Tuotetieto Uutiset

UUTTA! Nõberu of Sweden – laadukas kosmetiikkasarja miehille

Sanna

Nõberu of Sweden syntyi ajatuksesta luoda kattava unisex-kosmetiikkasarja parturiasiakkaille, jotka uskaltavat erottua joukosta omana itsenään. Brändi on sitoutunut siihen, että he eivät ainoastaan vain luo erinomaisia tuotteita, vaan he haluavat myös uudistaa markkinoita sekä ihmisten näkemystä komeudenhoidosta.

Four Reasons -kouluttaja ja pitkän linjan leikkausmestari Antero Lahtinen myhäilee tyytyväisenä kun kysyimme häneltä, mitä mieltä hän on Nõberu of Sweden -sarjasta:

”Nõberu of Sweden tuotteissa on monta hienoa ominaisuutta, joista yksi on tuoksumaailma: tuoksut on suunniteltu hienostuneiksi ja niin, että ne sopivat kaikenikäisille parturiasiakkaille. Arvostan myös sarjan monipuolisuutta. Sarjasta löytyy hiustenpesu -ja hoitotuotteet, hiusten viimeistelytuotteet sekä erittäin laadukkaat parranajo- ja parranhoitotuotteet.”

Kerro meille, mistä sarjan tuotteista olet erittäin innoissasi ja miksi?

”Parranhoitotuotteet olivat minulle jo entuudestaan tuttuja ja ehdoton suosikkini on After Shave Balm Tobacco Vanillavoide. Tuote on koostumukseltaan kevyt, mutta hyvin kosteuttava, ja se rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Tuoksu on todella miellyttävä. Hiustuotteista suosittelen kokeilemaan erityisesti Grooming Tonic Sandalwood -muotoilunestettä, joka antaa kevyen pidon föönauksen alle. Viimeistelytuotteista nostaisin esiin Classic Paste Amber Lime -vahan, josta omat harmaat hiukseni saavat joustavaa pitoa ja luonnollista kiiltoa.”

Nõberu of Sweden tarjoaa kuluttajille korkealaatuisen ja hyväntuoksuisen tuotesarjan päivittäiseen käyttöön. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. partaöljyt, partavahat, parranajotuotteet ja hiustuotteet. Valikoima sisältää myös useita upeita unisex- tuotteita. Ok, olemme vakuuttuneita. Entä sinä, kiinnostuitko? Lue lisää: pro.fourreasons. fi/noberu-of-sweden ja tutustu
aloituspakettiin!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin