Tuotteet Yleinen

Four Reasons Original Scalp -tuotteet luopuvat pahvipakkauksistaan ja Scalp Scrub Shampoo saa uuden pakkauksen

Four Reasons

Erittäin pidetyt Four Reasons Original Scalp -tuotteet ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta käyttäjiltään, mutta myös muutama kehitysehdotus on kantautunut korviimme. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita mielellämme ja kehitämme toimintaamme niiden mukaan.

Osa käyttäjistä on huomannut, että Four Reasons Original Scalp Scrub Shampoon luomuriisirakeet ovat saattaneet tukkia korkin mekanismin kuivuessa. Palautteen pohjalta vaihdamme Four Reasons Original Scalp Scrub Shampoo -pullon kätevään tuubiin, josta tuote tulee helpommin ulos. Pakkausmuutos helpottaa käyttöä sekä parantaa eri Four Reasons Original Scalp -tuotteiden erottamista toisistaan. Tuotteen sisältö säilyy ennallaan.

Uudistamme tuotteitamme ja pakkauksiamme, keskittyen ympäristöystävällisyyteen ja kiertotalouteen. Sanomme hyvästit turhalle pakkausmateriaalille, ja sen vuoksi luovumme Four Reasons Original Scalp -tuotteiden pahvipakkauksista vuoden 2024 aikana.

Otamme huomioon varastosaldot varmistaaksemme, että uudistukset toteutetaan tehokkaasti ja ympäristönäkökohdat huomioiden. Muutokset toteutetaan vaiheittain sitä mukaa, kun nykyiset pahvipakkaukset ja pullot loppuvat varastostamme.

Kiitos palautteesta ja luottamuksesta, toivotetaan tervetulleeksi pahvittomat Four Reasons Original Scalp – pakkaukset ja uudet Four Reasons Original Scalp Scrub Shampoo -tuubit!

 

Lue lisää Four Reasons Original Scalp -linjasta ja siitä, miten voit tunnistaa hiuspohjan ongelmat täältä

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin