Uutiset Yhteistyö

Tukkuverkkokauppamme uudistui – hyödynnä nopean tilaajan etu!

Johanna

Täysin uudistettu Four Reasons -tukkuverkkokauppa avataan asiakkaiden käyttöön maanantaina 2.8. Uudistuksen myötä Four Reasons -asiakkaiden elämä helpottuu taas piirun verran, sillä jatkossa kaikki Four Reasonsin tarjoamat digitaaliset palvelut löytyvät samalta verkkoalustalta, samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Verkkokauppaan pääsevät rekisteröitymään kaikki kampaamoalalle rekisteröidyt yritykset sekä kampaamoalan opiskelijat ja opettajat tämän linkin kautta.

Miten hyödyt verkkokauppauudistuksestamme?

Jos olet käyttänyt vanhaa verkkokauppaamme, et varmaan pane pahaksesi verkkokaupan päivitystä nykyaikaiseen ja selkeään käyttöliittymään, joka toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla.
VINKKI: Uuden verkkokaupan oletusnäkymänä on suuret tuotekuvat mutta voit itse vaihtaa näkymän halutessasi tuotelistaukseen, mikä nopeuttaa esim. väritilauksen tekemistä!

Olitpa sitten uusi tai vanha Four Reasons -asiakas, löydät uudistuksen myötä kaikki digitaaliset palvelumme samoilla verkkokauppatunnuksilla. Pääset siis katsomaan e-koulutuksiamme, luomaan oman kampaamon profiilisivun, hallinnoimaan kuluttajaverkkokaupastamme tekemääsi tuotemyyntiä, tilaamaan tuoteoppaita ja markkinointimateriaaleja sekä tekemään tukkuhinnoin omia tilauksiasi. Löydät sivustolta myös kätevästi ajantasaiset tuotetiedot, tuotteiden käyttöohjeet ja tuotekoulutukset.

Verkkokaupasta tilattaessa saat samat hinnat ja henkilökohtaiset alennukset kuin muissakin tilauskanavissamme. Kampanjatarjoukset ovat voimassa myös verkkokaupassa, ellei toisin mainita. Maksutapoina uudessa verkkokaupassa toimii laskun lisäksi monipuoliset verkkomaksutavat. Ja jos olet ottanut käyttöön jälleenmyyjillemme suunnatun verkkokauppiaspalvelun, voit maksaa tuoteostosi myös verkkokauppamyynnistä kerryttämilläsi krediiteillä!

Luo tunnukset heti ja hyödynnä nopean tilaajan etu!

Älä siis enää odota, vaan luo heti omat tunnuksesi verkkopalveluumme! Käsittelemme rekisteröitymiset kahden arkipäivän sisällä, jonka jälkeen saat sähköpostiisi ilmoituksen rekisteröitymisen onnistumisesta.

Huom! Jos olet jo aiemmin luonut tunnukset verkkokauppaamme e-koulutusten katseluun, et tarvitse enää uusia tunnuksia. Kirjaudu sivustolle sisään ja pääset hyödyntämään verkkokauppaa e-koulutusten lisäksi myös tuotetilausten tekemiseen.  Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täältä.

Nopean tilaajan etuna tarjoamme 500:lle ensimmäiselle verkkokauppatilauksen tehneelle ihanan Four Reasons <3 Arabia Limited Edition -kahvimukin kaupan päälle. Kampanja on voimassa  verkkokaupan julkaisusta 2.8. alkaen.

 

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin