Tuotteet

Kampaajien ääni kuuluu Four Reasons Professional -tuotesarjan kehityksessä

Marika

Me Four Reasonsillä uskomme siihen, että jokainen on kauneimmillaan omana aitona itsenään. Uskomme, että yhdessä kampaamoalan ammattilaisten kanssa voimme saada ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Siihen kiteytyy brändimme ja Four Reasons Professional -tuotesarjan ydin.

Vanhat suosikit tuotekehityksen taustalla

Kampaajien ääni kuului Four Reasons Professional -sarjan tuotekehityksessä. Four Reasons Black Edition -sarja väistyy uuden tuotesarjan tieltä, mutta monet sen suosituimmista tuotteista siirtyvät Four Reasons Professional -tuotesarjan valikoimaan. Esimerkiksi monen lempituote Beauty Primer tulee myöhemmin löytymään uudesta sarjasta nimellä Styling Primer ja The Whip on saanut uudeksi nimekseen Smoothing Foam.

Valikoima päivittyy vegaaniseksi

Four Reasons Professional -tuotesarjan raaka-ainevalinnoissa on painotettu laatukriteereiden lisäksi vegaanisuutta. Osa Four Reasons Black Edition -sarjan suosikkituotteista onkin siirtynyt Four Reasons Professional -sarjaan muuten samanlaisina kuin ennen, mutta täysin vegaanisella koostumuksella.

Vegaanimuodonmuutos tehtiin esimerkiksi suositun Toffee Waxin pohjalta kehitettyyn Texture Waxiin sekä värjättyjen hiusten pesu- ja hoitotuotteisiin, jotka kulkevat uudessa sarjassa nimellä Brilliant Color Shampoo ja Conditioner.

Ihania uutuuksia kampaamokäyttöön ja kuluttajalle

Vanhojen suosikkituotteiden lisäksi tuomme Four Reasons Professional -tuotesarjaan meiltä toivottuja ja pitkään kehittämiämme ihania uutuuksia. Tavoitteena on, että tuotesarjan valikoimasta löytyy kompakti, mutta riittävän laaja ja ajankohtainen valikoima kampaajan työssään tarvitsemia pesu-, hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuotteita.

Four Reasons Professional pesu- ja hoitotuotevalikoimasta löytyy toimivia tuotteita ammattikäyttöön. Esimerkiksi Deep Cleansing Shampoo sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen permanenttikäsittelyä, suoravärien käyttöä tai tehohoitoja, sillä se poistaa tehokkaasti muotoilutuotteiden jäämät ja muut epäpuhtaudet, kuten metallisuuden hiuksista. Näin vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään hiukseen tehokkaammin.

Vaaleuden uudet vartijat

Tuotekehityksemme oli jo pitkään hakenut vaaleiden hiusten sävyn ylläpitoon hoitavaa pesutuotetta, joka taittaisi tehokkaasti keltaisuutta tekemättä hiuksia tunkkaisen sävyisiksi. Pitkäjänteinen työ tuotti tulosta: runsaasti puhdasta violettia pigmenttiä sisältävässä Four Reasons Professiona No Yellow Shampoossa  yhdistyvät täydellisesti vaaleiden hiusten kaipaama hoitavuus ja maksimaalinen taittoteho. Hiukset näyttävät pesun jälkeen entistä hyväkuntoisemmilta ja ilmavilta.

Yhdessä Four Reasons Professional Violet Styling Moussen kanssa tämä tuoteduo on täydellinen viileän vaaleuden vartija.

Toimivat tuotetärpit

Muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoimaan kampaaja-asiakkaamme ovat toivoneet supervahvaa lakkaa, ja tämän toiveen toteutamme nyt Extreme Hold Sprayn muodossa. Nimi kertoo kaiken – sopii äärimmäisiin hiustyyleihin! Vahvaa pitoa tarjoilee myös Four Reasons Professional Gel Glue, joka on tarkoitettu lyhyille hiuksille tai pienten yksityiskohtien muotoiluun.

Hiustuotteita erilaisiin tarpeisiin

Pitkähiuksisia puolestaan hemmotellaan uudella Four Reasons Professional Dry Shine Sprayllä, joka viimeistelee hiukset kevyellä kiillolla ja poistaa pörröisyyttä latvasta tekemättä hiuksista painavia.

Kampausten pahimmalta viholliselta, ilmankosteudelta, pitkät hiukset suojautuvat Four Reasons Professional Humidity Shieldin. Kosteussuojan lisäksi tuote antaa kevyen pidon, joka säilyttää kiharat kimmoisina.

Uusi supertuote on myös Four Reasons Professional Body Boost, todellinen huonon hiuspäivän pelastaja ja ohuthiuksisen unelma. Tuote antaa runsasta volyymia, rakennetta ja huolittemattoman lookin – tällä freesaa hiukset helposti myös päivän mittaan, joten tuote on syytä pitää aina mukana!

Uusi must have -monitoimituote

Kampaamokäytössä erittäin monikäyttöinen Four Reasons Professional Multi-Benefit Detangling Spray hoitaa, ravitsee ja suojaa hiuksia, antaa lämpösuojan föönin alle, kiiltoa, joustavuutta ja elinvoimaa sekä helpottaa pitkien hiusten käsittelyä. Tuote toimii erinomaisesti myös leikkausnesteenä! Monipuolinen kampaamotuote on helppo suositella moneen tarpeeseen mutta tämä on must have -tuote ainakin pitkähiuksisille. Tämä kannattaa ottaa myös matkalle mukaan – monen tuotteen edut yhdessä pullossa!

Askel kohti vastuullisuustavoitteitamme

Four Reasons Professional -tuotesarjan raaka-aine ja -pakkausmateriaalivalinnat ovat yksi konkreettinen askel kohti ympäristövastuutavoitteitamme. Tällä hetkellä tuotevalikoimamme on jopa 95 % vegaaninen ja tavoitteenamme on, että koko tuoteportfoliomme on täysin vegaaninen vuoden 2020 loppuun mennessä. Tämä tavoite toteutuu jo Four Reasons Professional -tuotesarjassa.

Pakkausten kierrätettävyys

Haemme pakkauksiimme jatkuvasti ekologisempia vaihtoehtoja ja tavoitteemme on korvata kaikki muovipakkauksemme kierrätys- ja biomuovilla tai muilla ekologisemmilla pakkausmateriaaleilla vaarantamatta tuotteiden ominaisuuksia ja käyttökokemusta. Four Reasons Professional -tuotteiden pakkauksiin on valittu pääsääntöisesti kierrätysmuovi. Tutustu myös tuotteiden kierrätysohjeisiin.

Vastuullisuustavoitteisiimme kuuluu myös pyrkimys tuotteiden hiilijalanjäljen minimointiin. Four Reasons Professional -pesu- ja hoitotuotteet valmistetaankin Suomessa ja muotoilutuotteet Euroopassa yhteistyötehtaillamme, joille on myönnetty ISO 22716:2007 -sertifikaatti.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin