Koulutukset ovat uudistuneet! Valitse jakso alla olevasta listasta tai paina “aloita koulutus”-painiketta aloittaaksesi koulutuksen ensimmäisestä jaksosta. Jakso aukeaa uuteen pop-up -ikkunaan.

Jaksot

Instagram – Being Social

Erotu kuvaviidakosta voittajana! Instagram on tämän päivän kampaajan käyntikortti ja julkinen portfolio – mutta kuinka erottua edukseen lukemattomien hiuskuvien viidakosta? Tällä kurssilla opit käyttämään Instagramia oman ammattitaitosi, tyylisi ja tietosi esiintuomiseen, jotta ovestasi kävelee asiakas, joka haluaa juuri sinulle.

Kurssin jälkeen ymmärrät, että Instagram on paljon muutakin, kuin pelkkä kuvapalvelu. Se on ilmainen työväline, jolla pystyt tienaamaan enemmän rahaa ja muuttamaan urasi suunnan täysin niin halutessasi. Ehkä sanat algoritmi, hashtag ja geotägäys eivät merkanneet sinulle ennen kurssia mitään, mutta kurssin jälkeen olet kaiken tämän mestari!

Instagram – Being Social -kurssi sisältää kaiken, mitä tarvitset ymmärtääksesi Instagramin syövereitä ja selvitäksesi kuvaviidakosta voittajana. Koulutus on laaja kahden tunnin paketti, jossa sukellat syvälle somemaailmaan ja sen kiemuroihin. Olit sitten vasta aloittamassa tai jo vanha tekijä, tältä kurssilta saat vinkkejä jatkaa eteenpäin. Opit, miten kasvatat somepresenssiäsi ja muutat yrityksesi suunnan. Opit houkuttelemaan uusia asiakkaita penkkiisi, teet enemmän rahaa ja löydät kadonneen inspiraatiosi!

Kouluttaja 
Elisa Cavén, Head of Education @hairbyelisa

Mitä opit koulutuksessa? 

  • Mitä eroa on Instagramin yritystileillä ja miksi sinullakin täytyy olla sellainen
  • Opit analysoimaan seuraajatietojasi
  • Opi, ketkä, koska ja missä sinua seuraa ja miten se vaikuttaa postauksiisi
  • Hiusten valokuvaamisen salat
  • Instagram BIO, miksi se on tärkeä?
  • Hashtag-suunnitelma
  • Algoritmi ja miksi se on ystäväsi?
  • Mistä löydät uusia asiakkaita poistumatta kotoa
Lue lisää

Miraculos Oy © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin