Tuotetieto Vinkki

Sliikki niskanuttura valmistuneelle

Four Reasons

Valmistujaiset, lakkiaiset, päättäjäiset, todistuksenjakopäivä, päättärit – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Koulujen päättyminen aloittaa ihanan ja odotetun kesän, mutta valmistujaiset voivat olla monelle hiuskriisien kulta-aikaa. Onneksi yksinkertainen on kaunista: kun viime hetken paniikki iskee, a low bun to the rescue! Tee asiakkaalle upea, näyttävä ja ennen kaikkea nopea kampaus – jotta valmistujaispäähine istuu kuin lakki päähän.

Matala nuttura

3 tuotetta, 5 askelta

Valmistujaislakin alle ei kannata tehdä korkeaa kampausta, sillä lakki laskeutuu yllättävän syvälle päähän. Täydellisessä maailmassa asiakkaalla on oma päähine mukanaan, jolloin jo ennen kampauksen tekoa voi mittailla, mihin kohtaan lakki asettuu päässä. Klassinen niskanuttura antaa tilaa päivän kruunulle, mutta näyttää hyvältä myös itsekseen. Helppoudesta huolimatta tarvitset oikeat tuotteet, joilla varmistat siistin ja pysyvän lopputuloksen. Pitäähän kampauksen kestää kaikki kiusalliset rupattelutuokiot kaukaisten sukulaisten kanssa!

Tee näin:

  1. Laita hiukset matalalle poninhännälle niskaan.
  2. Annostele pieni määrä Four Reasons Original Smooth & Shine Serumia hiuksiin antamaan kosteutta. Hoito- ja viimeistelyseerumi silottaa sähköisiäkin hiuksia ja antaa kauniin kiillon kampaukselle. Rakennetta ja pitoa saat helposti Four Reasons Original Fiber Wax -kuituvahalla.
  3. Twist and flick! Kääri hiukset poninhännän ympärille samalla kiertäen hiuksia kauniiksi spiraaliksi.
  4. Kiinnitä nuttura pinnillä.
  5. Viimeistele Four Reasons Original Freeze & Shine Hairspraylla ja kesytä vallattomimmatkin irtohiukset.

Luottonuttura ei petä koskaan. Ota tämä kampaus käyttöön varsinkin silloin, kun aikaa on vähän, mutta asiakkaan päivä tulee olemaan pitkä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin