Hiusfashion Lippulaivan Paja Ulappakatu 2, Espoo
Koko perheen parturi-kampaamo, josta saat hiustenleikkaukset, hiustenvärjäykset, permanentit, kampaukset sekä ripsien ja kulmien värjäykset ammattitaidolla. Kotihoitotuotteina Paul Mitchell, Cutrin BIO+, No Nothing, Color Mask, Olaplex, Tea tree, Bonacure ja Osis. Päiväsaikaan pääset helposti myös ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Partojen muotoilu Parturoinnit Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Lue lisää
Optima

Lue lisää

Aukioloajat

  • ma 9 - 20
  • ti 9 - 20
  • ke 9 - 20
  • to 9 - 20
  • pe 9 - 20
  • la 9 - 17
  • su Suljettu

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Color Mask Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.
Lue lisää
Four Reasons No Nothing Ärsyttääkö? Ei enää!

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Four Reasons No Nothing -sarjan hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen sekä katseenkiinnittäviin kampauksiin myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.
Lue lisää
OLAPLEX Patentoitu innovaatio hiusten parhaaksi

OLAPLEXin patentoitu koostumus herättää henkiin kaikkein elottomimmatkin hiukset! Ne, jotka ovat perehtyneet OLAPLEXin käyttöön kampaamossa sekä kotona, tietävät, miten kampaamokäynti toisensa perään asiakkaat palaavat parempikuntoisten hiusten kanssa, käyttävät enemmän aikaa sekä rahaa kampaamokäynteihinsä ja ovat ylipäätään tyytyväisempiä palveluun. OLAPLEX on aito ja alkuperäinen, hiusalaa mullistanut patentoitu keksintö, jota kuluttajat ja kampaajat rakastavat ympäri maailman.
Lue lisää
Paul Mitchell Hittejä, innovaatioita & suosikkeja

Paul Mitchell on sarja ammattimaisia luksusluokan hiustuotteita, jotka ovat kampaajien suunnittelemia, eettisesti tuotettuja ja kuluttajien arvostamia. Laajassa tuotevalikoimassa yhdistyvät yli 40-vuotisen uran aikana kertynyt tekninen osaaminen ja luonnonmukaisuus. Monet vaikuttavat aineet ovat luonnosta saatavia kasviuutteita ja -öljyjä, jotka yhdessä edistyneiden koostumusten ja modernin tuotekehityksen kanssa saavat aikaan upeita, innovatiivisia tuotteita. Nauti luksustuotteista, joihin voit luottaa 100 %!

- Eläinkokeettomuuden edelläkävijä
- Luonnonmukaista ja eettistä hiuskosmetiikkaa
- Vihreiden arvojen suunnannäyttäjä
- Innovaatioiden vaalija
Lue lisää

Tutustu paremmin

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin