Koulutukset ovat uudistuneet! Valitse jakso alla olevasta listasta tai paina “aloita koulutus”-painiketta aloittaaksesi koulutuksen ensimmäisestä jaksosta. Jakso aukeaa uuteen pop-up -ikkunaan.

Jaksot

Pitkän hiuksen permanentti Kyllikki Hujasen opastuksella

Permanenteista puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Kyllikki Hujasen upeat ja monipuoliset luomukset. Permanentti on jälleen POP, joten sen kiemuroihin kannattaa jokaisen kampaajan perehtyä! Tässä koulutuksessa opit Kyllikin vinkit kauniiden, hyväkuntoisten ja kestävien permanenttien luomiseen.

Kyllikki Hujanen on tunnettu permanenteistaan – eikä suotta! Kyllikin permanenttityöt ovat jo kauan herättäneet kiinnostusta ja innostusta Facebookin Parturi-kampaajat -ryhmän yli 10 tuhannen jäsenen keskuudessa. Ei ole siis ihme, että permanenteista puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Kyllikin upeat ja monipuoliset luomukset.

Tässä koulutuksessa Kyllikki opastaa kauniiden, kestävien ja hyväkuntoisten permanenttien salat suunnittelusta toteutukseen. Koulutus lähtee asiakkaan konsultaatiosta ja teknisen toteutuksen suunnittelusta, jonka jälkeen edetään permanentin toteutukseen. Näet permanentin puolauksen Kyllikin toteuttamana ja opit mihin tilanteisiin mikäkin puolaus sopii. Lopuksi saat vinkit hiusten viimeistelyyn kiharaa korostaen.

Kouluttaja

Kyllikki Hujanen työskentelee helsinkiläisessä Kauneuskeskus Wavessa ja jakaa kuvia upeista permanenttitöistään sosiaaliseen mediaan, jossa ne herättävät välitöntä ihastusta! Kun joku puhuu permanentista, mieleen tulee ensimmäisenä Kyllikin upeat ja monipuoliset luomukset. Permanentit ovat Kyllikin ominta erikoisalaa – jo vuosikymmenten kokemuksella.

Mitä opit koulutuksessa?

  • vinkit kauniiden, hyväkuntoisten ja kestävien permanenttien luomiseen
  • permanenttityön suunnittelu: mitä tulee ottaa huomioon konsultaatiossa ja teknisen toteutuksen suunnittelussa?
  • tekninen toteutus: milloin valitset minkäkin puolauksen?
  • hiusten viimeistely kiharaa korostaen
Lue lisää

Miraculos Oy © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin