Koulutustiimi

FOUR REASONS -KOULUTUSTIIMI

Olemme täällä sinua varten!

Huolehdimme asiakkaidemme ammattitaidon ylläpitämisestä ja ajanmukaisuudesta monipuolisen koulutustarjontamme avulla. Tarjonnastamme löytyy osaamista syventäviä leikkaus-, värjäys- ja kampauskoulutuksia erilaisiin tarpeisiin niin vastavalmistuneille kuin kokeneille kampaamoalan ammattilaisille. Uusille asiakkaillemme tarjoamme teknisten tuotteidemme käyttökoulutuksen.

Kouluttajat

Elisa Cavén

Koulutuspäällikkö

Lahjakas ja aurinkoinen vaaleiden hiusten kuningatar ja raidoitusten ruhtinatar. Jos Elisa ei jotain tiedä, kääntää hän kaikki kivet selvittääkseen asian. Elisan erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt sekä erikoisvärjäykset.

Elisa kouluttaa väri- ja vaalennuskoulutuksia.

Elisa Cavén

Koulutuspäällikkö

+358 400 499 438 elisa.caven@fourreasons.fi
Harri Paananen

Tuotekehitysjohtaja

Mestari, joka ei pidä suurta meteliä itsestään. Karismaattinen esiintyjä ja kemiantaituri, jonka tietämys ja koulutustaidot ovat omaa luokkaansa. Huumorintajuinen pohdiskelija, jolta on helppo kysyä neuvoa (hiusten lisäksi myös autoista)! Harrin erikoisosaamista ovat värjäystyöt.

Harri kouluttaa värikoulutuksia.

Harri Paananen

Tuotekehitysjohtaja

+358 400 499 438 harri.paananen@fourreasons.fi
Antero Lahtinen

Senior-kouluttaja

Taitava tyyliniekka ja leikkausguru, jolle hiustenleikkaaminen on sydämen asia. Rento ja toiset huomioonottava Antsa on aina hauskaa seuraa – hiusten lisäksi voi päätyä juttusille vaikkapa ruokavaliosta! Anteron erikoisosaamista ovat leikkaukset, permanentit, parturointityöt sekä värjäystyöt.

Antero kouluttaa väri-, permanentti-, leikkaus- ja parturointikoulutuksia.

Antero Lahtinen

Senior-kouluttaja

+358 400 499 438 antero.lahtinen@fourreasons.fi

Kysy kouluttajiltamme

Mahtava koulutustiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, joista suurin osa toimii myös itsenäisinä kampaamoyrittäjinä. Tarjoamme monipuolisia leikkaus-, värjäys- ja kampauskoulutuksia sekä teknisten tuotteidemme käyttökoulutuksen. Ammattilaiselta ammattilaiselle.

Koulutustiimimme ammattitaito on vain puhelinsoiton päässä. Kun kaipaat neuvoa vaativan värjäystyön suhteen tai tarkempaa opastusta jonkin tuotteen käytössä, voit soittaa palvelunumeroomme.

Kouluttajamme vastaavat teknisiin kysymyksiin arkisin klo 9–17 numerossa 0400 499 438.

Freelance-kouluttajat

Aino Juola

Freelancer-kouluttaja
Parturi-kampaamo Viivi & Wagner, Kiiminki

Four Reasons -koulutustiimin uusi Pohjois-Suomen vahvistus on rempseä ja helposti lähestyttävä monitaituri, joka tuntee Four Reasons -tuotteet, kuin… värikaappinsa. Ainon seurassa on helppo olla mutta varo vaan, hänen huumorinsa ja positiivisuutensa saattaa olla tarttuvaa!

Ainon erikoisosaamista ovat leikkaukset, värjäystyöt sekä erikoisvärjäykset. Opitun kauneusajattelun sijaan hän keskittyy tuomaan asiakkaan omaa persoonaa esiin.

Aino kouluttaa väri-, vaalennus-, permanentti- ja leikkauskoulutuksia.

Aino Juola

Freelancer-kouluttaja

+358 50 910 2291 aino.juola@fourreasons.fi
Annika Allenius

Freelancer-kouluttaja
Stooli, Lahti

Iloinen, hersyvä ja helpostilähestyttävä tehopakkaus. Lettikuningatar ja värjääjä vailla vertaa! Annikan erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt, raidoitukset, pidennykset sekä kampaukset.

Annika kouluttaa väri-, vaalennus- ja kampauskoulutuksia.

 

Annika Allenius

Freelancer-kouluttaja

+358 40 092 2100 annika.allenius@fourreasons.fi
Anu Purojärvi

Freelancer-kouluttaja
Verstas, Jyväskylä

Sähäkkä ja suorasanainen koulutustiimin powernainen! Ihana persoona, jolla on vahva osaaminen hiusalan kaikista osa-alueista ja aina langat käsissään. Anun erikoisosaamista ovat vaalennukset, leikkaukset, permanentit, kiharan hiuksen käsittely, värjäystyöt, erikoisvärjäykset sekä kampaukset.

Anu kouluttaa väri-, vaalennus-, permanentti-, leikkaus-, kampaus-, myynti- ja tuotekoulutuksia.

Anu Purojärvi

Freelancer-kouluttaja

+358 40 727 8589 anu.purojarvi@fourreasons.fi
Juha Haavio

Freelance-kouluttaja
Avantgarde, Turku

Ahkera ja aikaansaseuraava perfektionisti, jolla on äärimmäinen tietämys hiusasioista, ja oikeastaan koko elämästä ylipäänsä. Aina valmis auttamaan!

Juha Haavio

Freelance-kouluttaja

juha.haavio@fourreasons.fi
Maarit Heinonen

Freelancer-kouluttaja
Tinos Hair Design, Rauma

Luotettava ja positiivinen lempeä kaunotar, joka valloittaa innostavalla ja iloisella persoonallaan. Tiimin huipputekijä Raumalt! Maaritin erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt sekä raidoitustekniikat.

Maarit kouluttaa väri-, vaalennus-, permanentti- ja kampauskoulutuksia.

Maarit Heinonen

Freelancer-kouluttaja

+358 40 528 1608 maarit.heinonen@fourreasons.fi
Olli-Pekka Pietilä

Freelancer-kouluttaja
Ikon Hairdesign, Helsinki

Suklaasilmäinen, samettiääninen, symppis saksiniekka, jonka raudanlujaa ammattitaitoa ei voi kuin ihastella. Olli-Pekka on rento ja samalla intohimoinen hiustenleikkaaja ja tukka-alan tietopankki. Jos O-P ei jotain tiedä, niin sitä ei tiedä kukaan. Kaiken lisäksi hän on huomaavainen, mukava ja huumorintajuinen – rautainen ammattilainen!

Olli-Pekka Pietilä

Freelancer-kouluttaja

+358 50 541 9281 olli-pekka.pietila@fourreasons.fi
Roosa Mononen

Freelancer-kouluttaja
Lara’s Hair & Beauty, Seinäjoki

Rauhallinen, aina toiset huomioiva ja super ammattitaitoinen hiustaiteilija, jonka penkissä saattaa ajoittain näkyä myös isolle yleisölle tuttuja kasvoja. Roosa on über-tarkka tekijä, ja mielestämme myös mahtavan goofy – siis yksinkertaisesti ihana! Roosan erikoisosaamista ovat vaalennukset, värjäystyöt, erikoisvärjäykset, raidoitukset sekä kampaukset.

Roosa kouluttaa väri-, vaalennus-, kampaus- sekä tuotekoulutuksia.

Roosa Mononen

Freelancer-kouluttaja

+358 45 132 3948 roosa.mononen@fourreasons.fi
Sanna Hakosalo

Freelancer-kouluttaja
Hiusstudio Artique, Kuopio

Four Reasons -koulutustiimin uusi Pohjois-Savon vahvistus on lämminhenkinen, huumorintajuinen ja maanläheinen jalat maassa -tyyppi, jonka erikoisosaamista on upeat kampaukset. Tämä iloinen kikkaratukka tarttuu rohkeasti haasteisiin ja tuo koulutuspäivään mukanaan ammattitaidon lisäksi lämpimän läsnäolonsa. Sannan erikoisosaamista ovat vaalennukset, erikoisvärjäykset, värjäystyöt sekä kampaukset.

Sanna kouluttaa väri-, vaalennus- ja kampauskoulutuksia.

Sanna Hakosalo

Freelancer-kouluttaja

+358 44 576 6139 sanna.hakosalo@fourreasons.fi
Sebastian Lehtonen

Freelancer-kouluttaja
Enigma Hair, Turku

Meidän oma Gettomasa, velmu ja valloittava nouseva kampaajatähti Varsinais-Suomesta. Sebastian on symppis ja sanavalmis leikkaustaituri, jonka seurassa on helppo olla ja jonka visiot eivät jätä ketään kylmäksi. Sebastianin erikoisosaamista ovat leikkaukset ja parturityöt.

Sebastian kouluttaa väri-, vaalennus-, leikkaus- ja parturointikoulutuksia.

Sebastian Lehtonen

Freelancer-kouluttaja

+358 405160335 sebastian.lehtonen@fourreasons.fi
Sonja Määttänen

Freelancer-kouluttaja
Elycia, Turku

Lempeä ja rauhallinen kampauskuningatar, jonka taitavissa käsissä syntyy toinen toistaan upeampia värjäyksiä, raidoituksia ja kampauksia – varmasti ja vakuuttavasti. Sydämellinen Sonja jättää jälkeensä hymyn ja hyvän mielen. Sonjan erikoisosaamista ovat vaalennukset, erikoisvärjäykset, värjäystyöt sekä kampaukset.

Sonja kouluttaa väri-, vaalennus- ja kampauskoulutuksia.

Sonja Määttänen

Freelancer-kouluttaja

sonja.maattanen@fourreasons.fi
Tony Koskiluoma-Vaarno

Freelance-kouluttaja
VOX, Lohja

Tony on lupsakka ja lutunen, koulutustiimimme huumorintajuinen seuramies! Helposti lähestyttävä kaveri, jolle kampaamoala ja kouluttaminen ei ole vain työtä vaan sydämenasia. Siksi hänen kykynsä jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin onkin vailla vertaa. Tonyn erikoisosaamista ovat vaalennukset, leikkaukset, permanentit, parturityöt sekä erikoisvärjäykset.

Tony kouluttaa väri-, vaalennus- ja leikkauskoulutuksia.

Tony Koskiluoma-Vaarno

Freelance-kouluttaja

tony.koskiluoma-vaarno@fourreasons.fi

LIITY FACEBOOK-YHTEISÖÖMME

Four Reasons PRO -yhteisö on vain kampaajille avoin kouluttajiemme ylläpitämä kanava, jossa vastaamme teknisiä tuotteitamme ja reseptejä koskeviin kysymyksiin. Vuorovaikutteisessa ryhmässä voit myös jakaa omia kokemuksiasi sekä saada hyviä vinkkejä kollegoilta. Tervetuloa mukaan!

LIITY FOUR REASONS PRO -YHTEISÖÖN

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

OTA YHTEYTTÄ

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin