Tuotetieto Tuotteet Uutiset

Tekniset suihkeet kampaajan apuna: näin niistä saa täyden tehon irti

Four Reasons

Hiusten huono kunto ja epäpuhtauksien kertymät ovat usein syypäät kemiallisten käsittelyjen ennakoimattomiin tuloksiin: väri voi tarttua epätasaisesti tai näyttää väärältä, massa voi reagoida ikävästi ja hiuksen rakenne voi vahingoittua entisestään. Nykyajan tekniset suihkeet ovat kampaajan työvälineitä, jotka taklaavat ongelmat ennen kuin ne kerkeävät tehdä pahaa jälkeä asiakkaiden hiuksiin.

Four Reasons Professional Pure Detox Spray ja Bio-Molecule Repair™ Protect Spray tuovat kampaajille lisäturvaa kemiallisiin käsittelyihin. Molempia teknisiä suihkeita kannattaa käyttää ennen kemiallisia käsittelyitä, jos haluaa varmistaa, että foliot voi ottaa pois ilman jännitystä tai hiukset eivät katkeile pesupaikalla!

Muna vai kana: kumpi tulee ensin, Pure Detox vai Bio-Molecule Repair™?

Jos haluat poistaa metallit ja muut epäpuhtaudet hiuksista sekä pitää ne mahdollisimman hyvässä kunnossa sisältä ja ulkoa, voit käyttää molempia teknisiä suihkeita yhdessä. Missä järjestyksessä suihkeita kannattaa käyttää?

Tee ensin Detox-käsittely, jonka jälkeen voit tehdä Bio-Molecule Repair™ -käsittelyn.

Tee Pure Detox Spraylla ennakoiva puhdistus

Professional Pure Detox Spray on suunniteltu poistamaan tehokkaasti hiuksista metallit ja mineraalit, jotka voivat aiheuttaa ongelmia kemiallisten käsittelyjen aikana. Sen käyttö on ensimmäinen askel kohti onnistuneita värjäyksiä ja muita kemiallisia käsittelyjä, sillä se varmistaa puhtaan pohjan, johon väri voi tarttua tasaisesti.

Käyttötapa

  • Ennen kemiallista käsittelyä: Suihkuta tasaisesti hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa neljä minuuttia.
  • Ylläpitävään puhdistukseen: Käytä säännöllisesti osana salonkisi puhdistusrutiinia varmistaaksesi, että asiakkaidesi hiukset pysyvät puhtaina ja valmiina käsittelyihin.

Kun katkenneet, huonokuntoiset hiukset pelottavat: Bio-Molecule Repair™ Protect Spray suojaa ja korjaa

Professional Bio-Molecule Repair™ Protect Spray hyödyntää edistyksellistä teknologiaa hiusten suojaamiseen ja korjaamiseen. Se on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten kampaajille työkalun, joka ei ainoastaan suojaa hiusta kemiallisten käsittelyjen aikana, vaan myös auttaa korjaamaan vaurioituneita hiuksia.

Käyttötapa

  • Ennen kemiallisia käsittelyjä: Valmistele hiukset suihkuttamalla ja anna vaikuttaa neljä minuuttia, mikä tekee hiuksista vastaanottavaisemmat käsittelyille.
  • Erikoistapauksissa ja tehohoidoissa: Käytä erikoistapauksissa, kuten vaalennuksen jälkeen, tai osana intensiivistä hoitoprosessia vaurioituneille hiuksille.

Älä unohda Color Lockia

Four Reasons Professional Color Lock on hiusvärin kestoa pidentävä hoitosuihke, joka sulkee hiuksen pintakerroksen, neutraloi hiuksen pH:n ja lukitsee väripigmentin hiukseen. Se tasapainottaa hiusten kosteustasapainoa ja parantaa kammattavuutta.

Four Reasons Color Lock suositellaan käytettäväksi aina hiusten hapetteellisen värjäyksen yhteydessä, erityisesti vaaleiden sävyjen värjäyksissä. Aktiiviaineena käytetty fermentoitu kahvipapu-uute sisältää runsaasti antioksidantteja ja polyphenoleita, jotka lopettavat hiuksessa värikäsittelyn aikana tapahtuvan hapettumisprosessin.

Käyttötapa

Professional Bio-Molecule Repair™ Protect Sprayta ja Pre Detox Sprayta käytetään ennen kemiallisia käsittelyitä. Sen sijaan Color Lock toimii nimensä mukaan erinomaisena värin lukitsijana: värin huuhtelun ja shampoopesun jälkeen pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Color Lock huolellisesti joka puolelle hiuksia, emulgoi kevyesti ja anna vaikuttaa 3 min. Huuhtele ja jatka hiuksen käsittelyä normaalisti.

Mielenrauhaa ja varmempaa palvelua

Tekniset suihkeet, kuten Professional Pure Detox Spray ja Bio-Molecule Repair™ Protect Spray, tarjoavat kampaamoille monipuolisia ratkaisuja hiusten esivalmisteluun ja hoitoon. Ne auttavat varmistamaan, että kemialliset käsittelyt sujuvat suunnitellusti, parantavat lopputuloksen laatua ja vähentävät hiusten vaurioitumisen riskiä. Professional Color Lock puolestaan pidentää värin kestoa, joten suosittele väripigmentin lukitsemishoitoa asiakkaillesi, jotta kampaamossa saavutettu väri säilyy pidempään.

Tekniset suihkeet ovat työvälineitä, joilla ammattilainen saa tapoja parantaa palveluidensa laatua. Kampaamossa tehdyt hoidot yhdessä kampaajan suosittelemien kotihoitotuotteiden kanssa parantaa asiakaskokemusta, ja tekee asiakkaan hiuksille ihmeitä. Suosittele rohkeasti lisäpalveluita, joista asiakas hyötyy!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin