Inspiraatio

Four Reasons Collection Dreamer | Autumn 2020 – It’s time to get creative with fall hair!

Elisa

Syksy 2020 on itsensä etsimisen, löytämisen ja rohkaisun kulta-aikaa. Tämä syksy on kaikin tavoin poikkeuksellinen ja nyt ihmiset haluavat astua laatikon ulkopuolelle. Todisteita tästä löytyy muotimaailman eri osa-alueilta. Syksyn trendejä esittelevissä muotinäytöksissä tyylit vaihtelivat romanttisesta dramaattiseen, kirkkaista neonväreistä pastellin kautta valkoiseen ja boheemeista, pehmeistä linjoista voimakkaisiin leikkauksiin. Rohkeimmat olivat yhdistelleet näitä kaikkia. Sama näkyy myös hiuksissa!

Kuka sanoi, ettei syksyllä voisi pukeutua kirkkaisiin väreihin ja värjätä hiuksiin kirkkaita pastellisävyjä?

Syksyn hiusmuodissa on usein tummia, lämpimiä ja murrettuja sävyjä. Ja vaikka ne edelleen sopivat täydellisesti myös syksyyn, miksi hauskat, värikkäät hiukset pitäisi jättää tauolle syyskaudeksi?

Maailma on muuttumassa ja myös perinteistä kausiajattelua ravistellaan. Tarvitsemme rajoja rikkovaa ajattelua ja uudestisyntymisen iloa. Kehotamme siis kampaajia rohkaisemaan asiakasta, joka on jo pitkään pohtinut muuttavansa tyyliään tai innostamaan häntä, joka on arka tekemään muutoksia. Uusia tyylejä voi kokeilla yksi kerrallaan tai yhdistellä taidokkaasti eniten omaa silmää miellyttäviä suuntauksia upeaksi kokonaisuudeksi, joka on räätälöity kantajalleen täydellisesti sopivaksi.

Maija – Party in the front

Leukamittaiset polkat eivät ole menossa mihinkään, vaan ne tekevät voimakasta paluuta katumuotiin. Leikkaus on täydellisen monipuolinen: sitä voi pitää suorana, laineilla, kiharana tai vaikka kokonaan taaksepäin vedettynä.

Epävarmuus seuraavan kampaamokäynnin ajankohdasta saa asiakkaat miettimään, millainen leikkaus näyttäisi hyvältä vielä muutaman kuukauden kuluttua? Tämä!

Tylppä polkkaleikkaus kevyellä kerrostuksella ja pehmeällä undercutilla näyttää upealta, vaikka hius ehtisi venähtää vähän pidemmäksi ennen seuraavaa kampaamokäyntiä.

Maijan hiuksiin nuppiluun alaosaan leikattiin litteä, porrasteinen undercut-alue, joka tuo takaosaan mukavaa liikettä ja myös hankalat pyörteet saadaan istutettua mukavasti. Pääliosaan leikattiin neliömäinen kerrostus, joka tuo hiusleikkaukseen modernin litteän muodon, säilyttäen kuitenkin pituutta muotolinjoissa.

Ja mitä väriin tulee, täydellinen piristys pimenevään syksyyn on voimakas block color hiusten etuosassa! Block color toimii kaikissa hiusmitoissa ja voidaan toteuttaa voimakkaalla kontrastilla tai pehmeällä, vain 1-2 asteen tummuuserolla. Maijan hiuksiin blokkialue tehtiin kauttaaltaan n. 4 cm alueelle etuosan hiusrajoilta ja hiusten oikealle puolelle tehtiin latvaan päin liukuva toinen blokki, joten Maijan heitellessä hiuksia puolelta toiselle, väri elää ja liikkuu yllätyksellisesti. Blokkialue yhdistettynä tummaan takaosaan on myös helppo ylläpitää kotona sävyttävillä hoitotuotteilla.

Maijan väriresepti:

Takaosa: Four Reasons Luxima 5-6 BASE + 6-8.25 Maroon Brown + 6-8.13 Mochaccino
Etuosa: Four Reasons Luxima Blush 30 g + Luxima Pearl Jam 20 g

Katso tutorial väriin ja leikkaukseen >>

Henna – Simplicity with a twist

Klassista ja kasvoja kehystävää. Solisluuhun asti ylettyvä pituus modernilla kerrostuksella sopii täydellisesti asiakkaille, jotka etsivät uutta linjaa leikkaukseensa, mutta eivät halua kokeilla lyhyempiä polkkaleikkauksia. Tämä leikkaus kehystää upeasti kasvoja ja keventää hiusmassaa ilman, että latvat tuntuvat ohuilta. Tämän lookin ominaispiirre on yksinkertaisuus – pienellä twistillä!

Hennan hiukset jaoteltiin siksak-jaottelulla kahteen alueeseen. Etuosa leikattiin matalalla, porrasteisella tekniikalla, jotta etuosassa säilytetään mahdollisimman täyteläinen muoto. Kaikki osion hiukset leikattiin etuosan mittapituuteen.

Taka- ja pääliosiot kerrostettiin eteenpäin pidentyvästi, jolloin takaosa keventyi ja etuosaan saatiin jätettyä pituutta. Takaosion hiukset leikattiin aina edellisen osion päällä. Jättämällä etu- ja takaosa yhdistymättömiksi, saadaan leikkaukseen modernia liikettä.

Värinä Hennan hiuksissa nähdään upeita helmiäisen ja samppanjan vivahteita yhdistettynä toimivaksi kokonaisuudeksi, joka hohtaa holograafisesti valossa. Moniulotteinen väri toteutettiin vaalentamalla ensin pohjaa kevyesti raidoittamalla, jonka jälkeen tyveen valittiin kevyt, lohenpunainen pastellisävy, joka latvassa yhdistyi kahden eri raitamassan kanssa. Sävyt olivat tummuusasteeltaan identtiset, mutta toinen raitamassa oli hieman toista voimakkaampi, jolloin saatiin luotua monisävyinen ja täyteläinen, kiiltävä vaalea sävy.

Tätä sävyä asiakas voi ylläpitää kotona käyttämällä vuorotellen esimerkiksi Four Reasons Color Mask Toning Treatment  -tehohoidon sävyjä Rose ja Champagne tai sekoittamalla niitä keskenään.

Hennan väriresepti:

Tyvi: Four Reasons Luxima Salmon
Latva: Sekaisin isoina siksak-raitoina kahta eri massaa: Four Reasons Luxima Salmon ja Sunkiss slaidattuna tyven sävyyn

Katso tutorial väriin ja leikkaukseen >>

Safia – Honey Hues

Perinteisesti hiusten sävyä on tummennettu syksyn tullen ja usein raidoitukset unohdetaan kokonaan. Talvikuukausina häviää pehmeä, auringon aikaansaama lämpö sekä hiuksista että ihosta ja juuri siksi raidat ovatkin täydellinen tapa säilyttää aurinkoinen elävyys hiuksissa ympäri vuoden! Kontrastia tuovat raidat saavat myös ihon hehkumaan pitkien talvikuukausien läpi.

Safian hiuksiin valittiin voimakas money piece -raidoitus kehystämään kasvoja ja luomaan voimakkaampaa kontrastia. Etuosan voimakas raidoitus yhdistettiin muualla hiuksissa liukuviin tupeerausraitoihin, jotka on aseteltu strategisesti niin, että Safian omien hiusten luonnollinen syvyys säilyy niillä alueilla, joihin auringonkaan säteet eivät pääsisi hiuksia vaalentamaan. Näin luodaan luonnollinen efekti, jota on helppo ylläpitää kotona.

Safian hiusten ylläpitoon sopivat täydellisesti Four Reasons Color Mask Bronze -tuotteet. Jos hiusten sävyä haluaa viilentää, voi hiukset pestä silloin tällöin Four Reasons Professional No Yellow Shampoolla 5 minuutin vaikutusajalla.

Luonnonkiharia hiuksia leikatessa on tärkeää tunnustella ja katsoa, miten hiukset käyttäytyvät kuivana ja miten kihara nousee, jotta vältytään sekä yli- että alilyönneiltä. Safian hiuksiin tehtiin jako siksak-osiolla kahtia, oikeaan ja vasempaan puoleen. Oikea puoli leikattiin oikealla matalasti porrastaen jaottelun mukaan. Vasen puoli leikattiin samalla tavalla vasemmalla. Kun leikkaus on valmis ja hiukset jaotellaan normaalin jakauksen mukaan, luo pääliosan siksak-jaottelu mukavasti liikettä pääliosaan ilman voimakkaita kerroksia tai porrastusta, jotka eivät olisi olleet optimaalisia Safian kiharoille.

Safian väriresepti:

Pohja: Raidat Multibleachilla hapetetta nostaen, aloittaen hiusrajoilta 3 % päätyen pääliosissa 9 %
Sävytys: Four Reasons Luxima Salmon 40 g + Pearl Jam 40 g + 7-8 Cool 20 g

Katso tutorial väriin ja leikkaukseen >>

Mireilla – Chunky Highlights, but make it 2020

Ohuiden, luonnollisten raitojen sijaan monet alkavat kallistua takavuosien klassikkoa kohti. Raidoilta halutaan nyt selkeämpää erottelua, mutta ne eivät saa kuitenkaan olla edeltäjänsä kaltaisia, suoraan jakaukselta uloskasvavia viivoja. Väriltä toivotaan helppohoitoisuutta ja sen odotetaan säilyvän hyvänä mahdollisimman pitkään, joten on mietittävä huolellisesti miten raidat asetellaan ja osioidaan. Halutaanko esimerkiksi pehmeä root shadow -värjäys, joka pehmentää raidan kuin raidan?  Paksuista raitaosista saadaan täydelliset kun niihin valitaan kantaaottava väri kuten Mirellan murrettu Blush Pink -sävy.

Mirellan hiuksiin raidat toteutettiin voimakkailla siksak-jakauksilla pääliosaa mukaillen. Leikkaus toteutettiin samoja osioita hyödyntäen, jolloin väri ja leikkaus puhuivat samaa kieltä. Raidat liukuvat upeasti kokonaisuudessa, jossa murretun pastellipinkin eri tummuusaseet soljuvat oman tummemman hiusvärin joukossa luonnollisesti, mutta voimakkaina.

Leikkauksessa alaosa kerrostettiin päänmuodon mukaisesti, jolloin kerrostukseen saatiin täyteläisyyttä. Pääliosa kerrostettin concave-tekniikalla, jolla saavutetaan look, jossa hius kerrostuu eniten pääliosista jättäen sivuille enemmän pituutta. Alaosa ja pääliosa jätetään yhdistymättömiksi.

Tämän värin ylläpitoon sopivat täydellisesti Four Reasons Color Mask Toning Shampoo Rose ja Toning Treatment Rose.

Mirellan väriresepti:

Pohja: Raidat Ultralift 6 % tyveen, latvaan Multibleach 6 %
Sävytys: Pääliosaan Four Reasons Luxima Blush, alaosaan Luxima Blush + 7-8 Neutral 4:1

Katso tutorial väriin ja leikkaukseen >>Kuvien yhteydessä käytettävä Four Reasons -logoa, kokoelman logoa tai mainittava kuvan lähde ‘Four Reasons’.

Tägää: #fourreasons @fourreasons @fourreasonseducation


Kuvaaja: Janita Autio
Stailaus: Meri Milash
Meikki: Fatma Bendris
Hiukset: Four Reasons Education Team

Elisa

Lahjakas ja aurinkoinen vaaleiden hiusten kuningatar ja raidoitusten ruhtinatar. Jos Elisa ei jotain tiedä, kääntää hän kaikki kivet selvittääkseen asian. // A talented and sunny queen of blond hair and lightening techniques. If there’s something Elisa doesn’t know, she will stop at nothing to find out.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin