Advanced Hair Stylist

-tekniikkakoulutukset

Edistyneille, ammattitaitoaan kerryttäneille parturi-kampaajille ja muille hiusalan ammattilaisille suunnattu koulutustarjonta inspiroi luovuutta ja rakentaa ammattitaitoa vielä pidemmälle. Koulutuskokonaisuus sisältää useita erilaisia koulutusmoduuleja värjäys-, leikkaus- ja kampaustekniikoihin.

Näiden koulutusten avulla pidät ammattitaitosi ajantasaisena sekä syvennät osaamistasi ja teknistä taituruuttasi haluamallasi osa-alueella.

PERFECTLY BLOND

Vaaleiden hiusten mestariksi

Perfectly Blond -moduuli sisältää ajankohtaisia koulutuksia täydellisten vaaleiden hiusten loihtimiseen. Koulutukset on jaoteltu kolmeen erilaiseen teemaan, jotka täydentävät toisiaan matkallasi vaaleiden hiusten huippuosaajaksi. Tulavalla kaudella koulutusmoduulissa on kolme kurssia, joissa syvennytään tasaisen vaaleiden lopputulosten toteutukseen, vapaan käden balayage-tekniikoihin sekä trendaavaan airtouch-raidoitustekniikkaan.

Tästä koulutusmoduulista saat runsaasti ajankohtaisia ja liiketyöläheisiä reseptejä, tuotevinkkejä, tekniikoita ja työtapoja nykyaikaisten vaalennusten ja raidoitusten toteuttamiseen.

COLOR CORRECTION

Varmuutta suuriin värimuutoksiin ja värin korjauksiin

Color Correction -koulutuskokonaisuus sisältää kursseja suurten värimuutosten ja värin korjausten toteuttamiseen. Koulutukset on jaettu kahteen pääteemaan: vaaleiden hiusten tummentaminen ja tummien hiusten vaalentaminen. Kurssien opit täydentävät toisiaan matkallasi värimuutosten mestariksi ja antavat parhaat mahdolliset työkalut tehdä hiushaaveista totta.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin