TREND ALERT & FOUR REASONS -TUTORIAALIT

Asiakkaan asettelu ja sen merkitys hiuskuvassa | Näin onnistut

Muutama helppo ja nopea vinkki hiuksen korostamiseen kuvassa. Se, mikä tulee kaikista lähimmäksi kameran tai puhelimen kameran linssiä korostuu. Aseta asiakas kuvaustilanteeseen istumaan esim. satulatuolille. Tämä helpottaa varsinkin, jos olet lyhyt. Saat näin enemmän mahdollisuuksia kuvata eri kuvakulmista. Ja sitten asiaan:

#1

Malli istuu kallistuneena eteenpäin.

#2

Malli istuu suorassa kohti kameraa.

#3

Malli istuu kallistuneena sivulle. Sivusta otettu kuva.

#4

Malli istuu suorassa. Sivusta otettu kuva.

1.Edestä kuvatessa pyydä asiakasta nojaamaan eteenpäin. Kuitenkin niin, että kun hän kallistaa vartaloaan eteenpäin pää pysyy suorassa, näin estetään se, että kasvot eivät jää piiloon eikä hius näytä hassulta. Kaikista helpoin on, jos itse näytät mallia. Pääsette tällä tavalla asiaan helpommin ja nopeammin kuin pelkästään neuvomalla. Eteenpäin kallistuksella vartalo jää taka-alalle ja hius korostuu.

2. Sivusta kuvaa otettaessa toimitaan samalla tavalla kuin kohdassa yksi. Eli kun käännät asiakkaan sivulle, pyydä häntä kallistamaan vartaloaan sinuun päin ja pitämään pää suorassa. Tässä asennossa saat hiuksen todella erottumaan! Hius ei laskeudu olkapäälle vaan sen yli ja saat sen näkymään kuvassa todella hyvin. Tämä toimii varsinkin long bob mitassa, jossa on haastavaa saada hius kuvattua.

 

PRO TIP: Molemmissa kuvakulmissa kannattaa kokeilla erilaisia käsien asettelupaikkoja. Esim. selän takana tai syliin aseteltuna on hyviä vaihtoehtoja kokeilla.

1#

Ennen….

#2

Jälkeen!!!🙂

 

Vaalennus, teasylights joihin käytetty Hydrobleach + 3% ja 6%. Sävytykseen Luxima Biscuit + Beach Blond + Clear 1:1:1 + 1,5%.
Tuotteet: Four Reasons Original Blow dry fluid föönauksen alle, raudan alle Four Reasons Original heat shield, muotoiluun Four Reasons Original Texturizing spray ja viimeistelyyn Four Reasons Professional Pure bliss oil ja Four Reasons Professional Finishing spray.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin