Tuotetieto Uutiset

Tiedote tuotteitamme koskevasta lainsäädäntömuutoksesta

Four Reasons

PentasodiumEU:n komissio on laatinut uuden kosmetiikan lainsäädäntöä koskevan asetuksen, jonka seurauksena useiden raaka-aineiden käyttö kosmetiikassa tullaan kieltämään. Yksi kiellettävistä aineista on kosmetiikassa yleisesti käytetty kelatoiva ainesosa Pentasodium Pentetate, jota on käytetty myös osassa Four Reasons -tuotteita. Kyseistä ainesosaa sisältävien tuotteiden myynti ja käyttö kosmetiikkatuotteissa kielletään EU:n alueella 1.12.2023 alkaen. Muut kiellettävistä raaka-aineista ei koske Four Reasons -tuotteita.

Mitä tuotteita muutos koskee?

Osa Four Reasons -väri-, hapete- ja permanenttituotteita sisältävät tai ovat sisältäneet Pentasodium Pentetate -raaka-ainetta. Osassa näistä tuotteista kyseinen raaka-aine on jo korvattu ja lopuissa se tullaan korvaamaan uudella raaka-aineella ennen lainsäädännön voimaan astumista.

Four Reasons Luxima, Four Reasons Oxid ja Optima Total Activator 8%
Osa Four Reasons Luxima -sävyistä ja hapetteista on aiemmin sisältänyt Pentasodium Pentetate -raaka-ainetta. Kyseinen raaka-aine on korvattu kaikissa Luxima-sävyissä ja Four Reasons Oxid -hapetteissa, emmekä enää toimita tuotteita, jotka sisältävät kiellettävää raaka-ainetta. Optima Total Activator 8% -hapetteeseen tulee muutoksesta johtuva toimituskatko.

Four Reasons Multiwave
Four Reasons Multiwave -permanenttiaineet sisältävät kiellettäväksi tulevaa raaka-ainetta, joka tullaan korvaamaan uudella raaka-aineella ennen lainsäädännön voimaan astumista. Muutos uuteen sisältöön tapahtuu marraskuun alussa, jonka jälkeen emme enää toimita kiellettävää raaka-ainetta sisältäviä tuotteita.

Miten korvaamme kiellettävää raaka-ainetta sisältävät tuotteet?

Jos kampaamossasi on vielä Pentasodium Pentetate -raaka-ainetta sisältäviä avaamattomia Four Reasons -tuotteita 1.12.2023 lainsäädännön astuessa voimaan, korvaamme ne vastaavilla tuotteilla. Hyvitystilanteessa ota yhteyttä oman alueesi myyntiedustajaan tai asiakaspalveluumme.

Pahoittelemme muutoksen mahdollisesti aiheuttamaa haittaa ja vaivaa.

Yhteistyöterveisin,

Four Reasons

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin