Tuotteet

Toivottuja uutuussävyjä Four Reasons Optimaan!

Kyyrä Juuso Mikko

Four Reasons Optima -värisarja on ollut vuoden markkinoilla ja sen vastaanotto on ollut huima! Tyytyväisiä värinkäyttäjiä on jo lähes 2 000 ja saamamme palaute värisarjasta on vientimaitamme myötä ylittänyt villeimmätkin odotuksemme. Four Reasons Optima kehitettiin kampaajien toiveiden pohjalta; lähes tuhat suomalaiskampaajaa vastasi kyselyymme unelmien värisarjasta ja lopputulos on sen mukainen.

Four-Reasons-Optima group

Haluamme jatkaa Optiman kehitystä edelleen asiakkaitamme kuunnellen. Viime syksynä kysyimme värinkäyttäjiltä toiveita sävyvalikoiman täydentämiseksi. Vastauksenne on kuultu ja nyt tuomme Optiman väripalettiin kampaajien toivomia lisäsävyjä. Kuuden uutuussävyn joukosta löydät kaksi uutta sävyä vaalennusväreihin!

Optima-uudet-sävyt-2-20

11NO: Sävyltään pehmeän hunajainen, paljon kysytty lämmin vaihtoehto vaalennusväreihin. Sävyä voi käyttää yksistään, sekoituksina muiden vaalennusvärien kanssa tai buustaamaan kirkastusta muiden lämpimien Optima-sävyjen kanssa!

11BM: Murrettu taitto vaalennusväreissä! Sopii käytettäväksi silloin, kun halutaan tehokas keltaisuuden taitto ja lopputuloksen ei tarvitse olla äärimmäisen kirkas. Toimii loistavasti sekoituksissa muiden vaalennusvärien kanssa rauhoittamaan lopputulosta sekä esim. keltaisen pohjan taittoon kun lopputuloksesta halutaan metallinen.

Muut Four Reasons Optima -uutuussävyt täydentävät olemassa olevia väriperheitä tuoden suosikkisävyihin lisää kaivattuja tummuusasteita. Vaalennusvärien lisäksi kevään uutuussävyjä ovat 9O, 9BM, 8BM ja 7MB. Numero kirjaintunnuksen edessä kertoo sävyn tummuusasteen, ensimmäinen kirjain päävivahteen ja toinen kirjain taittovivahteen.

Tutustu Four Reasons Optimaan tarkemmin videokoulutuksen avulla!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin