Koulutukset ovat uudistuneet! Valitse jakso alla olevasta listasta tai paina “aloita koulutus”-painiketta aloittaaksesi koulutuksen ensimmäisestä jaksosta. Jakso aukeaa uuteen pop-up -ikkunaan.

Jaksot

Work smarter not harder – vinkkejä liiketyöläheiseen työskentelyyn

Tuntuuko sinustakin, että välillä nykyaikaiset tekniikat tuntuvat olevan toinen toistaan haastavampia ja aikaa vievämpiä? Onko sinulla hankaluuksia hahmottaa, mikä tekniikka kannattaa valita mihinkin työhön? Koska riittää pelkkä kiiltosävy ja koska tarvitaan vain muutama strategisesti aseteltu raita? Tällä videolla Harri Paananen kertoo vinkkejä liiketyöläheiseen työskentelyyn ja miten hahmotat työsi tarpeet etukäteen.

Koulutuksessa käydään läpi muun muassa logiikkaa työjärjestyksessä ja asiakkaan oman pohjan huomioon ottamista työtä suunnitellessa. Looginen, strateginen osiointi ja kokonaisuuden etukäteen hahmotus ovat isoja tekijöitä työskentelyn helpottamisen kannalta. Koulutuksessa väriteoriaan ja –tuotteisiin erikoistunut kouluttajamme Harri Paananen kertaa kaiken, mitä sinun tulee muistaa miettiessäsi järkevää lähestymistapaa työhösi.

Kouluttaja

Seuraa kouluttaja Harri Paanasta Instagramissa @harri.paananen

Mitä opit koulutuksessa?

  • Työjärjestyksen logiikka
  • Olemassa olevan pohjan huomioiminen ja hyödyntäminen
  • Looginen osiointi
  • Kokonaisuuden etukäteen hahmotus
Lue lisää

Miraculos Oy © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin