Nõberu of Sweden – unisex-tuotesarja modernille miehelle

Nõberu of Sweden syntyi ajatuksesta luoda kattava kosmetiikkasarja parturiasiakkaille, jotka uskaltavat erottua joukosta omana itsenään. Brändi on sitoutunut siihen, että he eivät ainoastaan vain luo erinomaisia tuotteita, vaan he haluavat myös uudistaa markkinoita sekä ihmisten näkemystä komeudenhoidosta.

Nõberian Lifestyle

Nõberu haluaa varmistaa, että niin tuotteet kuin ainesosatkin toimivat ja tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen. Nõberu luo helppokäyttöisiä tuotteita, jotka saavat käyttäjät tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi ja upeammaksi. Tee Nõberusta osa päivittäistä rutiiniasi. Positiivinen fiilis kulkee mukanasi koko päivän ja siitä tulee elämäntapa – “Nõberian Lifestyle”.

Visio

Nõberu haluaa olla luomassa elämäntyyliä, joka vetoaa nykyajan miehiin ja naisiin.

Saavuttaakseen tämän aseman heillä tulee olla selkeät tavoitteet ja itse asiassa heidän tulee luoda standardit omalle kategorialleen. Tämä tarkoittaa, että he pyrkivät olemaan brändi, joka näyttää tietä kauneustuotteille, jotka vetoavat ihmisiin kaikkialla.

Missio

Missiona on inspiroida päivittäistä Nõberu-rituaalia.

Nõberu-rituaali on jokaiselle asiakkaalle ainutlaatuinen. Kaikki eivät tarvitse samanlaisia ​​tuotteita. Rituaalin lopputulos syntyy tuotteiden tuoksun, rakenteen sekä ihoon ja hiuksiin jäävän vaikutuksen lopputuloksena, ja se saa käyttäjän palaamaan tuotteiden pariin yhä uudelleen.

Tuotteet

Nõberun tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Ruotsissa. Tämä tarkoittaa, että jokaisessa työvaiheessa noudatetaan Ruotsin korkeita kosmeettisten tuotteiden standardeja, ja että kaikki tuotteet on valittu huolellisesti niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia.

HIUKSET

Nõberu of Swedenin hiustenhoitotuotesarja puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti hiuksia ja päänahkaa sekä kosteuttaa. Muotoilutuotesarja auttaa pitämään hiuksesi paikoillaan latistamatta niitä.

PARTA

Partasi ja sen alla oleva iho altistuvat päivittäin kuumuudelle, kylmälle ja pakokaasuille, mikä tarkoittaa, että ne tarvitsevat erityistä huomiota ja hoitoa. Nõberu of Swedenin partatuotesarja sisältää kaikkea öljyistä shampoisiin sekä hoitoaine- ja muotoilutuotteisiin, joiden ansiosta partasi näyttää upealta, tuoksuu upealta ja tuntuu raikkaalta.

PARRANAJO

Nõberu of Sweden on luonut sarjan parranajotuotteita, joissa on huolellisesti valitut ainesosat, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoasi. Sarja sisältää laadukkaita tuotteita jokaiseen vaiheeseen huolellisesta valmistelusta jälkihoitoon. Parranajo rasittaa ihoa ja oikeat tuotteet vaikuttavat lopputulokseen merkittävästi.

E-KOULUTUS: Nõberu of Sweden – tuotteet parturiasiakkaille

Parturileikkausspesialistin Antero Lahtisen pitämässä e-koulutuksessa opit koko Nõberu of Sweden -tuotesarjan käytön. Koulutuksen jälkeen osaat valita ja suositella oikeat tuotteet asiakkaillesi. Ymmärrät sarjan tarjoamat mahdollisuudet palvelun parantamiseen sekä tuotemyynnin kasvattamiseen.

Ilmainen koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut ottamaan Nõberu of Sweden -sarjan kampaamoosi ja haluat perehtyä kattavaan tuotevalikoimaan ammattilaisen johdolla!

Ilmoittaudu veloituksettomaan koulutukseen

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää mahdollisuuksista saada tuotesarja kampaamoosi?


Ota meihin yhteyttä
tai jätä yhteydenottopyyntö:

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin