Tuotetieto

Vallankumouksellinen hiustenkuivaaja – GA.MA Professional iQ Perfetto!

Jonna

Ammattilaishiustenkuivaajien maailma on viime vuosina kokenut uskomattoman mullistuksen. Laitteet ovat kehittyneet ja markkinoille on tullut lukuisia vaihtoehtoja. Jos uskoit jo nähneesi kaiken, et ole kokenut iQ Perfetto -hiustenkuivajaa.

Italialainen GA.MA Professional otti missiokseen ajatella hiustenkuivaaja aivan uudella tasolla, etenkin ammattilaisten ehdolla. Syntyi iQ Perfetto, jossa yhdistyy keveys ja voima yhdessä laitteessa. Italialaiseen tyyliin laitteen ulkomuoto toteutettiin kauniiksi, tyylikkääksi ja ajattomaksi. Vallankumouksellinen iQ Perfetto -hiustenkuivaaja on erittäin kevyt ja kompakti. Sen teknologia tarjoaa uskomattoman tehokkaan ja tuloksekkaan föönauskokemuksen. Täydellinen tasapaino hienostunutta ergonomiaa, modernia suunnittelua ja ammattimaista suorituskykyä.

Mikä on iQ Perfetto hiustenkuivaajan suosion salaisuus?

1. Markkinoiden kevyin hiustenkuivaaja

Yhdistelmä täydellistä muotoilua ja ammattilaisen työskentelyä tukevaa ergonomiaa. Vaikka iQ Perfetto nopeuttaa keskimääräisesti 30 % föönaustyöskentelyaikaa, laitteen kokonaispaino on silti kehitetty uskomattoman kevyeksi. Vain 294 grammaa painava iQ Perfetto on unelmatyöpari paljon föönaavalle kampaajalle.

2. Kompakti koko on reissaajalle helpotus

Kampaajan työkalupakissa hiustenkuivaaja on se painavin työväline. Työkeikka tulossa toisella paikkakunnalla tai lomamatka, johon painavan hiustenkuivaajan raahaaminen tuntuu raskaalta jo ajatuksen tasolla. iQ Perfetto sujahtaa täydellisesti laukkuun kompaktin koon ja kevyen painon ansiosta.

3. Se tunne, kun hiustenkuivaajaa hajoaa. . .

Säännöllinen puhdistus ja huoltaminen pitää laitteen kuin laitteen kunnossa. Mutta mitä jos voisit ennustaa tulevaa? iQ Perfetton teknologia on tehnyt tämänkin mahdolliseksi. Tässä hiustenkuivaajassa on automaattinen diagnoosijärjestelmä, joka havaitsee jos laitteessa on jokin mahdollinen ongelma ennen kuin reagointi olisi liian myöhäistä. Laite sammuttaa moottorin automaattisesti ja LED-näyttö ilmoittaa, mikä vika laitteessa on.

4. Oikealla lämpötilalla hiukset pysyvät kauniina ja terveinä

Tehottoman hiustenkuivaajaan kanssa voit saada hiuksesi erittäin huonoon kuntoon. iQ Perfetto -hiustenkuivaaja käyttää puhallusvoimassaan hyödykseen Venturi-ilmiötä, jolloin virtaavan ilman paine ei ole liian kova ja haitallinen hiuksille. Lämpötilasäädön avulla voit valita juuri sinun hiuksille sopivan asetuksen! Ohuissa hiuksissa lämpötila on hyvä pitää matalalla ja paksummissa asetusta voi nostaa. Puhallustehoon lämpötilan säätö ei vaikuta.

5. Laitteen puhdistus on tehty äärimmäisen helpoksi

Mikä olisi paras tapa puhdistukselle? Tietysti, jos se tapahtuisi itsestään! iQ Perfettossa tämä kirjaimellisesti tapahtuu automaattisen puhdistusfunktion avulla. Kaikille kiireisille ja mukavuudenhaluisille tämä on loistava ominaisuus pitää laite käyttökunnossa. Automaattisen puhdistuksen aikana laitteen moottorin turbiini pyörii vastakkaiseen suuntaan, jolloin suodatin puhdistuu perusteellisesti. Tätä toimintoa suositellaan tehtäväksi päivittäin. Laitteen mekaaninen puhdistus on hyvä tehdä myös säännöllisesti.

6. Toimivat lisäosat

iQ Perfetto -hiustenkuivaajassa on kaksi erillistä suutinta, jotka ovat suunniteltu luovaan työskentelyyn. Erilaisiin föönauksiin voit valita juuri sopivan suuttimen. Lisäksi laitteessa diffuusori, jonka avulla saat ilmavirran jakautumaan täydellisen pehmeästi ja kihara hius kuivuu kauniisti luonnolliseen muotoonsa.

7. Voima kaiken takana

Todellinen taika iQ Perfetto -hiustenkuivaajassa on laitteen teho. iQ Perfetto on jopa 7 kertaa tehokkaampi verrattuna perinteisiin hiustenkuivaajiin. Moottorin nopeus on huikeat 110 000 RPM (tavanomaisissa hiustenkuivaajissa vastaava lukema 20 000-30 000 RPM).


Hiustenkuivaajien vallankumous on täällä – ota sinäkin käyttöösi GA.MA Professional iQ Perfetto -hiustenkuivaaja!

Kysy lisää ja tilaa:

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin