Tuotteet Uutiset

Four Reasons Original Curl x Olaplex Bond Shaper™: näin saat kihara-asiakkaidesi kiharat esille

Four Reasons

Kaikki kiharat ovat kauniita, olipa kyseessä sitten laineet, tiukat kiharat tai mitä tahansa siltä väliltä. Mutta miten hiusalan ammattilaiset voivat varmistaa, että kiharahiuksiset asiakkaat lähtevät kampaamosta voimaantuneina?

Moni kiharahiuksinen on kuullut, että suorista hiuksista puhutaan ”normaalina” hiuslaatuna, ja kiharaa taas kuvaillaan kurittomana tai sotkuisena. Tuttua voi olla myös pieni huoli kampaajan silmissä, kun kihara-asiakas astuu kampaamoon tai epävarma leikkaaminen, jota seuraa hermostunut katse peiliin.

Mikään näistä tilanteista ei ole kampaajien syytä, sillä kiharan hiuksen leikkaamiseen ja hoitamiseen ei usein perehdytetä kunnolla kouluaikoina, ja myöhemmin kiharan hiuksen käsittely jää vähemmälle. Nämä kokemukset saavat kuitenkin kiharahiuksisen tuntemaan olonsa ulkopuoliseksi ja jopa häpeämään luonnollisia hiuksiaan.

Terveet kiharat hiukset voimaannuttavat

Nykyään tunnistetaan paremmin eri hiuslaatujen tarpeet, ja osataan tehdä asianmukaisia tuotteita. Monet ovat alkaneet kyseenalaistaa perinteisiä kauneusihanteita ja vaatia tuotteita, jotka tukevat heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Voimaannuta kihara-asiakkaitasi, ja kerro heille, mitkä tuotteet korostavat heidän kiharoitaan parhaiten ja jaa tekniikoita muotoiluun.

  • Castin teko: “Cast” viittaa niihin koviin tai rapeisiin kerroksiin, jotka muodostuvat hiusten pinnalle muotoilutuotteen, kuten geelin tai moussen, kuivuessa. Kokeile asiakkaallesi Olaplexin uutta 10 kiharageeliä! Se ylläpitää kosteutta hiuksessa ja luo lievän castin puristeluun. Kova pinta auttaa kiharoita säilyttämään muotonsa ja estää pörröisyyttä hiusten kuivuessa.
  • Kiharoiden puristelu: Kun hiukset ovat täysin kuivat ja cast on muodostunut, kiharoiden puristelu auttaa rikkomaan kovan pinnan. Käytä kevyttä öljyä tai seerumia, ota pieniä osioita hiuksista ja purista niitä ylöspäin kohti hiuspohjaa.

Parhaat tuotteet kiharoille

Palkittu Four Reasons Original Curls ja Olaplex Bond Shaper™ -tuotteet tarjoavat välineitä, jotka on suunniteltu erityisesti kiharoiden hoitoon ja muotoiluun. Tuotteet korostavat ja vahvistavat kiharoita, eivät suinkaan muuta niitä.

Four Reasons Original Curl Shampoo on sulfaatiton kosteuttava shampoo, joka puhdistaa hellävaraisesti, antaa kaunista kiiltoa ja jättää kiharat kevyen tuntuisiksi. Suosittele palkittua Four Reasons Original Curl Treatmentia asiakkaillesi – myös kotihoitoon! 3-in-1-hoitoainetta voi käyttää normaalina hoitoaineena, ravitsevana tehohoitona tai hiuksiin jätettävänä hoitona. Tuote poistaa sähköisyyttä ja hoitaa tehokkaasti tehden hiuksista pehmeän tuntuiset ja helpommin käsiteltävät.

Käytä jätettäviä tuotteita, jotka kosteuttavat ja suojaavat hiuksia: levitä hiuksiin hoitoaineita ja seerumeita, auttamaan kiharoita pysymään kosteutettuina pesun jälkeen​. Esimerkiksi Four Reasons Original Curl Mist virkistää ja jäntevöittää kiharoita sekä auttaa kiharoita pysymään upeana pidempään. Suihke poistaa pörröisyyttä ja kosteuttaa sekä antaa lämpösuojan 232 °C asti.

    Nyt on todella herätty siihen, että kiharat tarvitsevat runsaasti vahvistusta, kosteutusta ja usein myös rakennepaikkausta. Tee uusi Olaplex Bond Shaper Curl Rebuilding Treatment -kiharahoito asiakkaillesi, joka vahvistaa, muotoilee ja uudelleenlinkittää vaurioituneita rikkisidoksia.

    VAIHE 1: KORJAA

    Vahvistava ja korjaava nestemäinen koostumus sisältää patentoidun OLAPLEX BOND SHAPING TECHNOLOGY™ -teknologian, joka auttaa täyttämään menetettyä keratiinia samalla lukiten ja muotoillen rikkisidokset paikoilleen. Kiharamuodot kiittävät!

    Ensimmäinen vaihe vaikuttaa syvällä hiuksen rakenteessa auttaen vahvistamaan kiharaa hiusta ja uudelleenlinkittämään vaurioituneita rikkisidoksia.

    Käyttöohjeet:

    1. Annostele 50 ml* annostelupulloon.
    2. Jaa kiharat 4 osaan ja levitä STEP 1 tasaisesti jokaiseen osioon, kunnes kiharat ovat kokonaan kyllästettyjä tuotteesta.
    3. Työstä hiukset huolellisesti läpi varmistaaksesi, että tuote levittyy tasaisesti.
    4. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Älä huuhtele.

    VAIHE 2: TEHOSTA

    Katalyyttivaiheessa käytetään hienojakoista suihketta, joka tehostaa vaikuttavuutta ja parantaa peptidien tunkeutumista sekä rikkoutuneiden sidosten uudelleenmuodostumista.

    Käyttöohjeet:

    1. Etene pienissä osioissa ja suihkuta STEP 2, kunnes hiukset ovat kyllästetty suihkeesta.
    2. Puristele suihke kiharoihin varmistaaksesi, että tuote leviää kunnolla.
    3. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Älä huuhtele.

    VAIHE 3: MÄÄRITTELE

    Kosteuttava geelikoostumus sisältää innovatiivisia ainesosia, jotka ravitsevat, hallitsevat pörröisyyttä, kosteuttavat ja korjaavat rikkisidoksia.

    Käyttöohjeet:

    1. Aloita pienellä määrällä ja levitä STEP 3 tasaisesti osio kerrallaan tyvestä latvaan.
    2. Suihkuta STEP 2, mikäli hiukset tarvitsevat kostutusta uudelleen.
    3. Jatka haluamallasi kiharoiden muotoilutekniikalla.
    4. Anna kuivua luonnostaan tai käytä haluamaasi kuivausmenetelmää.
    5. Jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi, kosketeltaviksi ja antaa hyvän tuen kiharan pohjalle.
    6. Huom: älä pese hiuksia seuraavaan 48 tuntiin.

      Four Reasons

      Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

      Huomio!

      ×

      Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin