Koulutukset ovat uudistuneet! Valitse jakso alla olevasta listasta tai paina “aloita koulutus”-painiketta aloittaaksesi koulutuksen ensimmäisestä jaksosta. Jakso aukeaa uuteen pop-up -ikkunaan.

Jaksot

Four Reasons Collection kevät & kesä 2021 – NO FILTER

On enteilty, että kuluva vuosi tulee voittamaan kauheudessaan jopa edeltäjänsä. Tiedäthän, se 20**, josta kukaan ei tahdo enää puhua… Olemme eri mieltä. Mutta miten voimme olla varmoja, että 2021 ei ole vain surkea jatko-osa, jonka juoni lässähti jo alkutekstien jälkeen?  

Emme me voikaan. Tämän kuitenkin tiedämme: se, mitä uusi vuosi tuo tullessaan riippuu paljon siitä, mitä me itse tuomme uuteen vuoteen. Aloitetaan siis tämä vuosi asenteella too glam to give a damn. Astutaan yhdessä uuteen vuoteen niin hällä väliä -asenteella, että se jo itsessään on inspiroivaa! Reality check: et voi vaikuttaa kaikkiin ympärilläsi tapahtuviin asioihin, mutta voit vaikuttaa siihen, miten suhtaudut niihin. 

 Pinnan alla on muhinut rohkeita, voimakkaita ja kantaaottavia tyylejä jo pidempään, mutta olemme pitäytyneet pehmeissä lookeissa. Ehkä se on tuonut pysyvyyden tuntua alati muuttuvaan maailmaan, ja hyvä niin.

Nyt on kuitenkin aika ottaa kontrolli. Repäistä, tuoda esiin oma persoonansa, olla vapaa, vahva ja voimakas. Elämä on liian lyhyt siihen, ettei koskaan kokeile mitään uutta. Rohkeimmat repäisevät laastarin kerralla irti ja laittavat koko tyylin uusiksi. Varovaisimmat aloittavat lisäämällä pieniä, uusia mausteita viime vuosien tyyliinsä – kaikki käy, tyylin luot sinä. 

Lue lisää

Miraculos Oy © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin