Inspiraatio Tuotetieto

Seuraa Professional Shots -palvelupolkua ja varmista asiakastyytyväisyys!

Jonna

Four Reasons Professional Shots -kampaamohoitosarjassa on neljä eri hoitolinjaa ja erilaisille hiustyypeille suunnitellut ampullihoidot saavat tehonsa uusimmista teknologioista ja kasvipohjaisista aktiiviaineista. Hoitosarjan avulla laajennat liikkeesi palveluvalikoimaa ja tarjoat elämyksellisen asiakaskokemuksen. Seuraamalla palvelupolkua varmistat asiakastyytyväisyyden – lue vinkit ja kokeile seuraavalle asiakkaallesi!

#1 KERRO PALVELUISTASI

Yllättävän moni asiakas sanoo, että ei tiedä mitä hoitoja kampaajalta voisi saada hiusten leikkauksen ja vaalennus- ja värikäsittelyjen lisäksi.

TEE NÄIN: Varmista, että asiakkaasi tietävät, että kampaamossasi tehdään Professional Shots -hoitokäsittelyjä. Laita ulos katupuhujaan tai ikkunaan näkyvälle paikalle Professional Shots -juliste. Sijoita Professional Shots Menu -hoitomenu aulan pöydälle tai asiakaspisteen peilipöydälle, jotta asiakas voi silmäillä sitä odotellessaan.

#2 TARJOA RATKAISUA

Asiakas odottaa yksilöllistä palvelua ja ratkaisuja ongelmiinsa. Asiakkaat tuskailevat usein kuivien ja sähköisten hiusten kanssa, kaipaavat lisää runsautta ja lisää kestoa hiusväriin. Hiustenkasvattajat haluavat helliä ja vahvistaa hiuksiaan. Sinulla on nyt mahdollisuus ratkaista asiakkaan hiushaasteet ja selättää mahdolliset ongelmat Professional Shots -hoitoampullien avulla.

TEE NÄIN: Kun asiakas istahtaa tuoliisi ja keskustelette mitä hiuksille tällä kertaa tehdään, tarjoa rohkeasti Professional Shots -hoitoja. Näytä Professional Shots Menu -hoitomenua ja ehdota mielestäsi tarpeellisinta hoitoa. Nopea Professional Shots -hoitokäsittely ratkaisee yleisimmät hiushaasteet ja parantaa asiakastyytyväisyyttä huomattavasti. Jos aikaa ei tällä kerralla ole, asiakas arvostaa sitä, että huolehdit hänen hiuksistaan kertomalla hoitomahdollisuudesta ja varaa pidemmän ajan seuraavalla kerralla.

#3 TOTEUTA ELÄMYS

Professional Shots -hoidon vaikutusaikana toteutettava Four Reasons Professional 4Relax -hieronta lisää hoitoon elämyksellisyyttä ja nostaa kampaamokäynnin uudelle tasolle.

TEE NÄIN: Levitä valittu Professional Shots -hoitoampulli hiuksiin ja tee sitten rentouttava Four Reasons Professional 4Relax-hieronta. Tarjoa asiakkaallesi unohtumaton kampaamohoitokokemus; yksityiskohtaiset hierontaohjeet löydät Professional Shots Manual -oppaasta.

#4 SUOSITTELE KOTIHOITOTUOTTEITA

Oikeilla kotihoitotuotteilla Four Reasons Professional Shots -hoidon vaikutukset säilyvät mahdollisimman pitkään ja asiakkaan hiukset kiittävät.

TEE NÄIN: Suosittele asiakkaallesi hänen hiuksilleen sopivat Four Reasons Professional -tuotteet kotikäyttöön. Muista myös Four Reasons Professional Final Glam Leave-in Treatment -hoitosuihke, joka lisää eloisuutta, elinvoimaa ja säihkettä kaikille hiuksille!

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kyyrä Juuso Mikko
Admin

Test

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin