Kampanjat Tuotetieto

Syksyn huikein Four Reasons Original -kampanja – Onko kampaamosi valmis?

Four Reasons

Marraskuussa hemmottelemme kampaamoasiakkaita huikealla Four Reasons Original -hintakampanjalla. Ota 3, maksa 2 -kampanjan myynti kampaamoihin on nyt alkanut, joten toimi heti. Osallistumalla kampanjaan varmistat, että juuri sinun asiakkaasi nauttivat tuntuvasta Four Reasons Original -hintaedusta marraskuussa!

Kampanjaan kuuluvat kaikki normaalikokoiset Four Reasons Original -tuotteet: Original, Original Scalp ja Original Takeaway Color. Joko olet tutustunut Four Reasons Original -uutuuksiin? Jos et, suosittelemme jatkamaan lukemista.

 

 

*Kampanjan ostaminen verkkokaupassa toimii näin: Lisää koriisi kampanjapaketin määrä tuotteita, ja saat alennuksen kassalla. Tilaukseesi lisätään automaattisesti mainosjuliste (Original 3+2 -kampanjan juliste) ja A4-mainos (Original 3+2 -kampanjan A4), joiden avulla voit somistaa kampaamosi.

Tästä kampanja-ostoksille! >>

Muistathan hyödyntää myös sinulle valmiiksi tehdyt somemateriaalit! Löydät ne Materiaalipankista täältä >>

 

 

Ota 3 maksa 2 -tarjous asiakkaillesi

Marraskuussa voit tarjota kaikki normaalikokoiset Four Reasons Original -tuotteet asiakkaillesi kolme kahden hinnalla.

Kampanjaan kuuluvat kaikki normaalikokoiset Four Reasons Original -tuotteet: Original, Original Scalp ja Original Takeaway Color.

*Kampanjahinnat voimassa 11.11.2022 asti, kuluttajakampanja kampaamossa koko marraskuun.

 

Tutustu valloittaviin Four Reasons Original -uutuustuotteisiin!

Four Reasons Original Hair Vitamin Chew on herrrkullisen makuinen, pureskeltava hiusvitamiini. Valitse tuote valikoimaasi kun haluat huolehtia asiakkaan hiusten hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

#1 Pureskeltava hiusravintolisä
#2 Edistää hiusten hyvinvointia
#3 Raikas vadelman maku
#4 Vegaaninen

 

Tuuheuttavia uutuuksia

Valitse Four Reasons Original Blow-Dry Fluid kun haluat helppokäyttöisen föönaustuotteen, joka antaa volyymia ja ilmavuutta hennoille hiuksille.

#1 Painotonta volyymia
#2 Luonnollista ryhtiä ja ilmavaa tuuheutta
#3 Geelimäinen koostumus
#4 Kiiltoa ja keskivahva tuki

Käytä näin: Levitä tuotetta tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvaan. Föönaa ja muotoile haluamallasi tavalla.

VINKKI! Täydellinen tuote, kun haluat föönata hiukset sileäksi ja kohottaa hentoa hiusta ilman, että tuote on liian painava hiukselle. Saat tukea tyvestä latvaan ja pidettyä pörröisyyden kurissa aamusta iltaan!

Four Reasons Original Volume Texture Spray pelastaa lättänät ja liukkaat hiukset. Kun kampaus kaivaa lisää runsautta ja volyymia tai jos haluaa raikastaa hiuksia ja pidentää pesuväliä. Toimii myös hienojakoisena viimeistelysuihkeena – sekä kuivashampoon että hiuslakan parhaat puolet samassa tuotteessa!

#1 Täyteläistä tuuheutta
#2 Pitävää rakennetta
#3 Luonnollista ilmavuutta & runsautta
#4 Herkullinen karkkituoksu

Käytä näin: Ravista hyvin. Suihkuta kuiviin hiuksiin kampauksen viimeistelyvaiheessa, samalla nostellen hiuksia ja erotellen suortuvia.

 

Jokaisen muotoilijan luottotuotteet

Four Reasons Original Heat Shield -lämpösuojasuihke sisältää sekä lämpö- ja kosteussuojan samassa tuotteessa!

#1 Monikäyttöinen lämpösuoja
#2 Antaa kevyttä pitoa
#3 Helpottaa hiusten muotoilua
#4 Kosteus- ja UV-suoja

Käytä näin: Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin, muotoile ja viimeistele haluamallasi tavalla.

 

Four Reasons Original Sea Salt Spray sisältää aitoa merisuolaa! Suolasuihke korostaa ja tuo esiin kiharan parhaat puolet, mutta lisää runsautta myös ohuisiin hiuksiin.

#1 Rakennetta ja ryhtiä
#2 Korostaa kiharaa
#3 Helpottaa muotoilua
#4 Trooppinen kookoksen tuoksu

Käytä näin: Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja puristele hiukset haluamaasi muotoon. Föönaa tai anna kuivua luonnollisesti.

VINKKI! Täydellinen valinta taipuisalle hiukselle, kun haluat rentoa surffilainefiilistä hiuksiin. Suihkuta tuote kosteisiin hiuksiin, puristele ja odota upeaa lopputulosta! Sopii myös erinomaisesti liukkaan hiuksen föönaukseen silloin kun haluat hiukseen pitoa ja samalla minimoida liukkautta.

KATSO kaikki Four Reasons Original -uutuudet >>


*Kampanjahinnat voimassa 11.11.2022 asti, kuluttajakampanja kampaamossa koko marraskuun.

Tämän kampanjan tarvitsen! >>

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin