Tuotteet Uutiset

Suomen suosituin Color Mask on nyt Four Reasons Color Mask

Four Reasons

Suomen suosituin hiuksia sävyttävä Color Mask -tuotesarja siirtyy uudelle vuosikymmenelle viehkeän värikkäänä, elegantisti uudistuneena! Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä pesu- ja hoitotuotteita, joilla voit korostaa ja ylläpitää hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti.

Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Upeat uutuussävyt helpottavat tämän hetken trendikkäimpien hiusvärien ylläpitoa ja sävyttämistä kotona!

Nämä neljä asiaa tekevät uudesta Four Reasons Color Mask -tuotesarjasta värjättyjen hiusten luotetuimman ystävän:

#1 Tunnettu brändi ja kategoriansa tunnetuin tuotesarja yhdistyvät

Four Reasons -brändiuudistuksen myötä vanhat tutut Color Mask -tuotteet siirtyvät Four Reasons -tuoteperheeseen. Jopa 80 % värjättyjen hiusten tuotteita käyttävistä suomalaisnaisista tuntee Color Mask -tuotteet mutta suhtautuu samaan aikaan niiden pakkausuudistukseen positiivisesti ja odottaen. Tämä käy ilmi Pentagon Insight -tutkimusyhtiöllä teettämästämme kuluttajatutkimuksesta.

#2 Pigmenttirikas, hiuksia vahvistava, vegaaninen koostumus

Four Reasons Color Mask -tuotevalikoima pohjautuu aiempiin Color Mask -tuotteisiimme, joiden koostumuksia on hiottu vegaanisiksi sekä entistä hoitavammiksi ja pigmenttisemmiksi. Eniten sävypigmenttiä on Four Reasons Color Mask Shampoissa, jotka pesevät hiukset hellävaraisesti ilman sulfaatteja. Color Mask -tehohoidot sisältävät hiuksia vahvistavia kasvipohjaisia proteiineja ja aminohappoja. Sävyn kirkastuksen lisäksi Color Mask -tuotteet antavat hiuksille upean kiillon! Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

#3 Upeita, ajankohtaisia uutuussävyjä ikisuosikkien rinnalle

Four Reasons Color Mask -tuotteiden ajankohtaisesta sävyvalikoimasta löydät sopivat ylläpitotuotteet kaikkiin kampaamossa tehtäviin värjäystöihin. Neljä herkullista uutuussävyä, Bronze, Rose, Rose Gold ja Mahogany, ovat vastaus tämän hetken kysytyimpien hiusvärien ylläpitoon ja nopeaan sävyttämiseen. Vanhat supersuosikit, kuten vaaleiden hiusten sävyt Pearl ja Silver, siirtyvät Four Reasons Color Mask -tuotesarjaan uudistettuina. Kaikki Color Mask -sävyt ovat myös sekoiteltavissa keskenään – näin jokainen voi halutessaan tuunata niistä juuri itselleen sopivan yksilöllisen sävyn.

#4 Kuluttajien valitsema, sävyvalintaa helpottava pakkausdesign

Uusi, harmonisen elegantti pakkausdesign valikoitui Four Reasons Color Mask -sarjaan erilaisten designvaihtoehtojen joukosta kuluttajapaneelin palautteen perusteella. Uusi, liukuvärjätty pakkausdesign herätti tutkimuksessa selvästi eniten kiinnostusta sekä Color Mask -tuotteista kiinnostuneiden että niitä jo ennestään käyttävien kuluttajien keskuudessa. Jopa 71 % kertoi olevansa kiinnostunut kokeilemaan Four Reasons Color Mask -tuotteita pakkauksen perusteella!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin