Koulutukset ovat uudistuneet! Valitse jakso alla olevasta listasta tai paina “aloita koulutus”-painiketta aloittaaksesi koulutuksen ensimmäisestä jaksosta. Jakso aukeaa uuteen pop-up -ikkunaan.

Jaksot

Four Reasons Collection Dreamer – Autumn 2020

It’s time to get creative with fall hair! 

Syksy 2020 on itsensä etsimisen, löytämisen ja rohkaisun kulta-aikaa. Tämä syksy on kaikin tavoin poikkeuksellinen ja nyt ihmiset haluavat astua laatikon ulkopuolelle.   

Todisteita tästä löytyy muotimaailman eri osa-alueilta. Syksyn trendejä esittelevissä muotinäytöksissä tyylit vaihtelivat romanttisesta dramaattiseen, kirkkaista neonväreistä pastellin kautta valkoiseen ja boheemeista, pehmeistä linjoista voimakkaisiin leikkauksiin. Rohkeimmat olivat yhdistelleet näitä kaikkia. Sama näkyy myös hiuksissa!  

Kuka sanoi, ettei syksyllä voisi pukeutua kirkkaisiin väreihin ja värjätä hiuksiin kirkkaita pastellisävyjä?  

Syksyn hiusmuodissa on usein tummia, lämpimiä ja murrettuja sävyjä. Ja vaikka ne edelleen sopivat täydellisesti myös syksyyn, miksi hauskat, värikkäät hiukset pitäisi jättää tauolle syyskaudeksi?  

Maailma on muuttumassa ja myös perinteistä kausiajattelua ravistellaan. Tarvitsemme rajoja rikkovaa ajattelua ja uudestisyntymisen iloa. Kehotamme siis kampaajia rohkaisemaan asiakasta, joka on jo pitkään pohtinut muuttavansa tyyliään tai innostamaan häntä, joka on arka tekemään muutoksia. Uusia tyylejä voi kokeilla yksi kerrallaan tai yhdistellä taidokkaasti eniten omaa silmää miellyttäviä suuntauksia upeaksi kokonaisuudeksi, joka on räätälöity kantajalleen täydellisesti sopivaksi. 

Lue lisää

Miraculos Oy © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin