Tuotetieto

Upeita uutuussävyjä Four Reasons Optimaan!

Jonna

Four Reasons Optima-värisarjan Reflection-sävyt ovat saaneet joukkoihinsa herkkullisia uutuussävyjä! Reflection-sävyt ovat valmiiksi sekoitettuja, luonnollisia vivahde­kokonaisuuksia, joilla saadaan aikaan kauniita murrettuja ruskeita, kuparisia sävyjä  ja pehmeitä vaalean sävyjä.

Tutustu upeisiin uutuuksiin:

10GP & 9GP Kultahelmiäinen

Klassikkosävyt luottovärilistallesi
Kullan ja helmiäisen pigmenttiyhdistelmät luovat ihanan vaalean sävyn, joka toimii! Tätä väriä kokeillessasi mietit varmasti, että miksei sävyä ole ollut valikoimassa jo aikaisemmin. Sekoitteletko usein värejä tai sävyjä useammasta eri tuubista saadaksesi täydellisen vaalean lopputuloksen? Olemme sekoittaneet ne nyt sinulle valmiiksi yhteen tuubiin! Näillä kultahelmiäisen sävyillä saavutat ne täydelliset hiekanvaaleat värit.

Resepti: Sävytys raidoissa 10GP + 1,5 %

Resepti: Tyvessä 9GP + 1,5 %, latvassa 10GP + 1,5 %

9GN, 8GN, 7GN & 6GN Neutraali kulta

Ihanan murretut kullan sävyt
Hallitut GN-sävyt ovat yhdistelmä kauniin kultaisia sävyjä, joita N-pigmentit neutraloivat juuri sopivasti. Neutraali pehmentää kultaa luoden kauniin hunajaisen vivahteen, jossa ei ole vaaraa liiasta lämpöisyydestä. Sinulle, joka haluat saavuttaa värillä luonnollisen lopputuloksen!

Resepti: 6GN + 3 %

10AO Tuhkakupari

Ääripäät muodostavat hallitun kokonaisuuden
Sekoitus tuhkaa ja kuparia – kuulostaako hullulta? Oikeassa suhteessa tämä sävy-yhdistelmä on juuri se, mitä olet kaivannut. Vastavärit täydentävät toisiaan ja tässä sävyssä ne yhdistyvät täydellisen tasapainoisesti luoden puuterisen puhtaan vaalean lopputuloksen, joka ei taita liikaa puoleen eikä toiseen.

CLEAR

Säädä sävyjä mieleiseksesi

Nyt myös Four Reasons Optima-värisarjassa toivottu CLEAR-sävy! CLEAR on mainio apuri silloin kun haluat laveerata tai vaalentaa värisävyjä – nyt se on mahdollista!

Kampaaja! Tilaa Four Reasons Optiman uutuussävyt kampaamoosi heti täältä >>

Kiinnostuitko Four Reasons Optiman mahdollisuuksista kampaamossasi?


Four Reasons Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – samaa sarjaa voidaan käyttää monipuolisesti erilaisiin väritöihin. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä.

Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen. Tarkkaan harkittu koostumus on turvallinen käyttää ja luotettavat sävyt on helppo ottaa haltuun. Täyteläinen koostumus on myös luotu helposti sekoittuvaksi ja on erittäin miellyttävä levittää. Kehittämämme kasvipohjainen korjaava ja kosteuttava HydraRepair™-teknologia sekä ravitsevat luonnonöljyt tekevät hiusten värjäämisestä hemmottelevan hetken, johon voi yhdistää asiakkaan toiveiden mukaan myös tuoksun Mood Booster -tuoksutipoilla.

Hiuksissa on Four Reasons Optima -värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä.

Katso veloituksetta All About Optima -e-koulutus!

All about Optima

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin