Koulutus Vinkki

Luova hiustenvärjäys: yksi tekniikka, lukemattomia mahdollisuuksia

Four Reasons

COLLAB vol.2 -värjäysmoduulissa värien mestari Krista esitteli liiketyöhön sopivaa luovaa värjäämistä. Krista näytti, miten eri värien yhdistelmillä ja moneen taipuvalla osituksella saa aikaan useita eri lopputuloksia. Ositustekniikkaa voidaan hyödyntää monin eri tavoin riippuen asiakkaan toiveista ja hiusten lähtötilanteesta.

”Tykkään pitää asiat simppelinä, turha tehdä tästä ihanan luovasta hommasta liian vaikeaa. Tärkeää on myös pitää hauskaa ja ajatella välillä boksin ulkopuolelta.”

Timanttiset ositukset

Ositus: Krista teki 9 yksinkertaista, timantinmuotoista osiota, jotka on helppo letittää pois värin levittämisen tieltä. Tällainen ositus on monikäyttöinen ja muokattavissa, sillä ositus voi olla täysin sama, mutta värien käyttö muokkaa lopputulosta joko todella pehmeäksi tai erittäin kontrastiseksi. “Jos haluat pehmeän lopputuloksen, valitse yhteneväinen sävymaailma”, Krista vinkkaa.

Värin levitys

Värit: Krista sekoitti pehmeästi oranssia ja ruskeaa yhteneväiseksi kokonaisuudeksi. Hiusten etuosa vaalennettiin sekä sävytettiin, jotta vaalea osio pilkottaisi kauniisti mahongin ruskeiden päällihiusten seasta. Eteen asettui vaalein väri, korvien kohdalle laitettiin hieman oranssia, taaemmas levitettiin ruskean oranssi väri ja lopulta aivan taaimmaisiin hiuksiin lisättiin oranssia.

Kristan resepti

  1. Four Reasons Optima >> 6BM päälliosa 3 %
  2. Classic Bleach 6 % >> vaalennuksen päälle Four Reasons Optima 9O + AO etuosa 1,5 %
  3. Four Reasons Optima 7O + Four Reasons Copper Gold mixer 20g, Four Reasons Optima 11NO 30g 9 %
  4. Four Reasons Optima 7BO + Four Reasons Optima Oxid 6 %

Lisää mielenkiintoisia aiheita sinulle

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin