Kampaamoalan hyvinvoivimmat asiakkaat

Sinulla kampaamoalan ammattilaisena on tärkeä rooli asiakkaidesi hyvien hiuspäivien mahdollistajana. Tiedämme, että parturi-kampaajan työ on kuitenkin sekä fyysisesti että henkisesti kuormittavaa. Kumppaninasi meidän vastuumme on huolehtia osaltamme, että juuri Sinä, arkemme sankari, jaksat työssäsi ja voit hyvin.

Tavoitteenamme on kampaamoalan hyvinvoivimmat asiakkaat. Käytännön toiminnassamme tämä tarkoittaa, että teemme valintoja, jotka edesauttavat taloudellista, terveydellistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Lue lisää.

Uutiset

Viimeisimmät uutiset

Parasta palvelua menestyksesi tueksi

Meillä täällä Four Reasonsilla on eräs pakkomielle – nimittäin sinun menestyksesi. Jos et usko, niin lue täältä palveluistamme menestyksesi tueksi ja katso, miten asiakkaamme ovat meitä arvioineet. Vai et kai väitä, että kaikki yli 4 000 parturi-kampaajaa ovat väärässä? Niin paljon meillä nimittäin on jo tyytyväisiä asiakkaita ja luku sen kuin kasvaa.

Haluamme uskoa, että selitys asiakkaidemme tyytyväisyyteen piilee tuotteissamme ja palveluissamme, joilla tuemme kampaajien liiketoimintaa ja henkilökohtaista hyvinvointia.

Tutustu palveluihimme >

Tutustu koulutuksiimme

”Suosittelen Four Reasonsia, ehdottomasti!”

“Four Reasonsin toiminta on joustavaa, nykyaikaista ja ammattilaista arvostavaa. On tullut vaikutelma, että alan muutoksiin ja haasteisiin pystytään reagoimaan joitakin alan suurempia toimijoita ripeämmin ja yritys pyrkii toimimaan vastuullisesti. Markkinoinnissa ja somenäkyvyydessä Four Reasonsilla on omanlainen, freesi ote.”
Sonja Sanchez, Studio Blanko

Lue, mitä muuta meistä sanotaan! >

Kauneuden muottia rikkomassa

Hiustuote tai edes kampaajalla käyminen ei ole ihmiselle välttämättömyys. Niitä ilmankin voisimme elää (tai niin jotkut väittävät). Totuus kuitenkin on, ettemme halua. Sillä suurimmalle osalle meistä hiukset merkitsevät todella paljon. Ne ovat osa identiteettiämme, ne vaikuttavat mielialaamme, ne ovat itseilmaisumme väline. Meistä monelle on tärkeää, että hiukset heijastavat sitä, mitä tunnemme olevamme.
Four Reasons -yhteisön tavoitteena on auttaa jokaista tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään ja rikkoa kauneuden kapeaa muottia yksi parempi hiuspäivä kerrallaan. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja toivomme, että marssit rinnallamme.

Tutustu vastuullisuusohjelmaamme >

Four Reasons Optima – peittokykyä, kiiltoa, täyteläisyyttä

Onko ykköskriteereinäsi peitto ja pysyvyys? Valitse Optima!

Four Reasons Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – samaa sarjaa voidaan käyttää monipuolisesti erilaisiin väritöihin. Sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Hiuksissa on Optima-värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat ihanan pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Tutustu Optimaan >

Four Reasons Luxima – luonnollisuutta, kolmiulotteisuutta, kiiltoa

Työskenteletkö paljon vaalennustuotteilla? Siinä tapauksessa Luxima on ehdoton valintasi.

Kun toiveena on moniulotteinen, luonnollisen näköinen värjäystulos, värituotteeksi kannattaa valita Four Reasons Luxima. Sen sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Tutustu Luximaan >

Wetbrush | harja johon rakastut heti

Wet Brush on harja johon rakastut välittömästi. Se on harja, joka muuttaa koko käsityksesi hiusten harjaamisesta. Hetki jolloin liu’utat harjan ensimmäistä kertaa hiusten läpi, ilman vetämistä tai hiusten takkuuntumista. Wet Brush on brändi, johon kampaajat luottavat ja jota miljoonat rakastavat. Kaikki jotka ovat kokeilleet sitä, rakastavat sitä – jo ensimmäiselle harjan vedolla!

Wet Brush harjat ovat kampaajien suunnittelemia kampaajille. Ergonomisesti muotoillut harjat soveltuvat kaikkiin ammattilaisten muotoilutarpeisiin; hiusten selvittämiseen, kuivaamiseen, muotoiluun ja hoitamiseen.

Wet Brush harjat soveltuvat kaikille hiuslaaduille, jättäen hiukset terveiksi, pehmeiksi ja vahingoittumattomiksi.

Wetbrush

Neljä syytä

Tilaa tuotteita helposti

1

Ota suoraan yhteyttä alueesi myyntiedustajaan

2

Soita puhelinmyyntiimme 0201 410 410 arkisin klo 8–16

3

Tee tilaus sähköpostitse: tilaukset@fourreasons.fi

4

Tee tilaus verkkokaupastamme

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin