Täydellinen kumppani sinulle

Olemme nousseet Kampaamoalan yrityskuvatutkimuksessa kampaajien ykkösostopaikaksi. Tuotteemme on koettu parhaiksi hinta-laatusuhteeltaan, toimitukset nopeimmiksi ja varmimmiksi sekä edustajat ja maksuehdot hyviksi. Olemme superiloisia ja nöyrästi kiitollisia saamastamme palautteesta.

#1  LOISTAVAT HIUSTUOTTEET

 • Voittamaton hinta-laatusuhde
 • Monipuolinen tuotevalikoima
 • Jatkuva tuotekehitys

Voittamaton hinta-laatusuhde

Monipuolinen tuotevalikoimamme pitää sisällään kaiken, mitä kampaamoalan ammattilainen tarvitsee. Saamme asiakkailtamme kiitosta tuotevalikoiman jatkuvasta kehittämisestä ja uusien tuotteiden tuomisesta markkinoille, hyvistä erikoistarjouksista ja ennen kaikkea voittamattomasta hinta-laatusuhteesta.

Jatkuva tuotekehitys

Tekniset tuotteemme kehitetään yhteistyössä Euroopan parhaimpien kosmetiikkatehtaiden kanssa ja tuotteiden soveltuvuutta kotimaan markkinoille testataan jatkuvasti omalla studiollamme aidoille malleille. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme tuotteita ketterästi vastaamaan nousevia trendejä. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavat ja samalla inspiroivat työvälineet, jotka tuovat työskentelyyn varmuutta ja päästävät luovuuden valloilleen.

#2 INSPIROIVAT HIUSKOULUTUKSET JA HIUSTAPAHTUMAT

 • Monipuolinen koulutustarjonta
 • Ammattilaiselta ammattilaiselle
 • Inspiraatiota omaan työhön
 • Hiusmuotikokoelmat

Monipuolinen koulutustarjonta

Monipuolinen koulutustarjontamme auttaa pitämään ammattitaitoasi yllä ajanmukaisesti. Koulutustarjontamme sisältää osaamista syventäviä leikkaus-, värjäys- ja kampauskoulutuksia. Uusille asiakkaillemme tarjoamme myös teknisten tuotteidemme käyttökoulutuksen. Koulutustiimimme koostuu pitkän linjan kampaamoalan ammattilaisista.

Inspiraatiota omaan työhön

Koulutusten lisäksi inspiraatio on luovalla alalla erittäin tärkeää. Teemme kaksi kertaa vuodessa ajankohtaisiin hiustrendeihin keskittyvän hiusmuotikokoelman teknisine leikkaus- ja värjäysvinkkeineen sekä järjestämme trendinäytöksiä ja hiusmuotitapahtumia. Koemme, että kampaajana tehtävänämme on auttaa asiakastamme löytämään hiustyyli, jossa asiakas tuntee itsensä kauniiksi omaksi itsekseen.

Ihastu asiakkaidemme töihin Instagramissa: #optimacolor #luxima #fourreasons

Tutustu koulutuksiimme

#3 TOIMIVAA MARKKINOINTIA JA LISÄKIPINÄÄ MYYNTIISI

 • Maksuttomat markkinointimateriaalit
 • Maksuttomat myynninedistämismateriaalit
 • Kampaamoalan toimivinta mainontaa
 • Vahva, aidosti puhutteleva näkyvyys

Maksuttomat markkinointi- ja myyntimateriaalit

Myynninedistämis- ja markkinointipalveluidemme tehtävänä on tehdä asiakkaidemme tuotemyynnistä helppoa ja hauskaa. Monikanavaisen kuluttajamarkkinoinnin lisäksi palvelemme kampaamoita tarjoamalla maksuttomat markkinointi- ja myynninedistämismateriaalit kaikille tuotteillemme. Nämä pitävät sisällään kaikki kampaamoissa ja niiden digitaalisissa kanavissa tarvittavat materiaalit tuotehyllyistä, hiusmuotijulisteista ja displaymainonnasta aina somemainoksiin ja bannereihin saakka.

Kampaamoalan toimivinta mainontaa

Kampaamoalan otantatutkimuksen mukaan kampaamoalan ammattilaiset kokevat kuluttajamainontamme alan tehokkaimmaksi. 45 % mainontaamme nähneistä koki sen vaikuttaneen myönteisesti tuotemyyntiin. Tässä näkyy sitoutumisemme kumppanuuteen kampaamoasiakkaidemme kanssa – kaikki toimintamme tähtää yhteisen menestyksemme rakentamiseen.

Kysy lisää markkinointitiimiltämme:
marketing@fourreasons.fi
0201 410 410

Vahva, aidosti puhutteleva näkyvyys

Tuoreen tutkimuksen mukaan Four Reasons on viidenneksi tunnetuin hiustuotebrändi Suomessa ja kuuluu jopa joka neljännen suomalaisnaisen käyttämiin kosmetiikkatuotteisiin. Tavoitteemme on luoda Four Reasonsista kaikkien suomalaisten tuntema ja käyttämä brändi, jolla on vahva ote myös kansainvälisillä markkinoilla.

#4 AINUTLAATUISTA ASIAKASPALVELUA

 • Henkilökohtainen palvelu
 • Useita tilauskanavia
 • Nopeat ja luotettavat toimitukset
 • Kumppanuutta tukevat sopimusehdot

Henkilökohtainen palvelu

Asiakaspalvelu- ja myyntitiimissämme sinua palvelevat myyntikonsulttimme sekä asiakaspalvelutiimimme, johon voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Myyntikonsulttiverkostomme on kampaamoalan suurin, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun kaikille asiakkaillemme valtakunnallisesti.

Nopeat, luotettavat toimitukset

Toimitamme valtaosan tilauksista 24 tunnin aikana, heti seuraavana päivänä tilauksesta. Nopeat toimitukset mahdollistaa Espoossa sijaitseva varastomme ja toimiva logistiikkakumppaniemme verkosto. Luotettavan toimitusjärjestelmän avulla pidämme asiakkaidemme varastokustannukset ja varastoon sidotun pääoman matalana. Varastoimme tuotteet puolestasi ja huolehdimme niiden saatavuudesta, ja näin autamme sinua saamaan liiketoimintasi kukoistamaan.

Kumppanuutta tukevat sopimusehdot

Olemme sitoutuneet rakentamaan yhteistä menestystä kampaaja-asiakkaidemme kanssa ja haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen joka päivä. Meillä asiakassuhteita ei sidota määräaikaisilla sopimuksilla tai ostovelvoitteilla – yhteistyö perustuu vapaaehtoisuuteen ja se on kannattavaa molemmille osapuolille. Saammekin asiakkailtamme kiitosta reiluista sopimusehdoista, joihin kuuluvat joustavat maksuehdot.

Pyrimme kampaamoalan yrittäjien kanssa kumppanuuteen, jossa yhteinen päämäärämme on kannattava kasvu. Kehitämme jatkuvasti palvelutarjontaamme vastaamaan kaikkiin kampaamoliiketoimintaa koskeviin haasteisiin.

Ota yhteyttä edustajiimme

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin