Hiusfashion Kluuvin Liiteri Aleksanterinkatu 9, Helsinki
Katso tuotesuosituksemme
Hiusfashion Kluuvin liiteri on vuonna 2014 avattu täyden palvelun parturi-kampaamo. "Liiteri" nimen ymmärrät, kun näet sisustuksen, olemme tuoneet metsää keskelle kaupunkia :) Kluuvin henkilökunnalla on pitkä alan kokemus ja iloinen ote asiakaspalveluun. Tervetuloa meille!

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Partojen muotoilu Parturoinnit Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Lue lisää
Optima

Lue lisää

Aukioloajat

  • ma 10 - 19
  • ti 10 - 19
  • ke 10 - 19
  • to 10 - 19
  • pe 10 - 19
  • la 10 - 17
  • su Suljettu

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Color Mask Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.
Lue lisää
Four Reasons No Nothing Ärsyttääkö? Ei enää!

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Four Reasons No Nothing -sarjan hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen sekä katseenkiinnittäviin kampauksiin myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.
Lue lisää

Tutustu paremmin

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin