KC Blonde Toners

KC Blonde Toner -hiusväri on kehitetty puhtaaksi vaalennettujen hiusten sävytykseen. Sillä on helppo viimeistellä hiusten sävy ilman lopputuloksen liiallista tummenemista. KC Blonde Toner -sävyvalikoima tarjoaa ajattoman tyylikkäitä, viileitä vaihtoehtoja, joita on helppo yhdistellä moniulotteisten, yksilöllisten sävyjen luomiseksi. Uudenlaisen pigmenttirakenteen ansiosta väripigmentit kiinnittyvät aiempaa paremmin vaalennettuun hiukseen. Pigmenttirakenne sekä Shield -teknologia mahdollistavat kiiltävät, valoa kauniisti heijastavat värjäystulokset, jotka kestävät hiuksissa pidempään muuttumattomana. Miellyttävä, mieto tuoksu.

Vaikutusaika

Blonde Tonereiden vaikutusaika on 5-25 min, riippuen siitä kuinka kuulaan tuloksen haluaa. Mitä pidempi vaikutusaika, sen sävykkäämpi ja intensiivisempi lopputulos on. Jos pohjaan on jäänyt keltaisuutta, pidempi vaikutusaika on tarpeen.

Blonde Toner Activator -hapete

KC Blonde Toner -hiusvärejä käytetään yhdessä KC Blonde Toner Activator -hapetteen kanssa. KC Shield -teknologiaa hyödyntävä hapete sisältää aktiivisen hoitoaineosan, joka toimii yhdessä KC Blonde Toner -hiusvärin kanssa. Miellyttävä, mieto tuoksu. Sekoitussuhde 1:2.

Blonde Toner -sävyt

KC Blonde Toner -sävyt CaramelPearl, Rose Gold, Rosé, Silver ja Violet luovat täydellisen sävytyksen puhtaaksi vaalennettuun pohjaan. Lopputuloksena saadaan luotettavan puhtaita, kirkkaan viileitä ja pastellisia sävyjä hyväkuntoisissa, kiiltävissä hiuksissa. 

Blonde Toner –metallisävyt

Modernit metalliset väriparit monipuolistavat Blonde Tonereiden sävyvalikoimaa ja tekevät mm. trendikkäiden, kolmiulotteisten Root shadow -tyyppisten lopputulosten luomisesta vaivatonta. Metallinhohtoiset Coral, Grey, Peach ja Purple ovat sävypareja, joissa kaikissa on sekä varsinainen pastellimainen, vaalea sävy sekä syvempi Root shadow -sävy.

Metallic Duos -sävyparit

Peach duo – Lämpöisin vaihtoehto metallisuuden luomiseen. Kuparin ja viileän metallisen vivahteen yhdistelmä.

Coral duo – Punaisin vaihtoehto metallisuuden luomiseen. Punaisen ja metallisen vivahteen yhdistelmä.

Purple duo – Violettisin vaihtoehto metallisuuden luomiseen. Violetin ja metallisen vivahteen yhdistelmä.

Grey duo – Sinisin vaihtoehto metallisuuden luomiseen. Siniharmaa vivahdepari.

Voit käyttää syvempää vivahdetta

 • luomaan ”varjostuksia” ja kolmiulotteista vaikutelmaa lopputulokseen
 • syventämään ja voimistamaan vaaleampaa pastellisävyä
 • intensiivisempään, vivahteikkaaseen sävyttämiseen

  Vinkkejä KC Blonde Tonereiden käyttöön

  • KC Blonde Tonerit on kehitetty tilanteisiin, joissa hius on vaalennettu täysin puhtaaksi ja lopputulokseen halutaan kirkas sävy ilman tummennusta. Blonde Tonerit antavat todella puhtaan, läpikuultavan vivahteen, jollaista on vaikeampi saavuttaa esim. Four Reasons Luximan vaaleilla sävyillä.
  • Blonde Tonerit myös kirkastavat omaa pohjaa, eli jos sävytät raidoitettua pohjaa tai vaaleaa hiusta, jossa on omaa tyvikasvua, oma pohja kirkastuu hieman.
  • Blonde Tonereita voidaan käyttää myös hieman syvempien vaaleiden hienovaraiseen kirkastamiseen. Eli jos hius on vaalennettu ja sen jälkeen sävytetty hieman syvemmäksi vaaleaksi ja sävyä halutaan hieman kirkastaa, Blonde Tonerit toimivat tässäkin tilanteessa hienosti.
  • Blonde Tonerit on kehitetty nimenomaan vaaleimpiin mahdollisiin pohjiin antamaan herkän kuulaita, puhtaita sävytystuloksia. Tosin vaalennusvärilläkin voidaan saada vaikkapa 8-9 tummuuden pohjaan hyvinkin vaalea lopputulos, johon voidaan käyttää myös Blonde Tonereita.

  Tiedustele tuotekonsultaatiota tai liikekoulutusta

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

  Huomio!

  ×

  Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin