Inspiraatio Vinkki

Back to work is coming: stailaa asiakkaasi takaisin töihin

Four Reasons

Kesälomat ovat ohi ja kaikki alkavat pikkuhiljaa palailemaan töihin, halusivat tai eivät. Asiakkaiden hiukset saattavat kaivata pientä freesausta, joten valmistaudu piristämään töihin palaavia jakamalla vinkkejä, jotka helpottavat töihin valmistautumista

Tehohoidot hemmottelevat back to workkaajia

Suosittele ravitsevia, eri hiuslaaduille suunniteltuja Four Reasonsin Professional Shotseja, jotka antavat asiakkaiden hiuksiin kosteutusta ja kiiltoa. Hyvinvoivat hiukset näyttävät vaivattomasti hyvältä ja niitä on helpompi käsitellä. Ja hei, mikä parempaa kuin tarjota asiakkaille pieni hemmotteluhetki keskellä kiireistä työviikkoa! 🛀💆‍♀️

Piatun ja Lindan vinkit helppoon stailaukseen

Kasvoja kehystävien hiuksien stailaus tekee ihmeitä koko tyyliin ja saa asiakkaan näyttämään siltä, että yritystä on ollut.

 • Muodonmuutoksiin erikoistuneen parturi-kampaaja Piatu Puhakan lempikikka vaatii vain muutaman muhkean papiljotin. Laita Four Reasons Professional Root Boosteria tyveen, vanhat kunnon papiljotit paikoilleen ja kuivaa. Saat asiakkaalle vaivatonta volyymia, ja freesimmän olemuksen.
 • Four Reasonsin sisällöntuottaja Linda vannoo pyöröharjan nimeen: stailaa verho-otsis harjaamalla pyöröharjalla hiuksia vastakkaiseen suuntaan, samalla föönaten. Volyymi on taattu.

  Uudesta hiusväristä iloa kesäloman loppumis-masikseen

  Tuo kesäloman aurinko asiakkaidesi hiuksiin! Kokeile Four Reasonsin aurinkosuudelmiin verrattavia hiusvärejä ja Optiman sekä Luximan hiusperheitä, jotka antavat hiuksille auringon hehkua ja kesän lämpöä – ja niin vain kesäloma jatkuu vielä! 🌞

  Optiman läpikuultavat mutta syvät sävyperheet

  Cover-sävyt yhdistävät voimakkaan peittokyvyn ja ruskean sävyn. Cover-sävyt on jaettu kolmeen ryhmään: viileät, neutraalit ja lämpimät. Värit muodostavat yksistään käytettyinä pehmeän värisävyn peittäen samalla harmaat hiukset.

  Intense-sävyt ovat luonteeltaan intensiivisiä ja puhtaita. Niitä voidaan käyttää joko yksistään luomaan voimakasta sävykkyyttä tai ne voidaan sekoittaa muiden sävyjen joukkoon voimistamaan värin luonnetta.

  Reflection-sävyt ovat valmiiksi sekoitettuja, luonnollisia vivahdekokonaisuuksia, joilla saadaan aikaan kauniita murrettuja ruskeita ja kuparisia sävyjä.

  Mixer-sävyt tarjoavat luovat työkalut, joilla voi muokata valittuja värisävyjä toiveiden mukaisiksi tai luoda voimakkaita shokkivärejä.
  Highlift-sävyt ovat vaalennusvärejä, joilla saavutetaan samanaikaisesti voimakas vaalennus ja tehokas taitto.

  Luximan rajaton määrä värisekoittelua ja valovoimaisia sävyperheitä

  PASTEL-sävyt ovat valmiita pastellisävyjä Luximan kiillolla ja kuulaudella. Käytä vaalennettujen hiusten sävytykseen tai BLOND-sävyjen pastellointiin.

  EXPRESS-sävyt ovat kylmiä, luonnollisia sävyjä eri tummuusasteilla ja valikoima vaaleita taittosävyjä hiusten pikasävytyksiin ja värinkorjauksiin. Sellaisenaan käytettynä vaikutusaika vain 5 minuuttia.

  BASE-sävyt ovat peitto- ja tasoituskykyä lisäävillä BASE-sävyillä on helppo tummentaa tai kirkastaa myös tyvikasvua sekä peittää harmaita. Voit käyttää BASE-sävyjä muiden värien joukossa tai sellaisenaan.

  BLOND-sävyt ovat murrettuja sävyjä vaaleiden hiusten sävytykseen, syventämiseen ja tasoittamiseen kahdessa eri tummuusasteessa: 7–9 ja 8–10. Kaikissa sävyissä on valmiina keltaisuuden taitto.

  BROWN-sävyt ovat murrettuja, ruskeita sävyjä värjättyjen hiusten sävyn freesaukseen ja syventämiseen tai värin muuttamiseen kahdessa eri tummuusasteessa: 4–6 ja 6–8.

  MIXER-sävyt ovat täyteläisiä sekoitesävyjä kylmästä lämpimään sekä puhtaana että murrettuna – käytä tehostamaan muita sävyjä tai sellaisenaan.

   

  Jokaisesta työpäivästä saa myös upean hiuspäivän 💇‍♀️

   

  Four Reasons

  Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

  Huomio!

  ×

  Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin