DUET 2 | rough look

MERENA

Tämän dueton yhdistävänä tekijänä on väritekniikka, jota kutsutaan ylijännitetyksi blokkausvärjäykseksi. Molemmissa lookeissa on myös yhdistelty lämpimiä ja viileitä sävyjä. Näin väreihin saadaan yllätyksellistä vivahdetta ja pehmeyttä. Lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistely näkyy nyt niin vaatetuksessa, sisustuksessa kuin hiusväreissäkin. Värjäykset on toteutettu Four Reasons Luxima -värisarjalla, joka tekee lopputuloksesta moniulotteisen ja erityisen kiiltävän.

TEE NÄIN

Leikkaus

Leikkaa hiukset ensin haluamaasi polkkamittaan.

Jaottele hiukset kuvan mukaisesti. Ylijännitä alaosan hiukset voimakkaasti ylös ja kerrosta hiuksesta porrastuksen kulma pois. Ota kerrostuksen mitta etuosan otsahiuksista.

 

Väri

Tyvivaalennus: Four Reasons Hydrobleach + Four Reasons Oxid 6% + OLAPLEX.

Latvan vaalennus: Four Reasons Hydrobleach + Four Reasons Oxid 6% + OLAPLEX.

Takaosan sävytys: Four Reasons Luxima APRICOT BLOND 4/5 + loppu 1/5 MARIGOLD + ORANGE + MAGENTA + Four Reasons Oxid 1,5%.

Etuosan sävytys: Four Reasons Luxima LAVENDER + tippa VIOLA + Four Reasons Oxid 1,5%.

Takaosa värjättiin lämpimällä persikan sävyllä ja etuosaan tehtiin ylijännitetty blokkaus, joka valui kevyesti toiseen sivuun asti. Etuosaan sävy vaihdettiin viileään laventeliin. Näin väriin saadaan yllätyksellistä vivahdetta ja blokkiosio näkyy eri tavoin riippuen siitä, miten hiuksia kammataan.

 

Viimeistely

Merenan hiukset pestiin ja hoidettiin Four Reasons Professional -sarjan Damage Control Shampoolla ja Damage Control Conditionerilla. Muotoilun pohjalle käytettiin ensin Final Glam Leave-in Treatment -suihketta ja Styling Primer -muotoilutuotetta. Hiukset föönattiin sileiksi ja kohotettiin tyvestä Root Booster -suihkeen avulla. Föönauksen jälkeen hius ei kaivannut kuin kevyen suihkauksen Working Spray -hiuslakkaa.

 

Kotona

Merena pitää väriään yllä kotona Four Reasons Color Mask Toning Shampoolla ja Color Mask Toning Treatment Rose Gold -tehohoidolla. Etuosaan levitetään Four Reason Color Mask Toning Treatment Light Lavender.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin