DUET 2 | soft look

REBEKKA

Tämän dueton yhdistävinä tekijöinä ovat väritekniikka, jota kutsutaan ylijännitetyksi blokkausvärjäykseksi. Väreissä on myös yhdistelty lämpimiä ja viileitä sävyjä. Näin väreihin saadaan yllätyksellistä vivahdetta ja pehmeyttä. Lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistely näkyy nyt niin vaatetuksessa, sisustuksessa kuin hiusväreissäkin. Värjäykset on toteutettu Four Reasons Luxima -värisarjalla, joka tekee lopputuloksesta moniulotteisen ja erityisen kiiltävän.

TEE NÄIN

Leikkaus

Jaottele hiukset kuvan osoittamalla tavalla.

Ota n. 1 cm levyinen osa otsahiusalueen keskeltä ja kerrosta osio haluamaasi pituuteen.

Ota uudet, n. 1 cm paksuiset osiot keskiosion molemmilta puolilta. Ylijännitä osiot keskelle ja kerrosta ne n. 1 cm pidemmäksi kuin mittapituus keskellä.

Ota vielä kolmannet osiot ja ylijännitä keskelle, n. 1 cm pidemmäksi kuin edellinen mitta.

Ota mittapituus taakse keskelle ja kerrosta hiukset voimakkaasti nostamalla ne suoraan ylös kohti kattoa. Tuo kaikki hiukset keskelle, jolloin säilytät pituutta edessä.

Kerrosta pääliosan hiukset pään muodon mukaisesti.

 

Väri

Takaosan väri: Four Reasons Luxima 7-8 BASE, MACADAMIA + CARDAMOM (AMBER lisätty latvan väriin) + Four Reasons Oxid 3%.

Etuosan tyvi: Four Reasons Luxima 9-10 BASE + HONEY BUNNY + Four Reasons Oxid 6%.

Etuosan latva: HONEY BUNNY + AMBER + Four Reasons Oxid 3%.

Takaosa värjättiin tummemmalla, hieman viileämmällä värillä ja etuosaan tehtiin ylijännitetty blokkaus. Etuosan tyveen laitettiin vaalea hunajainen väri, joka liukuu latvassa hieman tummempaan, lämpimään sävyyn.

 

Viimeistely

Rebekan hiukset pestiin värjäyksen jälkeen Four Reasons No Nothing Color Shampoolla ja Color Conditionerilla tuoteperheen tuotteilla. Föönauksen alle levitettiin Sensitive Strong Mousse tyvestä latvaan ja hiukset föönattiin ilmaviksi pyöröharjaa apuna käyttäen.

 

Kotona

Rebekka pitää väriä yllä kotona käyttämällä värjätyille hiuksille tarkoitettuja pesutuotteita sekä pesemällä hiuksia noin joka kolmas kerta Four Reasons Color Mask Toning Shampoo Bronze -shampoolla ja Toning Treatment Bronze -tehohoidolla. Bronze on sävyltään Rebekan hiuksia vaaleampi, mutta sävy tarttuu kauniisti varsinkin etuosan vaaleisiin kohtiin pitäen värin eloisana ja mielenkiintoisena.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin