Tuotetieto Vinkki

Anna Shotsien auttaa lisämyynnissä

Four Reasons

Shots Shots Shots! Four Reasons Professional Shots -ampullihoidot on suunniteltu tehohoidoiksi ja kampaajan salaisiksi aseiksi, joiden vaikutus näkyy ja tuntuu heti. Än yy tee NYT! Asiakkaiden hiukset ja hiusrakenteet ovat kuitenkin erilaisia – eikä yksi tuote voi täyttää jokaisen hiustyypin tarpeita. Opi myymään lisäpalveluita- ja tuotteita, jotka oikeasti hyödyttävät asiakkaitasi!

 

Hiuspöhinää ja myyntiboostia: kasvata lisämyyntiäsi helposti

Kun haluat vahvistaa kampaamosi liiketoiminnan kannattavuutta ja lisätä kassavirtaa, ehdota palvelun yhteydessä tehtäviä kampaamohoitoja. Se on luonteva mahdollisuus lisätä päiväkassaan euroja sekä edistää asiakkaidesi hiusten hyvinvointia. Tarjoamalla nopean, helpon Four Reasons Professional Shots -ampullihoidon asiakkaallesi, saat työllesi hyvän katteen ja parannat asiakastyytyväisyyttä!

1. Näytä, älä pelkästään kerro

Kun asiakas istuu tuoliin, tee lyhyt analyysi hänen hiustyypistään, jotta osaat suositella juuri hänelle sopivaa hoitoa. Kun asiakkaat tietävät mitä hoitoja heille on tehty ja näkevät niiden todellisen vaikutuksen, he osaavat seuraavalla kerralla itse pyytää niitä!

2. Vinkkaa kuin mestari

Luota ammattitaitoosi ja jaa sitä asiakkaille. Kuka muu tietäisi paremmin, millaiset tuotteet toimivat erityisesti heidän hiuksilleen? Selitä mikä hoito sopisi hänelle ja miksi. Kaipaako hän volyymia, jolloin Weightless Volume Shot on paikallaan, vai kosteutta, jolloin kannattaa tarttua Silky Moisture Shottiin.

3. Tee ostamisesta hauskaa ja palkitsevaa

Tuotemyynti voi olla luovaa, hauskaa ja palkitsevaa. Tee tuotteiden ostamisesta elämys asiakkaille ja tarjoa konsultaatioapua. Usein asiakas ei tiedä, mitä hän todella tarvitsee – onneksi sinä tiedät! Lisämyynti ei ole tuputtamista: se on oikeiden asioiden tarjoamista ja yksilöllistä palvelua, jota asiakkaat arvostavat.

4. Eikä siinä vielä kaikki: myy tuotteita kampaamosta kotiin

Hiuksiin jätettävä ja selvittävä hoitosuihke Four Reasons Professional Final Glam Leave-in Treatment antaa kaunista kiiltoa. Korkean antioksidanttipitoisuutensa ansiosta arganöljy edesauttaa terveiden hiusten hyvinvointia. Kullanväriset hippuset viimeistelevät hiuksen pintaan upean, säihkyvän kiillon. Tämä ihastuttava suihke viimeistelee Four Reasons Professional Shots -käsittelyn ja sopii käytettäväksi myös kotona. Myy tämä uniikki suihke asiakkaalle kotiin vietäväksi; hiukset säilyvät eloisina ja kiiltävinä myös hoitokäsittelyjen välillä!

Muistilista: shotsien edut kampaamossasi

#1 Konkreettinen hoitotulos välittömästi

#2 Monipuoliset hoitovaihtoehdot eri hiuslaaduille

#3 Räätälöity, elämyksellinen kampaamopalvelu

#4 Hyväkatteinen lisäpalvelumahdollisuus

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin