Vinkki Yleinen

Kampaamoiden hiljaiset sankarit – ergonomiset huonekalut

Four Reasons

Työn taiteellisuuden ja luovuuden vastapainona vietät pitkiä tunteja jaloillasi suorittaen toistuvia tehtäviä, jotka voivat aiheuttaa kroonista kipua ja epämukavuutta. Hyvä ergonomia ja tukea antavat kampaamohuonekalut ovat tärkeimpiä työkalujasi – ainakin jos niska-hartiaseudultasi kysytään. Kuinka suojelet itseäsi yläselkäkyttyrältä ja noidannuolelta, pitäen kiinni kampaamosi hyvästä tunnelmasta?

Säädettävät tuolit ja työasemat

Vaikka kampaajan päivät kuluvat usein jalkojen päällä, vietät varmasti myös merkittävän osan ajasta istuen asiakkaita palvellessasi. Säädettävät tuolit mahdollistavat sekä sinun että asiakkaidesi istumisasennon mukauttamisen, varmistaen optimaalisen ryhdin ja vähentäen rasitusta selässä, niskassa ja hartioissa. Säädettävät peilit ja oikeaan korkeuteen asennetut työasemat edistävät hyvää työskentelyasentoa.

Mukavat pesualtaat

Shampoo- ja hoitopalvelut ovat olennainen osa kampaamopalveluja, ja kyllähän sitä pesualtailla tulee läträttyä – vettä säästäen, tietysti. Ergonomisesti suunnitellut pesualtaat, joissa on säädettävä korkeus, lisäävät mukavuutta – niin sinulle kuin asiakkaallesikin. Ja asiakkaista puheen ollen: myös hierovat tuolit ovat oikein hyvä vaihtoehto!

Huolella suunnitellut säilytysratkaisut

Kampaamot pursuavat erilaisia työkaluja, laitteita ja tuotteita, joiden on oltava helposti saatavilla. Hyvin suunnitellut säilytysratkaisut, kuten vaunut ja kaapit, auttavat ylläpitämään järjestäytynyttä työtilaa. Ne myös vähentävät toistuvaa kumartumista, kurottelua a ja rasitusta.

Kaunis on kaunista, pidä huoli estetiikasta

Luo pohja luovuudelle: kuvittele käveleväsi sisään kampaamoon, joka on sisustettu tyylikkäillä ja moderneilla kalusteilla. Kauniit tilat myös parantavat asiakaskokemusta! Kun asiakkaat astuvat sisään hyvää fiilistä huokuvaan kampaamoon, he tuntevat heti tulleensa hemmotelluiksi ja arvostetuiksi.

Innostuitko sisustamaan? Lataa kalustekuvasto täältä

 

Jokaisen kampauksen takana on kampaaja, joka ansaitsee parhaan ergonomisen tuen. Tee siitä olennainen osa kampaamoasi – ja samalla kaunis!

 

 

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin