Kampanjat

Kevään suurin kampanja puhuu hiusten merkityksestä – laaja näkyvyys ja huikea hintaetu!

Mira

Toukokuussa näkyy ja kuuluu, kun Hiustesi näköinen sinä -kampanja valtaa suurimpien kaupunkien parhaat ulkomainontapaikat, sosiaalisen median ja Suomen suosituimmat naistenlehdet. Nauti laajan mainosnäkyvyyden hyödyistä, somista kampaamosi upeilla kampanjamateriaaleilla ja hyödynnä tarjous. Jos et vielä ole mukana, nyt on sen aika.

Saat kaikki kampanjamateriaalit kampaamoosi ja normaalikokoiset Four Reasons -tuotteet etuhintaan, kun osallistut kampanjaan verkkokaupassamme tai edustajasi kautta.

*Kampanjan ostaminen verkkokaupassa toimii näin: Lisää koriisi kampanjapaketin määrä tuotteita, ja saat alennuksen kassalla. Lisäksi tilaukseesi lähtee automaattisesti mukaan kattava materiaalipaketti, josta voit lukea lisää alta.

Kampanja-ostoksille! >>

Kampanjamateriaalit kampaamoosi

Kampaamosi ulkopuolella

Katupuhuja ja ovitarra jatkavat mainonnasta tuttua teemaa, herättelevät muistia ja kertovat, että tuttuja tuotteita saa kampaamostasi.

Kampaamosi tuolissa

Peilitarra houkuttelee osallistumaan Instagram-kuvakisaan ja tägäämään myös kampaamosi: lisää näkyvyyttä, kyllä kiitos! Four Reasons -lehti tarjoaa voimaannuttavaa lukemista kampaamokäynnin ajaksi. Se on naistenlehti, joka muistuttaa kuinka upea asiakkaasi on juuri sellaisena kuin on, eikä kerro viittä keinoa olla vähän aikaisempaa parempi.

Lehteä voit selata etukäteen myös verkossa:

 

Kampaamosi tuotehyllyllä

Viimeistään tässä kohtaa häviävät epäilykset siitä, kannattaako kampaamokäynniltä viedä tuotteita kotikylppäriin. Tarjous asiakkaillesi kehottaa ottamaan purkit syliin ja puristamaan hellästi – kolme kahden hinnalla!

Ota 3 maksa 2 -tarjous asiakkaillesi

Toukokuussa voit tarjota kaikki normaalikokoiset Four Reasons -tuotteet asiakkaillesi kolme kahden hinnalla.

Valtava medianäkyvyys: mainokset kohdataan yli 14 miljoonaa kertaa

Kampanja näkyy sosiaalisen median, Youtuben ja suosituimpien naistenlehtien verkkosivustojen lisäksi Suomen 15 suurimman kaupungin parhailla ulkomainontapaikoilla. Tätä ei voi missata – jos et siis vielä ole mukana, nappaa kampanjatuotteet koriin nyt!

*Kampanjahinnat voimassa 3.6. asti, kuluttajakampanja kampaamossa koko toukokuun.

Tämän kampanjan tarvitsen! >>

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin