Tuotetieto

Silkkisen pehmeä uutuus kampaamoon!

Jonna

Four Reasons -teknisten tuotteiden valikoima täydentyy silottavalla keratiinikäsittelytuotteella, joka on ratkaisu kaikille kurittomille ja pörröisille hiuksille. Helppokäyttöinen ja hellävarainen semi-permanent -silotustuote sopii kaikille hiuslaaduille ja voit käyttää sitä myös käsitellyille hiuksille. Yksi aine sopii kaiken kuntoisille hiuksille, jopa vaalennetuille, sillä vaikutusaika valitaan käsiteltävän hiuksen vahvuuden mukaan. Tuotteessa on ainutlaatuinen, vegaaninen koostumus, joka korvaa täydellisesti suoristustuotteissa yleisesti käytetyn eläinperäisen keratiinin.

Mistä on kyse?

Four Reasons Smoothing Treatment on kampaamossa tehtävä silottava, vegaaninen keratiinikäsittely, joka silottaa, suoristaa ja pehmentää hiusrakennetta, helpottaa hiusten selvittämistä ja nopeuttaa niiden kuivumista. Smoothing Treatment -käsittely tehdään hiukseen muotoiluraudalla ja sen tekeminen kestää 2-3 tuntia riippuen hiuksen pituudesta ja paksuudesta.

Smoothing Treatment -keratiinikäsittelyyn tarvitaan ainoastaan yksi tuote: Smoothing Treatment. Sen teho perustuu glyoxylic acid -aktiiviaineeseen, jolla on kyky manipuloida hiuksen aminohappoketjuja ja näin relaksoida ja suoristaa hiusta. Smoothing Fluid sopii kaikille hiuslaaduille, myös vaalennetuille hiuksille; hiuslaatujen erot otetaan huomioon muotoiluraudan lämpötilaa säätämällä ja raudan vetojen määrällä.

Smoothing Fluidin vegaaninen koostumus jäljittelee keratiinisuoristuksen antamaa lopputulosta; tuote manipuloi keratiiniketjut uuteen muotoon ja pehmentää hiuksen rakenteen jopa neljäksi kuukaudeksi. Smoothing Treatment -käsittely jättää hiukset sileäksi, suoremmiksi ja pehmeiksi, kuitenkaan niitä latistamatta – uskallat tehdä käsittelyn myös hentoon hiukseen.

Tarjoa asiakkaallesi mahdollisuus nauttia ihanan pehmeistä ja sileistä hiuksista superpitkään – vaikutus hiuksissa jopa 4 kuukautta!

Kampaaja!

Opi lisää hiuksen rakennemuokkauksesta veloituksettomassa e-koulutuksessa:

Straight or wavy- Ah, ihanan suorat hiukset & Oh, niin söpön pehmeät kiharat

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin