Tuotetieto Tuotteet

Kun folioiden poistaminen jännittää: metallikertymät kemiallisten käsittelyiden tiellä

Four Reasons

Oletko koskaan kohdannut tilanteita, joissa asiakkaasi hiukset ovat käyttäytyneet odottamattomalla tai epätoivotulla tavalla kemiallisen käsittelyn yhteydessä? Olet huomannut, että väri tarttuu epätasaisesti tai on muuttunut vihertäväksi, kupariseksi tai punertavaksi. Ehkä folion alla lämpenee, massa joko turpoaa tai muuttuu vetiseksi? Jos näin on, saatat olla tekemisissä metalli- ja mineraalikertymien kanssa, joista onkin tullut iso ongelma varsinkin kemiallisia käsittelyitä tekeville.

Metalleja on kaikkialla (valitettavasti)

Metallit ja mineraalit päätyvät hiuksiin vääjäämättä, joko vesijohtovedestä tai uimavedestä. Vaikka asiakkaallasi olisi suihkufiltteri, niiden sisällä oleva suodatin tulee vaihtaa säännöllisesti, jopa kolmen kuukauden välein – tämä saattaa unohtua monelta, jolloin epäpuhtaudet hiipivät suihkuveteen ja filtteristä ei ole enää hyötyä. Harva myös pesee hiuksiaan pelkästään kotona: hotelliyöt tai kyläilyt ystävien ja perheen luona tekevät vesijohtovedessä olevien metallien välttelystä miltei mahdotonta. Uimavettä taas ei saa riisuttua epäpuhtauksista millään, joten ennaltaehkäisyn lisäksi katse kannattaa suunnata siihen, miten metallit saa hiuksista pois varmimmiten.

Epäpuhtaudet voivat kerrostua hiukseen ja heikentää elastisuutta, lisätä takkuuntumista sekä katkeilua ja tehdä hiukset nahkeaksi. Lisäksi epäpuhtaudet voivat aiheuttaa vakavia ongelmia kemiallisten käsittelyiden yhteydessä, sillä ne voivat reagoida ennakoimattomasti väri-, vaalennus-, permanentti- tai suoristusaineiden kanssa. Tällöin hiuksen rakenne voi vaurioitua, ja lopputulos voi olla täysin toinen kuin alkuperäinen tarkoitus on ollut.

Uusi Professional Pure Detox -linja kelatoi puolestasi

Jotta metallit ja mineraalit eivät pääse yllättämään: ole aina askeleen edellä. Four Reasons Professional Pure Detox –linjan tuotteet poistavat metalleja ja mineraaleja hiuksesta tehokkaasti, neutraloivat niiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia kemiallisten käsittelyiden aikana sekä estävät niitä tarttumasta hiukseen uudelleen.

 Teknologia toimii kolmella tasolla

 1. Pre Detox Sprayn kelatoivat aktiiviaineet poistavat metalleja ja mineraaleja hiuksesta tehokkaasti ja neutraloivat niiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia kemiallisten käsittelyiden aikana.
 2. Pure Detox Shampoo kelatoi metalleja ja mineraaleja sekä puhdistaa epäpuhtauksia hiuksesta. Lisäksi shampoossa on aktiivihiiltä, joka kirkastaa hiusta.
 3. Pure Detox Conditioner hoitaa hiusta tehokkaasti, säilyttää hiuksen luonnollisen tunnun sekä estää metalleja ja mineraaleja tarttumasta hiukseen uudelleen.

Tutustu tuotteisiin

Pre Detox Spray

Tekninen suihke ammattikäyttöön, joka neutralisoi metallien ja mineraalien vaikutuksia. Pre Detox Sprayn sisältämät kelatoivat raaka-aineet sitovat sekä poistavat metalleja ja mineraaleja hiuksista ja valmistelee hiukset kemiallisiin käsittelyihin.

Pre Detox Sprayn käyttö varmistaa tasalaatuiset värjäystulokset, sillä metallit eivät pääse reagoimaan negatiivisesti hiuksessa kemiallisten käsittelyiden aikana.

Hajusteeton ja nopeasti kuivuva koostumus jättää hiukset helposti käsiteltäviksi.

Pure Detox Shampoo   

Shampoo sisältää aktiivihiiltä ja kelatoivia raaka-aineita sekä puhdistaa ja kirkastaa hiusta tehokkaasti. Se ei kuitenkaan kuivata hiuksia kuten syväpuhdistavat shampoot. Shampoo suojaa hiuksia vedessä olevien mineraalien ja metallien aiheuttamilta haitoilta.

Shampoo sisältää myös granaattiomenauutetta ja vihreän teen lehtiuutetta, jotka ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan. Ne hoitavat hiusta ja auttavat parantamaan hiuspohjan terveyttä.

Pure Detox Conditioner

Hoitoaine estää metalleja ja mineraaleja kiinnittymästä hiukseen uudelleen. Se kosteuttaa ja ravitsee hiusta puhdistuksen jälkeen, palauttaen kosteuden hiuksiin. Pure Detox Conditioner pehmentää ja selvittää hiuksia ja tekee käsittelystä helpompaa.

Hoitoaine sisältää  myös granaattiomenauutetta ja vihreän teen lehtiuutetta, jotka ovat tunnettuja antioksidanttisista vaikutuksistaan. Ne hoitavat hiusta ja auttavat parantamaan hiuspohjan terveyttä.

Näin käytät tuotteita

Jos epäilet metalli- ja mineraalikertymiä, aloita Pure Detox -käsittely. Käsittely kannattaa tehdä ennen kemiallista käsittelyä, kuten vaalennus, värjäys, permanentti tai keratiinikäsittelyä:

  1. Suihkuta Pre Detox Spray –suihketta 2–5 suihkausta noin 2 cm:n paksuisiin osioihin riippuen hiuksen pituudesta, kampaa ja anna vaikuttaa 4 minuuttia ennen kemiallista käsittelyä.
  2. Kemiallisen käsittelyn jälkeen huuhtele hiukset, vaahdota Pure Detox Shampoota kauttaaltaan hiuksiin ja huuhtele.
  3. Shampoopesun jälkeen levitä Pure Detox Conditioner pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.
  4. Jatka käsittelyä haluamallasi tavalla.

Onko mielessä vielä jotain? Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Q: Kenelle Pure Detox tuotteet ovat tarkoitettu?

A: Tuotesarja on tarkoitettu kaikille, joilla on metalli- ja mineraalikertymiä hiuksissa tai epäilys niistä. Pure Detox -tuotteet vähentävät näiden epäpuhtauksien aiheuttamia ikäviä yllätyksiä, jotka tapahtuvat yleensä kemiallisten käsittelyiden aikana.

Q: Mitä kelatointi tarkoittaa?

A: Kelatoivat aineet ovat kemiallisia yhdisteitä, joilla on kyky muodostaa sidoksia metalli-ionien kanssa, jolloin ne stabiloivat metalli-ionin ja tekevät siitä liukoisemman veteen. Kun metalli-ionista on tehty vesiliukoinen yhdiste, se pääsee poistumaan hiuksesta pesun yhteydessä.

Q: Mistä tiedän, että hiuksissa on metalli tai mineraalikertymiä?

A: Metalli- ja mineraalikertymät näkyvät hiuksissa usein sen värin muutoksena, hiusten väri himmenee, muuttuu vihertäväksi/mattaiseksi, hiuksista tulee nahkeat, karheat ja takkuuntuvat. Yksi merkki epäpuhtauksista voi myös olla, etteivät asiakkaan käyttämät tuotteet toimi hiuksissa enää kuten ennen.

Q: Kuinka usein Pure Detox -tuotteita tulisi käyttää?

A: Pre Detox Sprayta kannattaa käyttää jokaiselle asiakkaalle, jolle tehdään kemiallinen käsittely. Suurella todennäköisyydellä asiakkaalla on jonkin verran metalli- ja mineraalikertymiä hiuksissaan. Shampoota ja hoitoainetta voi käyttää kerran viikossa hiusten puhdistamiseen ja hoitamiseen tai tarpeen mukaan. Tuotteista ei ole haittaa, vaikka niitä käyttäisi joka pesussa.

Q: Estääkö Pre Detox Spray värien kiinnittymisen?

Ei estä, jopa päinvastoin. Pre Detox Spray neutralisoi hiuksissa olevia metalleja, jotta ne eivät pääse vaikuttamaan värjäystulokseen. Näin lopputulos saavutetaan ilman kontrolloimattomia yllätyksiä.

 

 

Kiinnostuitko Four Reasons Pure Detox -linjasta?

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin