Inspiraatio Koulutus

Trendinäytös järjestetään nyt diginä – Tule mukaan!

Jonna


Four Reasons -koulutustiimin toteuttama UPSIDE DOWN Collection AW21 julkistetaan tänä syksynä yllätyksellisenä livelähetyksenä. Perinteinen trendinäytös on nyt kaikkien saatavilla, sillä tapahtuma striimataan suorana lähetyksenä juuri sinne, missä sinä olet. Voitte katsoa lähetyksen yhdessä tiimin kanssa kampaamolla tai voit ottaa mukavan asennon kotisohvalla ja uppoutua rauhassa tulevan kauden trendeihin. Inspiraatio on taattu – tule siis mukaan!

Maailmalla vallitseva tilanne on ollut jo hetken ylösalaisin. Tästä saimme idean syksyn hiuskokoelmaan, joka kantaa nimeä UPSIDE DOWN. Tämän päivän hiustrendeillä rikotaan rajoja. Hiukset kertovat sanomaa: Kenenkään ei tarvitse istua valmiiksi valettuun muottiin. Jokainen saa olla välillä vähän ylösalaisin. Syntyi syksyn 2021 Upside Down Collection. Vaikka lookit ovatkin ylösalaisin ja tarjoavat jotain todella uutta, halusimme säilyttää tekemisessä tuttua Four Reasons -henkeä ja kaikki tyylit ovat helppo toteuttaa myös liiketyössä.

SYKSYN INSPIRAATIOSTARTTI – MISSÄ IKINÄ OLETKIN: UPSIDE DOWN -digitrendinäytös torstaina 9.9. klo 18:00

“Kun maailma on ylösalaisin, OLE ylösalaisin. Tule mukaan syksyn nurinkurisimpaan ja inspiroivimpaan tapahtumaan. Four Reasons Collection AW21 Upside Down -digitapahtuma on täynnä innostavaa ohjelmaa ja rajoja rikkovia trendejä.”

Mitä?
Four Reasons Collection AW21 Upside Down -digitapahtuma

Missä?
Ihan missä vaan! Voit seurata digitapahtumaa omalta tietokoneelta tai läppäriltä vaikka omalta kotisohvalta.

Milloin?
torstaina 9.9.2021
klo 18.00-19.30

Hinta
39 € (+ alv. 24 %)

ILMOITTAUDU HETI!
Merkkaa tapahtuma kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan täältä >>

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin