Koulutukset ovat uudistuneet! Valitse jakso alla olevasta listasta tai paina “aloita koulutus”-painiketta aloittaaksesi koulutuksen ensimmäisestä jaksosta. Jakso aukeaa uuteen pop-up -ikkunaan.

Jaksot

Boosting Business by Anu ja Annika

Kaipaatko boostia omaan myyntiisi tai kasvua liikevaihtoosi? Vai kaipaisitko vain lisää lomapäiviä vuoteen muttet halua luopua tuloistasi? Anu Purojärvi ja Annika Allenius ovat lyöneet yhteen ajatuksensa hiusalan myynnin kasvattamisesta ja tuloksen teosta.

Anua ja Annikaa yhdistää halu menestyä alallamme. Jos joku, niin he yhdessä pystyvät järkeistämään business-koulutuksen kaikille helposti ymmärrettävään muotoon ja jakamaan innostusta tuloksen teosta eteenpäin. Olitpa liikkeen omistaja tai vuokratuolilainen niin saat koulutuksesta varmasti vinkkejä ja ideoita millä myyntiäsi voi kasvattaa entisestään. Saat ohjeet tuloksesi seurantaan sekä konkreettisia myyntivinkkejä päivittäiseen työhösi. 

Kouluttajat
Kurssin kouluttajina toimivat pitkän uran kampaamoyrittäjinä tehneet Four Reasons -kouluttajat Anu Purojärvi ja Annika Allenius. Menestyvinä kampaamoyrittäjinä Anulla ja Annikalla on runsaasti annettavaa hiusalan kaikista osa-alueista. He, jos ketkä, osaavat kertoa kampaajalta kampaajalle vinkkejä taloudellisiin työskentelytapoihin sekä kampaamopalveluiden myyntiin ja markkinointiin.

Seuraa Four Reasons Boosting Business Facebook-ryhmäämme ja nää, kuinka paljon myyntiluvut nousevat Anun ja Annikan konstein!

Mitä opit koulutuksessa? 

  • Toimivaksi todettuja keinoja, joilla saat asiakasta ohjattua ostopäätöksen teossa
  • Keinoja yrityksen näkyvyyden ja kannattavuuden lisäämiseen, esillepanoa unohtamatta
  • Miten motivoit tiimiäsi ja kannustat heitä paremmiksi tuotesuosittelijoiksi/-myyjiksi
  • Selkeät työkalut myynnin seurantaan
  • Opit ymmärtämään lukujasi
  • Hinnoitteluvinkkejä ja taloudellisia työskentelytapoja
  • Palveluiden markkinointi
Lue lisää

Miraculos Oy © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin