Kampanjat Uutiset

Osallistu myyntikilpailuun ja voita Ted Bakerin tuotepalkintoja

Four Reasons

Järjestämme kaksi myyntikilpailua syksylle, josta voi voittaa ihania Ted Bakerin herkkuja! Voit itse päättää, haluatko valita maltillisemman tavoitteen vai kurkotella pääpottia! Haasta sisäinen myyntitykkisi ja osallistu kilpailuun, ohjeet molempiin kisoihin löydät alta.

Four Reasons Professional -myyntikilpailu

Myy tai tee Four Reasons Professional hoitoja 30 kappaletta kuukauden aikana, ja voitat Ted Bakerin lompakon. Jos onnistut myymään tai tekemään hoitoja 50 kappaletta, voitat Ted Baker Cross Body -käsilaukun. Pidä kirjaa myymistäsi tuotteista ja lähetä kirjanpitosi osoitteeseen kilpailut@fourreasons.fi viimeistään 6.10.2023, onnea matkaan! Palkintojen riittävyyden varmistamiseksi pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Kaikki myyntitavoitteisiin päässeet palkitaan.

Four Reasons Professional

 

Olaplex-myyntikilpailu

Myy tai tee Olaplex-hoitoja 30 kappaletta kuukauden aikana, ja voitat Ted Bakerin lompakon. Tuttuun tapaan, jos myyt tai teet hoitoja yhteensä 50 kappaletta, voitat Ted Baker Cross Body -käsilaukun. Pidä kirjaa myymistäsi tuotteista ja lähetä kirjanpitosi osoitteeseen kilpailut@fourreasons.fi viimeistään 6.10.2023, myyntimenestystä! Palkintojen riittävyyden varmistamiseksi pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Kaikki myyntitavoitteisiin päässeet palkitaan.

 

Myyntionnea kisaan!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin