Mireille Tuomontie 8, Kyrö
Katso tuotesuosituksemme
Mireille tarjoaa vakituisille asiakkailleen monipuolisen valikoiman kauneuteen ja ehostukseen liittyvistä palveluista.

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Lue lisää
Optima

Lue lisää
Professional Shots -ampullihoidot

Lue lisää

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Color Mask Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.
Lue lisää
Four Reasons Nature Luonnonmukaista luksusta!

Four Reasons Nature -hiustuotesarja on kehitetty korostamaan jokaisen yksilöllistä kauneutta luonnollisella tavalla, tuotteiden tehosta tinkimättä. Jos suosit työssäsi mahdollisimman luonnonmukaisia ja lempeitä tuotteita, ja myös asiakaskuntasi on valveutunut luonnonkosmetiikan käyttäjä, Four Reasons Nature on sinulle täydellinen valinta! Tuotesarjalla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, joka toimii lupauksena tuotteiden laadusta ja luonnollisuudesta. Four Reasons Nature -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi se on hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle. Four Reasons Nature -tuoteperheeseen kuuluu pesu-, hoito- sekä muotoilutuotteita jokaiselle hiustyypille.
Lue lisää
Four Reasons No Nothing Ärsyttääkö? Ei enää!

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Four Reasons No Nothing -sarjan hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen sekä katseenkiinnittäviin kampauksiin myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.
Lue lisää
Four Reasons Original Herkullinen, houkutteleva ja hinta-laatusuhteellaan voittamaton!

Tunnetuin tuotesarjamme Four Reasons Original on valloittanut suomalaisten sydämet – otathan sinäkin tämän lellikkimme omaksesi? Original-sarjan tuotteet ovat paitsi toimivia, monipuolisia ja hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia, niiden pakkaukset ja tuoksut ovat houkuttelevan herkullisia. Vegaaniset tuotteet on pakattu ympäristöystävällisesti 100 % kierrätettävään biopohjaiseen sokeriruokomuoviin.

Laaja Four Reasons Original -sarja sisältää kattavan valikoiman helppokäyttöisiä tuotteita hiusten pesuun, hoitoon, muotoiluun sekä viimeistelyyn kaikille hiustyypeille. Näiden tuotteiden avulla teemme yhdessä asiakkaidesi huonoista hiuspäivistä hyviä ja niistä hyvistä vielä paljon parempia!
Lue lisää
Four Reasons Professional Four Reasons Professionalin tapa lähestyä asioita on tehokkaan suoraviivainen: ongelmista ei vain puhuta, vaan niihin etsitään ratkaisuja. Uudistuneen Four Reasons Professional -tuotesarjan kehitys on alkanut ymmärryksestämme sekä hiuksien että kampaajien tarpeisiin ja heijastelee rakkauttamme yksinkertaisiin ratkaisuihin.

Kampaaja tarvitsee ammattitaitonsa lisäksi luottovälineistön onnistuakseen työssään. Professionalin tuotevalikoima muodostaa täydellisen työkalupakin kampaamossa tehtäviin töihin ja lisäpalveluihin.

Sarjasta voidaan yhdistellä tuotteita jokaisen asiakkaan hiustarpeisiin: hoitavuutta ja suojaa oikeassa suhteessa sekä rakennetta, pitoa, siloisuutta tai kiiltoa tarpeen mukaan. Four Reasons Professional – sinulla on taidot, tarvitset vielä luottovälineet.
Lue lisää
OLAPLEX Patentoitu innovaatio hiusten parhaaksi

OLAPLEXin patentoitu koostumus herättää henkiin kaikkein elottomimmatkin hiukset! Ne, jotka ovat perehtyneet OLAPLEXin käyttöön kampaamossa sekä kotona, tietävät, miten kampaamokäynti toisensa perään asiakkaat palaavat parempikuntoisten hiusten kanssa, käyttävät enemmän aikaa sekä rahaa kampaamokäynteihinsä ja ovat ylipäätään tyytyväisempiä palveluun. OLAPLEX on aito ja alkuperäinen, hiusalaa mullistanut patentoitu keksintö, jota kuluttajat ja kampaajat rakastavat ympäri maailman.
Lue lisää
Paul Mitchell Hittejä, innovaatioita & suosikkeja

Paul Mitchell on sarja ammattimaisia luksusluokan hiustuotteita, jotka ovat kampaajien suunnittelemia, eettisesti tuotettuja ja kuluttajien arvostamia. Laajassa tuotevalikoimassa yhdistyvät yli 40-vuotisen uran aikana kertynyt tekninen osaaminen ja luonnonmukaisuus. Monet vaikuttavat aineet ovat luonnosta saatavia kasviuutteita ja -öljyjä, jotka yhdessä edistyneiden koostumusten ja modernin tuotekehityksen kanssa saavat aikaan upeita, innovatiivisia tuotteita. Nauti luksustuotteista, joihin voit luottaa 100 %!

- Eläinkokeettomuuden edelläkävijä
- Luonnonmukaista ja eettistä hiuskosmetiikkaa
- Vihreiden arvojen suunnannäyttäjä
- Innovaatioiden vaalija
Lue lisää

Tutustu paremmin

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin