Inspiraatio Koulutus

Mitä uusia trendejä nähdään hiuksissa syksyllä 2021? – Inspiroidu UPSIDE DOWN -lookeista!

Jonna

Onko inspiroivampaa hetkeä uudelle tyylille, kuin kesän jälkeinen aika? Alkava syksy on monille se hetki, kun hiukset ja tyyli päivitetään uuteen. Mitkä ovat kuumimmat väritrendit? Millä leikkausmalleilla piristät mieltäsi ja tyyliäsi? Four Reasons UPSIDE DOWN Collection AW21 kokoaa sinulle yhteen tulevan kauden trendit. Tässä sinulle valmiina vastaus, kun asiakas kysyy tutun kysymyksen: ”Mitkä ovat tämän hetken hiustrendit?” Lue nämä!

HOT, HOT, HOT!
Blokkivärjäykset

Mistä on kyse?
Blokkivärjäykset ovat kuumaa kamaa edelleen. Rohkeimmat kokeilivat tätä jo aikaisemmin alkuvuodesta, nyt blokit ovat tulleet jäädäkseen! Mitä suurempi väriero ja kontrasti, mielikuvituksellisempi osittelu tai korostavampi viimeistely, sitä parempi.

Tekniikkavinkit blokin luontiin:
Tämän tekniikan kanssa voit todella antaa luovuutesi kukkia ja kokeilla rohkeasti erilaisia variaatioita. Voit sijoitella blokin etuosaan, taakse tai vaikka väliin liikkuvana yksityiskohtana. Blokkivärjäyksen voit toteuttaa kokovaalennuksena tyvestä latvaan, jolloin kokonaisuus on näyttävä ja kontrastinen. Kun tavoittelet luonnollista tyyliä, valitse tekniikan toteuttamiseen esimerkiksi tupeerausosiot.

DARE YOU?
Reverse Ombré

Mistä on kyse?
Tämä trendi on täydellinen sille asiakkaalle, joka haluaa olla aina uusien trendien eturintamassa ennen kuin tyyli saavuttaa muut kuolevaiset. Reverse Ombré on saanut innoituksensa 2010-lukua värisyttäneestä Ombré-värjäystekniikasta – moderni versio Ombrésta on nyt käänteinen. Taidokas tekijä saa tämän rohkean tekniikan hehkumaan asiakkaan hiuksissa ja tyyli on taatusti jotain sellaista, mitä ei ole aikaisemmin nähty!

Tekniikkavinkit reverse ombrén luontiin:
Tekniikassa päällisosassa on vaaleampi sävy, joka liukuu pehmeästi kohti tummempaa. Kun toteutat värjäyksen kuivaan hiukseen, saat lopputulokseen enemmän kontrastia. Jos haluat pehmeämmän Reverse Ombrén, levitä värimassa kosteaan hiukseen.

Soft, softer, bob

Mistä on kyse?
Yhdistä hallitsemasi tekniikat ja luo yksilöllinen kokonaisuus. Hiusten rakennekäsittelyä tukee polkkapituinen malli, jossa yhdistyy saksileikkauksen teknisyys ja viimeistelevän veitsileikkauksen pehmeys.

Vinkit lookin luontiin:
Polkkatukka on aina muodissa! Tätä ikisuosikkia sopii todellakin revitellä ja kokeilla nyt vaihteeksi lyhyempänä versiona. Rakennekäsittely yhdistettynä ihanaan polkkisbob -tyyliin sopii mainiosti. Kyseessä on supersöpö ja trendikäs look!

Bangs & Blondes (have more fun)

Mistä on kyse?
Mod-kulttuurin klassikko! Inspiraatio tähän lontoolaishenkiseen, lyhyeen ja kerrostettuun malliin vahvalla otsiksella saatiin 70-luvun kulttimuodista. Tämä tyyli on takuuvarma piristäjä, kun kaipaat lyhyisiin hiuksiin jotakin uutta tutun luottoleikkauksen sijaan.

Vinkit tyylin luontiin:
Yhdistä tähän tyyliin rohkea koko hiusten vaalennus. Väritekniikka on syys- ja talvikauden yllättäjä ja jo itsessään statement. Vaalennettu fiilis saa todella näkyä, eikä kirkkautta tarvitse himmentää liian voimakkaalla taitolla. Tehokas hopeashampoo vie epätoivotun keltaisuuden pois jättäen lopputuloksen houkuttelevan kirkkaaksi.  

BRING IT ON! Shag, mullet, rikkonaisuus

Mistä on kyse?
Mitä rohkeampi kerrostus, sen ajankohtaisempi tyyli! Räväkkä mullet ihannoi 80-luvun hittimallia, syksyn 2021 mullet sopii itsevarmalle bisnesnaiselle tai boheemille trendsetterille. Shag-malli tuo saman räväkkyyden myös pidempään hiuspituuteen. Rokkistarojen luottoleikkaustyyli ei ole enää vain kyseisen kohderyhmän omaisuutta – shag taipuu ihanasti naisellisempaankin kokonaisuuteen. Vastakkaisten elementtien yhdistely leikkauksissa on nyt sallittua!

Vinkit shag- sekä mulletlookin luontiin:
Somen ja trendilehtien todelliset hittilookit ovat nyt SHAG ja MULLET! Tyyleihin kuuluu rikotut linjat, lyhyempi ja erittäin kerrostettu etuosa sekä takaosaan pitenevä muotolinja. Shagin ja mulletin erottaa kerrostuksen henki.; shagin kerrostus on hillitympää ja malli on useimmiten vähän pidempi, mulletissa kerrostus taas on raffimpaa. Etenkin mulletin etuosaan voi tuoda selkeästi lyhyempää kerrostusta, joka luo toivottua kontrastia takatukalle.

Smooth layers, huoleton surffilook!

Mistä on kyse?
Surffilook muotoutuu huolettomasta huolitelluksi, kun kerrostuksen malttaa leikata hillityn litteäksi. Pehmeämpi kerrostus jättää muotolinjat laskeutuviksi ja ehjempi muotolinja luo herkullista tyylikkyyttä.

Vinkit surffi-lookin luontiin:
Yhdistä boheemin huolettomaan lookkiin babylights-raidat, jotka antavat kokonaisuuteen eloisuutta. Kun tyylin yleisilme on rento ja rauhallinen, värillä ei haluta räväyttää, vaan tuoda esille hiuksen todellista luonnetta!

Short & Spicy

Mistä on kyse? 
Yhdistelmä legendaarisia 80-luvun supermalleja ja tämän päivän voimanaisia, niistä on tämä yhdistämättömiä osituksia hyödyntävä lyhyiden hiusten leikkausmalli tehty. Erillisiä leikkausrakenne-elementtejä sisältävä malli antaa monipuolisia mahdollisuuksia hiusten muotoilulle. Kuka sanoi, että lyhyet hiukset ovat tylsät?

Kampaaja, haluatko oppia lisää?

Katso jokaisen UPSIDE DOWN -lookin tutorialvideot ja saa hyödyllisiä tekniikkavinkkejä omaan työskentelyyn! Tutorialvideot ovat helposti katsottavissa täältä >>

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin