Vinkki

Syksyn hiustrendi on luonnollisuus: nämä maanläheiset sävyt ovat nyt in!

Johanna

Syksyllä hiusten päätrendinä ovat pehmeät linjat ja luonnollisuus. Maanläheisillä sävyillä värjätty hius näyttää luonnolliselta mutta paremmalta, koska väri tuo upean kiillon hiuksiin. Tälle trendille löytyy nimityskin: ”huippumallisävy” saa hiukset näyttämään upealta kuin malleilla, jotka hekin suosivat usein luonnollisia sävyjä.

Hiukset: kuva 1, 2, 3 Noora Toiviainen | 4 Anu Purojärvi

KC Color Luximan uudet Earth Tones -sävyt sopivat täydellisesti nyt pinnalla olevan ”huippumallivärin” luomiseen: koska täyteläiset Earth Tones -sävyt ovat erittäin luonnollisia, hiukset eivät näytä värjätyltä, vaan pelkästään harkitun tyylikkäästi viimeistellyiltä. Earth Tones -sävyillä on hyvä tasoituskyky myös epätasaisissa pohjissa ja ne antavat kuulakkaan, mutta silti kauniin täyteläisen lopputuloksen.

Hiukset: kuva 1 Anu Purojärvi | 2 Noora Toiviainen | 3 Elisa Cavén

Näin teet lämpimän huippumallisävyn

”Tämän luonnollisen sävyn toteutuksessa käytettiin Luxima Earth Tones sävyä Biscuit (8–10.33) ja Pure Pastels -sävyistä Apricotia noin 5 % Biscuitin määrästä, eli 60 g + 3 g. Alla balayage- ja babylights-raitoja.”

Värjäys ja resepti: Hiusalan ammattilainen ja KC Team -kouluttaja Maarit Heinonen.

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin