Tuotetieto

4 x V*****: upea uusi ulkonäkö, mutta mikä muu muuttuu?

Four Reasons

Oma ulkonäkö ja siitä huolehtiminen on meille kaikille tärkeää, mutta eniten merkitystä on kuitenkin sillä, mitä löytyy sisältä. Muistetaanhan aina, ettei ulkonäkö, persoonallinen tyyli tai seksikkyys vaikuta henkilön (tai shampoopullon) asiantuntijuuteen tai älykkyyteen – jokainen saa olla juuri sellainen kuin haluaa ja pukeutua niin kuin huvittaa.

Tyyliini jo tutustuitte, mutta seuraava kysymys kuuluu: kuka on Four Reasons Original vuonna 2021? Katso alta ikuiset suosikkini V-sanoista, minun ”neljä veetäni” eli muutama + 1 asia, jotka muuttuvat!

100 % VEGAANINEN

Ekologisuus, eettisyys ja eläinten oikeudet ovat lähellä sydäntäni. Olen tutkaillut sisintäni jo jonkin aikaa, ja päättänyt aloittaa uuden elämäni vegaanina. Jokaisen Four Reasons Original -pullon sisältö on 100 % vegaaninen, eli yksikään tuote ei sisällä mitään eläinperäistä.

100 % VIHREÄ VALINTA

Kuten sanottu, vihreys voittoon. Kaikki pesu- ja hoitotuotteistani on valmistettu Suomessa tehtaallamme, jossa käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa. Jokainen pakkaus on valmistettu kierrätettävästä biopohjaisesta sokeriruokomuovista, joka pienentää merkittävästi tuotteen hiilijalanjälkeä.

100 % VOIMAANNUTTAVA

Olen aiemmin peitellyt aitoja tunteitani huumorilla. Äläkä ota tätä väärin: RAKASTAN hyviä vitsejä ja suoranaista sekoilua! Tahdon kuitenkin tuoda esiin myös toista puolta minusta, sillä tavoitteenani on inspiroida kanssaolijoitani arjen keskellä. Siksi pullojeni pakkaustekstit säilyvät tutun humoristisina, mutta nyt niillä on syvällisempi tarkoitus. Ne muistuttavat sinua siitä, kuinka upea olet − ihanan epätäydellisenä.

100 % VASTINETTA RAHOILLE

Tavoitteenani on kehittyä jatkuvasti ja oppia joka päivä uutta. Voittamattomasta hinta-laatusuhteestaan tunnetut koostumukseni ovat nyt entistäkin parempia, sillä aktiiviaineiden pitoisuuksia on jopa viisinkertaistettu. Samalla tuotteideni sisällöistä on karsittu pois kaikki ylimääräinen – tuloksena yksinkertaisia, helppokäyttöisiä ja ah, niin toimivia tuotteita täydellisiin hiuspäiviin.

 

💜: Original

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin