Koulutus Uutiset

Syksyn live-koulutukset on julkaistu, ilmoittaudu mukaan!

Four Reasons

Koulun penkille, mars! No ei sentään, vaan innostavaan koulutukseen, jossa opit uutta, pääset juttelemaan kollegoille ja kiillotat ammattitaitoasi – asiakkaat kiittävät! Four Reasonsin koulutukset on suunniteltu uusimpien trendien mukaan, vastaamaan ajankohtaisimpia asiakastoiveita.


Koulutukset, joihin voit tuoda oman inspiraatiokuvan

Nykyään parturi-kampaamoiden asiakkaat selaavat inspiraatiokuvia uuteen hiusväriinsä somesta. Tämä ilmiö nostattaa meidän kaikkien feedeihin viraaleja hiushittejä, joita asiakkaat toinen toisensa perään tuovat näytille kampaamoon.

Haircoloring with inspiration: Värjäystekniikka hiushittien takana

Koulutuksessa keskitytään värjäystekniikoiden monipuolisen maailman lisäksi myös kuvanlukutaitoon sekä asiakaskonsultaatioon.

Haircutting with Inspiration: Leikkaustekniikka hiushittien takana

Koulutuksessa keskitytään jokaisen kurssilaisen omaan inspiraationlähteeseen ja opetellaan monipuolisesti “boksin ulkopuolelta” leikkaustekniikoita, kuvanlukutaitoa sekä asiakaskonsultaatiota.

Stailaukset ja muodonmuutokset

Ulkoinen muutos sytyttää asiakkaassa myös sisäisen kipinän. Oli kyseessä klassisen kaunis kampaus pikkujouluihin tai harkitun konsultaation mahdollistama muodonmuutos, opi ymmärtämään juuri sitä mitä asiakas haluaa ja ehdottamaan hänelle sopivia tyylejä.

Stailauksen A ja O: kampauksista viimeistelyyn

Koulutus on täydellinen startti juhlakauteen. Jos kaipaat lisää varmuutta ja monipuolisuutta kampausrepertuaariisi, tämä koulutus on juuri sinulle. Opit varmat niksit, joiden avulla toteutat mitä upeimpia luomuksia – jotka kestävät illan pikkutunneille asti.

Piatu Puhakka – Muodonmuutokset ja sopivuusajattelu

Piatu esittelee päivän aikana 4–5 mallia, joista kahdelle hän tekee hiustenleikkauksen demotyönä. Pääset kuulemaan, kuinka lookit syntyivät ja mikä vaikutti siihen, minkä värin, tekniikan ja tyylin Piatu valitsi kullekin mallille. Opit Piatun tekniikoita ja pystyt hyödyntämään niitä heti liiketyössäsi.

Sosiaalisen median koulutus

Some on kampaajien paratiisi: siellä taiteilijat pääsevät näyttämään teoksiaan laajemmalle yleisölle, vaikuttamaan ja juttelemaan asiakkaiden kanssa. Valjasta some työkaluksi, joka auttaa sinua kasvamaan ja tukee työssäsi.

Somen voima – Sometaitojen ABC

Koulutuksessa käyt askel askeleelta somealustojen jättien –Instagramin ja TikTokin – tärkeimmät perusasiat. Opit miten kasvatat somepresenssiäsi ja tuotat laadukkaampaa sisältöä tileillesi. Opit myös, miten houkuttelet uusia asiakkaita penkkiisi, teet enemmän rahaa ja löydät joskus helposti katoavan inspiraatiosi.

Väriä syksyyn!

Hiusten onnistunut värjäys on varma tapa päästä asiakkaiden sydämiin. Onnistuaksesi värjäyksissä, tarvitset sekä oikeat välineet ja tarvikkeet että ymmärryksen hiusten ja värituotteiden sielunmaisemista.

Hiusväriteorian ABC

Koulutuksessa opit kaiken (ja hiukan enemmän), mitä tarvitset onnistuaksesi hiustenvärjärinä. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten hiuksen rakenne vaikuttaa värilopputulokseen, osaat miettiä harmaan hiuksen tarpeet reseptiikassa sekä ymmärrät väriteorian ja miten sovellat sitä käytännössä.

Luximan ABC – Väriä elämään

Kyseessä ei ole pelkkä värisarjan käyttöönottokoulutus: saat syväluotaavan katsauksen myös värien teoriaan ja ymmärrät paremmin, miten sävyt toimivat. Opit koulutuksessa ymmärtämään Four Reasons Luxima -väriä ja onnistut sen avulla liiketyössä.

Optiman ABC – Väriä elämään

Mitä eroa on ammoniakkiväreillä vs. ethanoliaminipohjaisilla värituotteilla?
Miten tuotteen pH vaikuttaa hiusten värjäämisessä? Optiman ABC-koulutus pureutuu näihin kysymyksiin ja laajentaa ymmärrystäsi värjäämisestä. Opit myös ymmärtämään monipuolisesti hiusvärin toimintaa.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin