotta onnistuisi toteuttamaan asiakkaillensa juuri sen täydellisen lopputuloksen, jota himoitaan? Lindan Instagram-tili puhuu puolestaan – upeita lopputuloksia ja taitavaa henkilöbrändäystä. Nyt Linda opettaa tekniikat molempiin myös sinulle.

Ulla-Riitta Koskinen

@umppu

Umppu on tuttu nimi Suomen kampaamo- ja somescenessä! Umppu on luonut uraa somevaikuttajana, menestyvänä yrittäjänä, verkkokauppiaana, liikkeenomistajana ja kouluttajana. Umpun erikoisosaamisalaa ovat vaaleat hiukset ja sen kyllä huomaa! Tule kuulemaan Umpun lempitekniikat ja vinkit menestyksekkään uran rakennukseen.

Elisa Cavén

@hairbyelisa

Elisa on kampaamoalan uranuurtaja ja todellinen tehopakkaus. Hän on elävä esimerkki siitä, miten oman henkilöbrändin avulla täytetään isoja saleja. Wow! Tämä nainen on parhaimmillaan vaalennuksissa ja aina aallon harjalla uusimmissa trendeissä. Haluatko kuulla Elisan niksit tämän taikatempun toteuttamiseen?

Nikolaos Giakoumis

@barber_nikos

Nikolaos kuvailee itseään Instagramissa vaatimattomasti näin: “Leikkaan tukkaa ja koulutan”. Me lisäisimme esittelytekstiin muutaman seikan: “Leikkaan ihan tajuttoman tyylikästä ja taidokasta tukkaa, koulutan kollegoita, joilta olen saanut mieletöntä palautetta koulutuksistani, ja sen lisäksi mun somegame on ihan omalla tasollaan!”

Iman Khalaf

@Iman Khalaf 

Iman Khalaf on parturoinnin guru ja Nõberu of Sweden -tuotemerkin perustaja. Imanin uniikkia ja yksityiskohtaista työskentelyä pääset seuraamaan COLLAB-tapahtumassa, kun hän liittyy Hair Cutting & Barbers -osuuteen. Iman Khalafin filosofia parturoinnissa on avoimuus, uuden oppiminen, oikea muoto leikkaamisen pohjalla sekä rautainen ammattitaito – Iman ei seuraa trendejä, hän luo niitä. Haluatko sinäkin nähdä Ruotsin tunnetuimman parturin työskentelyä?

Antero Lahtinen

@anterolahtinen

Jos et ole joskus kuullut Anteron maagisista leikkaustaidoista, oletko edes pyörinyt oikeassa porukassa? Tämä Suomen elävä legenda on leikkausmestari vailla vertaansa. Haluatko hypnotisoitua katsellessasi hiusten leikkausta? Tule seuraamaan Anteron työskentelyä ja oppimaan samalla parhaat vinkit muodikkaisiin hiusleikkauksiin.

Olli-Pekka Pietilä

@oppietila

Pitkän koulutusuran tehnyt leikkaustaituri ja värinero Olli-Pekka eli O-P on Four Reasons -tiimin uusin vahvistus. Olli-Pekalta sujuu työ kuin työ ja hänen koulutustaan on mahtavaa seurata, mitään ei kiirehditä ja asiat tulee käytyä läpi perin pohjin. Mitähän hän keksii COLLAB-lavalla?

Laura Aaltonen

@bylauracarita

Tämä kilpailuissakin menestynyt ja kansainvälisesti huomiota herättänyt kampausstara on todellakin joku, jota kannattaa seurata! Lauran koulutuksissa käyneet kehuvat hänen rentoa otettaan kouluttamiseen ja sitä, kuinka helpoksi Laura tekee haastavammatkin kampaustyöt. Lauran some on täynnä toinen toistaan upeampia luomuksia, ja nyt pääset Lauran oppeihin myös COLLAB-lavalla. Tule tutustumaan tähän timanttiin!

Julia Delli

@_juliadelli

Kukapa ei olisi kuullut Julian nimeä! Julia oli ensimmäisten joukossa kouluttamassa Suomessa upeita ja näyttäviä kampauksia, joiden tyyliä ei aiemmin ollut Suomessa nähty. Julia on kouluttajana tarkka mutta helposti lähestyttävä, ja hänen koulutuksistaan lähdetään aina monen monta vinkkiä viisaampana. Julia on sen lisäksi menestynyt kampaamoyrittäjä, liikkeenomistaja ja taidokas henkilöbrändääjä.

Sonja Määttänen

@hairbysonja.m

Sonja on Four Reasons -tiimin lempeä turkulaisvahvistus. Sonjan kädet luovat upeita, klassisia kampauksia. Sonjan tyyli kouluttaa on hyvin rauhallinen, ja usein Sonjan juttuihin uppoutuukin ihan koko olemuksellaan, sillä hän saa asian kuin asian tuntumaan erityisen tärkeältä. Koetko klassiset kampaukset haasteeksi? Et varmasti enää Sonjan käsittelyn jälkeen.

Oletko mukana?
Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi NYT!

 

OSTA LIPUT

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin